Lamminrahka, Kangasala

Kahden kaupungin rajalla, lumoava lintukoto

 

Lamminrahkan kaupunginosa on aivan Kangasalan ja Tampereen rajalla, ja kuin kaupunki pienoiskoossa. Lumon sijainti on loistava, sillä kaikki löytyy aidosti läheltä. Torin ja kävelyraitin ympärille on suunnitteilla harrastuspaikkoja, koulukeskus, ravintoloita ja idyllisiä kahviloita. Torin jatkeena komeilee reippailulle sopivia ulkoilu- ja retkeilyreittejä, jotka sopivat aktiivisiin harrastauksiin sekä leppoisiin päiväkävelyihin.

 

Lamminrahkassa yhdistyy kahden kaupungin parhaat puolet: kattavat palvelut sekä punatiilinen koskikulttuuri Tampereella sekä upeat harrastusmahdollisuudet harju- ja maalaismaisemissa Kangasalla muodostavat uniikin kokonaisuuden. Nauti elämästä, molempiin suuntiin.

 

Elämä kahden kaupungin rajalla avaa kaikki ovet onneen, sillä molemmat kaupungit ovat lähellä, kymmenen kilometrin päässä. Miksi valita, kun voi saada molemmat? Kulttuurin huuma, vilkas kaupunkielämä, laajat ostosmahdollisuudet ja ruokapaikat, luonnon kauneus ja järvien läheisyys houkuttelevat luokseen. Aina voi kuitenkin päivän päätteeksi palata omaan yhteisöön ja omaan kotiin, jossa eläminen on vaivatonta ja kaikki hyvä on lähellä.

Lamminrahkassa on kylämäistä henkeä

Lamminrahka on kuin kaupunkikeidas keskellä metsää. Se on eloisa, samalla turvallisen kotoisa asuinalue, joka tarjoaa uudenlaista asumista. Voit astua lähiluontoon omalta kotiovelta, sillä jokaisesta asuinkorttelista on enintään 50 metrin matka mäntymetsän katveeseen. 

 

Tori on Lamminrahkan eläväinen keskus tapahtumalavoineen, torikojuineen ja taideteoksineen. Sen ympärille rakentuvat ruokakauppa ja muita liiketiloja. Muun muassa kahvilat, ravintolat, koulukeskus ja liikuntapuisto tulevat löytymään täältä.

 

Lapset voivat käydä opintiensä päivähoidosta yläkoulun loppuun Lamminrahkan Luonnon helmassa. Alueelle on rakenteilla päiväkoti ja alakoulu, jotka aloittavat toiminnan elokuussa 2023. Lisäksi alueelle tulee oma yläkoulu ja toinen päiväkoti.

 

Oletko innokas hiihtäjä, suunnistaja tai juoksija? Lenkkeiletkö mieluusti koirasi kanssa tai retkeiletkö lasten kanssa?


Tai kaipaatko vain lähelle luonnonrauhaa? Lamminrahka on koti juuri sinulle, joka arvostat todellista luontoluksusta.

 

Lamminrahkassa on toimivat pyöräily-yhteydet. Pääkatujen varrella on ajoradasta erotetut nopeat ja turvalliset pyöräkaistat. Pyöräilyreittejä kulkee myös metsäalueilla ja niitä pidetään kunnossa ympäri vuoden. Bussipysäkeille tulee pyöräparkkeja, joten voit kätevästi pyöräillä alkumatkan ja hypätä sitten bussiin kohti Tamperetta tai Kangasalaa.

 

Lamminrahka on kolmen ulkoilualueen solmukohdassa. Luontoreitistöä on peräti 200 kilometrin verran ja talvisin latua on 100 kilometriä. Lamminrahkan ulkoilureittien varsilta löytyy kuntoilulaitteita, kiivettäviä kumpuja lapsille, levähdyspaikkoja ja vesiaiheita tai ympäristötaidetta ihasteltavaksi.

 

Lamminrahkan ytimeen rakentuu todellinen liikuntaparatiisi, josta löytyy tekonurmikenttä peliareena, padel-kenttä, ulkokuntoilualue ja talvisin kaukalo ja luistelukenttä. Vieressä sijaitsevassa koulussa on kolme sisäliikuntatilaa ja koulu toimii iltaisin ja viikonloppuisin asukkaiden harrastuspaikkana. 

  • Lataa

    Lamminrahka aluekartta (pdf)

    Lataa

Kuvat

Hartela Kangasala Lamminrahka Alue Kuvagalleria3
Hartela Kangasalan Lamminrahka Maastopyoraily
Hartela Kangasalan Lamminrahka Luonto Kuvagalleria
Hartela Kangasalan Lamminrahka Ulkoilu Kuvagalleria
Hartela Kangasalan Lamminrahka Orava Kuvagalleria
Hartela Kangasalan Lamminrahkan Lumo Ilmakuva Luonnoskuva Kuvagalleria Luonnoskuva
Hartela Kangasala Lamminrahka Alue Kuvagalleria2

KATSO KAIKKI KUVAT

Kohde kartalla

 

Ota meihin yhteyttä

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystiedot niin olemme sinuun yhteydessä

Jätä yhteystiedot

Löydä kotisi

VARATTAVISSA
Asunto Oy Kangasalan Lamminrahkan Lumo

Pirkanmaa

Asunto Oy Kangasalan Lamminrahkan Lumo

Arvioitu valmistuminen 12/2023

38 asuntoa

1-3 huonetta

26,0-88,0 m2

Tutustu

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.