Asunto Oy Lahden Vahva-Jussin Silmu

Asunnon ostajan hintaetu

Oletko miettinyt uuden huolettoman kodin hankkimista?

Hanki oma muuttovalmis kotisi ja säästä tuntuvasti. 

 

Varainsiirtoveroon suunnitteilla olevien muutosten lisäksi tarjoamme merkittävän hintaedun sinulle hankkiessasi uuden kodin ennen joulua. Alennus jopa 15 % asunnon velattomasta hinnasta.

 

Hintaetu on huomioitu asunnon hinnassa eikä ole yhdistettävissä muihin etuuksiin. 

Kampanjahinta on voimassa 21.12.2023 saakka.

 

Tutustu etukampanjan kaikkiin asuntokohteisiimme.

 

Uusia koteja Vahva-Jussin alueelle

Asunto Oy Lahden Vahva-Jussin Silmu on rakentunut entiselle Starckjohann-rautakauppakonsernin tontille. Uusi asuinalue tarjoaa monimuotoista ja viihtyisää asumista aivan Lahden keskustan tuntumassa, Asemantaustan alueella.

 

Lahden hyvät peruspalvelut ovat alueelta helposti tavoitettavissa. Vahva-Jussin Silmun naapurikortteliin on avattu uusi päivittäistavarakauppa helpottamaan toimivaa arkea. Länsiharjun ala-aste sijaitsee 100 metrin ja Salpausselän yläaste 900 metrin päässä. Mytäjäisten uimaranta ja lapsiperheiden rakastama Launeen perhepuisto ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Lukuisat lenkkipolut ja Urheilukeskuksen ainutlaatuiset maastot houkuttavat liikkumaan ympäri vuoden.  

 

Vapaana muuttovalmiit kolmio ja kaksio

Näyttävässä ja nykyaikaisessa kuusikerroksisessa Vahva-Jussin Silmussa on yhteensä 29 asuntoa viihtyisistä yksiöistä tilaviin neljän huoneen perheasuntoihin. Silmussa on vielä vapaana 43 m2 kaksio sekä kolmio kokoa 58,5 m2. Näissä molemmissa on oma sauna, jossa voit rentoutua oman aikataulusi mukaan.

 

Kaksion ikkunat ja parveke avautuvat aamuauringon suuntaan. Makuuhuoneessa on mukavasti säilytystilaa vaatehuoneen muodossa. Mukava lisä on myös makuuhuoneeseen johtava, tilaa säästävä liukuovi. 

 

Kolmion ikkunat avautuvat kahteen eri suuntaan. Parvekkeelta ja oleskelutiloista on näkymät suoraan alueen puistoon, joka valmistuu alueen rakentamisen edetessä.  

 

Vahva-Jussista löydät turvallisen kodin arjen vilskeelle ja itsesi näköiselle elämälle. Taloyhtiö on rakennettu omalle tontille.

Rakentamisen aikajana

Suunnitteilla

Varattavissa

Myynnissä ja rakenteilla

Muuttovalmis

Asunto 3h+kt+s/64,5 m2

Vahvaa elämisen makua

Asunto Oy Lahden Vahva-Jussin Silmun asunnot sopivat nykyaikaiseen kaupunkielämiseen, jossa on vahvaa elämisen makua. Asuinneliöt on suunniteltu huolellisesti ja tehokkaasti.

 

Jokaisessa asunnossa on tilava lasitettu parveke, joka lisää tilan tuntua aikaisin keväällä ja myöhään syksyllä. Asuntopohjat ovat valoisia ja avaria. Useimmissa asunnoissa ikkunoita on sijoitettu kahteen ilmansuuntaan.

 

Avokettiö osana olohuonetta luo mahdollisuuden kokkailla vieraiden kanssa seurustelun lomassa. Isommat asuntokoot tarjoavat asukkailleen rentouttavan löylymahdollisuuden omassa saunassa. Asuntojen lämmitysmuotona toimii kaukolämpöön liitetty vesipatterilämmitys.

 

Lisätilaa oman kodin lisäksi

Talosta löytyy muun muassa ulkoiluväline- ja irtainvarastot, kuivaushuone sekä tila lastenvaunuille. Autopaikkoja yhtiöllä on yhteensä 28, ja ne sijaitsevat osin pihalla ja osin myöhemmin valmistuvassa pysäköintilaitoksessa.

Lahden Vahva-Jussin Silmun makuuhuoneen kirjoituspöytä, jossa kauniita esineitä

Arkkitehdin ajatuksia Silmun suunnittelusta

Vahva-Jussin alueen asemakaavassa on pyritty antamaan mahdollisuus rakentaa erilaisia ja erinäköisiä rakennuksia. Kaava ei ohjaa rakennuksessa käytettäviä julkisivumateriaaleja eikä kattomuotoja.  Kaavassa on vaatimuksia, että rakennusten tulee erottautua viereisistä rakennuksista. Perustellusta syystä voidaan tehdä myös yhteensopiva rakennus, joka ei juuri naapurista erotu. Rakennuksen sopivuus paikkaansa ratkaistaan rakennusluvan yhteydessä.

 

Alueen esikuvana on vaikuttanut Almeren kaupunki Hollannissa, jonka moderni, monimuotoinen ja värikäs rakentaminen luo vaikuttavaa ympäristöä.

 

Vahva-Jussin alueen luonnos- ja havainnekuvissa on esitetty kunkin rakennuksen mahdollinen hahmotelma. Suunnitelmassa on esitetty, miten kaavan määrittelemä rakennusoikeus on kussakin rakennuksessa käytetty. Lisäksi suunnitelmasta käy ilmi kaavoitusajankohtaan sopiva rakennuksen julkisivuratkaisu. Rakennusten ulkomuoto, massa, värit ja rakennusmateriaalit ratkaistaan kuitenkin lopullisesti vasta toteutuksen yhteydessä. Kaavaluonnosvaiheen muodoista ja ulkonäöstä voidaan poiketa. Tänään rakennetaan eilen, eikä kymmenen vuotta sitten suunniteltua.

 

Asunto Oy Lahden Vahva-Jussin Silmu on alueen ensimmäinen omistusasuntokohde. Rakennus on mustavalkoinen ja jättää siten tilaa tuleville värikkäille taloille. Väriä ei kuitenkaan ole täysin unohdettu, raikas keltainen tulee vastaan sisäänkäynnissä ja sisällä porrashuoneessa, jonka laatuun ja valaistukseen on erityisesti panostettu.

 

Ilkka Ridanpää, arkkitehti

Mutkatonta elämää Lahdessa

Lahden Vahva-Jussin asuinalue tarjoaa edellytykset mutkattomaan ja omannäköiseen asumiseen elämäntilanteesta riippumatta. Alue sijaitsee lähellä laadukkaita palveluja sekä rauhaisaa luontoa. Vahva-Jussin uusi virkeä asuinalue rakentuu Asemantaustan kaupunginosaan monipuolisten aktiviteettien ja palveluiden lähelle.

Lue lisää alueesta

Taloyhtiön sijainti kartalla

Taloyhtiö lyhyesti

 • Muuttovalmis
 • Valmistunut 4/2022
 • Kerrostalo
 • Vahva-Jussin lenkki 21 15700 Lahti
 • Oma tontti
 • 29 kotia, joista vapaana 2
 • 1-4 huonetta
 • 33,0-97,5 m2

Asunnot

Katso tarkemmat laina- ja maksuehdot

Kuvat ja videot

Valokuva Lahden Vahva-Jussin piha-alueesta Lahden Vahva-Jussin alueen piha-alueet
Valokuva Lahden Vahva-Jussin asunnon olohuoneesta Asunto 3h+kt+s/64,5 m2
Valokuva Vahva-Jussin Silmun ruokailutilasta Asunto 3h+kt+s/64,5 m2
Valokuva Vahva-Jussin Silmun kylpyhuoneesta Asunto 3h+kt+s/64,5 m2
Valokuva Lahden Vahva-Jussin asunnon saunasta Asunto 3h+kt+s/64,5 m2
Hartela Lahti Vahva Jussin Silmu Julkisivu Etupiha Kuvagalleria
Valokuva Lahden Vahva-Jussin Silmun sisäänkäynnistä Vahva-Jussin Silmun sisäänkäynti
Hartela Lahti Vahva Jussin Silmu Julkisivu Sisapihalta Autopaikat Kuvagalleria
Valokuva Lahden Vahva-Jussin Simun julkisivusta
Valokuva Lahden Vahva-Jussin kehittyvästä asuinalueesta ilmasta katsottuna Vahva-Jussin kehittyvä asuinalue

KATSO KAIKKI KUVAT

Meillä kaikilla on oma tyyli – mikä on sinun?

Luonnoskuva

Löydä oma tyylisi

Vahva-Jussin Silmun kodit ovat muuttovalmiita! Asuntojen sisämateriaalit on valittu mahdollisimman moneen eri sisustustyyliin sopivaksi, jolloin sinun on helppo viimeistellä koti oman tyylisi mukaiseksi.

 

Tule tutustumaan sinua kiinnostavaan asuntoon ja fiilistele miten asunnon materiaalit sopisi sinun tyyliisi. Kysy lisää ja sovi itsellesi esittelyaika asuntoon asuntomyynti.lahti@hartela.fi tai 0800 97 200 (maksuton).

Vahva-Jussin Silmun sisustustyylit

Hartela Interiorin sisustustyylit auttavat jokaista uuden kodin ostajaa löytämään oman juttunsa ja viimeistelemään asunnostaan kodin. Ideoita ja inspiraatiota voi sekoittaa makunsa mukaan. Tärkeintä on, että lopputulos näyttää ja tuntuu omalta.

Lue lisää sisustuksesta

Taloyhtiön ladattavat materiaalit

 • Lataa

  Esite (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Sisustusmateriaaliesite (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Asemapiirros (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Julkisivut (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Kerroskuvat (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Rakennustapa- ja talotekniikkaselostus (pdf)

  Lataa

Vihreiden valintojen Silmu

Vahva-Jussin Silmusta löydät ratkaisut, jotka tukevat ekologisempaa asumista

Vihreämpien ja ekologisempien valintojen tekeminen on tänä päivänä kenties tärkeämpää kuin koskaan aiemmin. Haluamme osallistua näiden valintojen tekemiseen ja täten mahdollistaa kestävämmän asumisen puitteet. Asunto Oy Lahden Vahva-Jussin Silmu tarjoaa ratkaisuja, jotka tukevat ekologisempaa asumista.

LÄMPÖÄ UUSIUTUVISTA ENERGIALÄHTEISTÄ

Lämmitysmuotona on kaukolämpö, joka on täysin hiiletöntä. Lahti-Energia tuottaa lämmön uusiutuvasti bio- ja kierrätyspolttoaineilla.

ENERGIATEHOKAS ILMANVAIHTO

Huoneistokohtaiset ilmanvaihtolaitteet mahdollistavat korkeatasoisen lämmöntalteenoton ja energiatehokkuuden.

VIHREÄ SÄHKÖ JA SÄHKÖAUTOT

Lahden Silmun työmaalla on käytetty vain uusiutuvaa, sertifioitua vesi- ja tuulivoimalla tuotettua sähköä. Teemme vihreän sähkösopimuksen myös kiinteistösähkön osalta. Kahteen taloyhtiön hallussa olevaan autopaikkaan tulee sähköauton latauspiste. Lisäksi neljässä paikassaa on varaus latauspisteen asentamiseksi myöhemmin.

HULEVESIEN KÄSITTELY

Silmun tontin, pysäköintialueen ja korttelin yhteisomistuksessa olevan puiston hulevesiä viivytetään ja osittain imeytetään maaperään. Näin suojelemme alueen pohjavesiä ja estämme tulvimista.

KODINKONEET

Energiankulutukseen vaikutetaan kodinkoneiden valinnalla. Purossa suuret kodinkoneet ovat energiatehokkaita mahdollistaen vähäisen sähkön kulutuksen ja vaikutuksen ilmastoon.

SUIHKUT JA VALAISTUS

Suihkujen virtaaman voi vaihtaa ekoasentoon, mikä helpottaa vedenkulutuksen hillitsemistä. Asuntojen valaistus on toteutettu energiatehokkailla LED-valaisimilla.

Näin uuden asunnon ostaminen etenee

Tutustu asunnon ostamisen vaiheisiin ja huomaa itse, kuinka vaivaton on matkasi uuteen kotiin. Ja jos joku asia askarruttaa, ota yhteyttä – autamme mielellämme!

OTA ASKELEET UUTEEN KOTIIN

Ota meihin yhteyttä

Kiinnostuitko Asunto Oy Lahden Vahva-Jussin Silmusta?

Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä.

JÄTÄ YHTEYSTIEDOT

Muita sinua kiinnostavia taloyhtiöitä

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.