Asunto Oy Lohjan Hiidensalmen Aava

ASUNTOESITTELY 10.12.2023 KLO 13.00-13.40

Näytä lisätiedot

Kaksion ostajalle hintaetu

Oletko miettinyt uuden huolettoman kodin hankkimista?

Hanki oma muuttovalmis kotisi ja säästä tuntuvasti. 

 

Varainsiirtoveroon suunnitteilla olevien muutosten lisäksi tarjoamme merkittävän hintaedun sinulle hankkiessasi uuden kodin ennen joulua. Alennus jopa 17,5% asunnon velattomasta hinnasta.

 

Hintaetu on huomioitu asunnon hinnassa eikä ole yhdistettävissä muihin etuuksiin. 

Kampanjahinta on voimassa 21.12.2023 saakka.

 

Tutustu etukampanjan kaikkiin asuntokohteisiimme.

Idylli on valmis – tervetuloa asumaan!

Asunto Oy Lohjan Hiidensalmen Aavan kodit ovat juuri valmistuneet. 

Mitä tarkoittaa idylli? Sopusointua, rauhaa, harmoniaa, levollisuutta, luonnonläheisyyttä. Tätä kaikkea tarjoaa Asunto Oy Lohjan Hiidensalmen Aava, laadukkaasti suunniteltu moderni kerrostalo Lohjanjärven rannalla.

 

Lohjanjärven rantamaisemat tarjoavat luonnonläheisyyttä ja rauhaa, sekä monipuolisia liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksia. Hiidensalmen Aavan naapurusto on moderni, sopusointuisen tyylikäs ja valmis, onhan kyse kesän 2021 asuntomessualueesta. Lohjan keskustaan on matkaa alle kaksi kilometriä ja moottoritietä pitkin hurautat puolessa tunnissa pääkaupunkiseudulle tai Saloon, ja Turkuun ehdit tunnissa.

 

Miltä uusi asunto näyttäisi kalustettuna?

Tervetuloa tutustumaan sisustettuun esittelyasuntoon  A4, 2h+kt, 41 m2. Tässä kodissa valo virtaa kauniisti sisälle korkeista ikkunoista. Ikkunat ja parveke suuntautuvat etelään rauhallisen sisäpihan suuntaan. Keittiö on omassa nurkkauksessaan ja omalla ikkunalla. Esittelyasunto havainnollistaa, miltä uudiskohteen koti näyttäisi kalustettuna ja miten kalusteet voisivat sijoittua. Samalla pääset katsomaan käyttämiämme pintamateriaaleja ja rakentamisemme laatua.

Varaa asuntomyynnistämme oma esittelyaikasi, tervetuloa! 

Rakentamisen aikajana

Suunnitteilla

Varattavissa

Myynnissä ja rakenteilla

Muuttovalmis

Hartelan suunnittelema Lohjan Hiidensalmen Aavan kerrostalon skandinaavisesti sisustettu asunto.
Kalustettu esittelyasunto A4

Kalustettu esittelyasunto A4. Samanlaisen asuntopohjan löydät asunnoista A10, A11, A17, A24 ja A31.

Tilaa neliöissä, koti idyllissä

Lohjan Hiidensalmen Aavan idyllissä on viisi kerrosta ja 31 harmonista kotia. Asunnoissa on korkeat ikkunat ja lasitetut parvekkeet, joista on nautinto katsella kaukaisuuteen Lohjanjärven ylle. Valtaosassa asunnoista näkymät avautuvat juuri luonnonkauniin järven suuntaan.

 

Yhtiössä on huolellisesti suunniteltuja koteja, joihin asumisen mukavuutta tuovat lattialämmitys ja huoneistokohtainen ilmanvaihto, jota hallinnoit kätevästi puhelinsovelluksella. Älykkäällä Riots-järjestelmällä voit seurata myös sähkön- ja vedenkulutusta – ja näin vaikuttaa asumisesi hiilijalanjälkeen.

 

Kotien pohjaratkaisuissa on ajateltu niin pariskuntia, yksin asuvia kuin pieniä perheitä. Talossa on 41–61,5 neliön kaksioita ja avaria 72,5–83,0 neliöisiä kolmioita. Asuntokohtaiset varastotilat, ulkoiluvälinevarasto sekä nykyaikainen jätehuone kierrätystä varten sijaitsevat talon alimmassa kerroksessa.

 

Hiidensalmen Aavan asukkaiden käytössä on rauhallinen yhteispiha ja piharakennus alueen muiden taloyhtiöiden asukkaiden kanssa. Piha ja siellä oleva rakennus mahdollistavat niin halutessaan mukavan yhteisöllisen tunnelman. Piha-alue ja -rakennus valmistuvat naapuritontin rakentamisen yhteydessä. Autolle voit hankkia katetun hallipaikan tai autokatospaikan autohallin kannen päältä, 2. kerroksesta. 

 

Tällainen idylli odottaa Lohjanjärven rannalla - Tervetuloa asumaan

Unelma asumisesta järven rannalla

Lohjan Hiidensalmessa asutaan rauhallisella paikalla seesteisessä järvimaisemassa, mutta vain pienen matkan päässä kaupungin keskustasta. Lohjanjärvi tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia järviluonnossa liikkumiseen ja ulkoiluun sekä tietenkin kalasteluun ja veneilyyn. Lähialueelta löytyvät myös uimaranta ja kauniita lenkkeilyreittejä.

Lue lisää alueesta

Taloyhtiön sijainti kartalla

Taloyhtiö lyhyesti

 • Muuttovalmis
 • Valmistunut 6/2023
 • Kerrostalo
 • Sahapiha 10 08100 LOHJA
 • Oma tontti
 • 31 kotia, joista vapaana 8
 • 2-3 huonetta
 • 41,0-83,0 m2

Asunnot

Katso tarkemmat laina- ja maksuehdot

Kuvat ja videot

Hartela Lohjan Hiidensalmen Aava Julkisivu Julkisivu10 Kuvagalleria
Hartela Lohjan Hiidensalmen Aava Julkisivu Julkisivu8 Kuvagalleria
Hartela Lohjan Hiidensalmen Aava Julkisivu1 Kuvagalleria
Hartela Lohjan Hiidensalmen Aava Julkisivu Julkisivu4 Kuvagalleria
Hartela Lohjan Hiidensalmen Aava Julkisivu Julkisivu5 Kuvagalleria
Hartela Lohjan Hiidensalmen Aava Julkisivu Edesta Kuvagalleria
Hartela Lohjan Hiidensalmen Aava Julkisivu Julkisivu9 Kuvagalleria
Hartela Lohjan Hiidensalmen Aava Julkisivu Julkisivu7 Kuvagalleria
Mies pitää pyöräilytauon raittiissa ulkoilmassa.
Hartelan suunnittelema Lohjan Hiidensalmen Aavan kerrostalon skandinaavisesti sisustettu asunto. Kalustettu esittelyasunto A4
Hartelan suunnittelema Lohjan Hiidensalmen Aavan kerrostalon skandinaavisesti sisustettu asunto. Kalustettu esittelyasunto A4
Hartelan suunnittelema Lohjan Hiidensalmen Aavan kerrostalon skandinaavisesti sisustettu asunto. Kalustettu esittelyasunto A4
Hartelan suunnittelema Lohjan Hiidensalmen Aavan kerrostalon skandinaavisesti sisustettu asunto. Kalustettu esittelyasunto A4
Hartelan suunnittelema Lohjan Hiidensalmen Aavan kerrostalon skandinaavisesti sisustettu asunto. Kalustettu esittelyasunto A4
Hartelan suunnittelema Lohjan Hiidensalmen Aavan kerrostalon skandinaavisesti sisustettu asunto. Kalustettu esittelyasunto A4
Hartelan suunnittelema Lohjan Hiidensalmen Aavan kerrostalon skandinaavisesti sisustettu asunto. Kalustettu esittelyasunto A4

KATSO KAIKKI KUVAT

Kuvakollaasi sisustus- ja materiaaleista.

Meillä kaikilla on oma tyyli – mikä on sinun?

Luonnoskuva

Löydä oma tyylisi

Lohjan Hiidensalmen Aavan kodit ovat muuttovalmiita! Asuntojen sisämateriaalit on valittu mahdollisimman moneen eri sisustustyyliin sopivaksi, jolloin sinun on helppo viimeistellä koti oman tyylisi mukaiseksi.

 

Tule tutustumaan sinua kiinnostavaan asuntoon ja fiilistele miten asunnon materiaalit sopisi sinun tyyliisi. Kysy lisää ja sovi itsellesi esittelyaika asuntomyynti.turku@hartela.fi tai 0800 97 100 (maksuton).

Hiidensalmen Aavan sisustus

Hartela Interiorin sisustustyylit auttavat jokaista uuden kodin ostajaa löytämään oman juttunsa ja viimeistelemään asunnostaan kodin. Ideoita ja inspiraatiota voi sekoittaa makunsa mukaan. Tärkeintä on, että lopputulos näyttää ja tuntuu omalta.

Lue lisää sisustuksesta

Taloyhtiön ladattavat materiaalit

 • Lataa

  Esite (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Sisustusmateriaaliesite (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Asemapiirros (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Julkisivut (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Kerrospohjat (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Rakennustapa- ja talotekniikkaselostus (pdf)

  Lataa

Vihreiden valintojen Aava

Hiidensalmen Aavasta löydät ratkaisut, jotka tukevat ekologisempaa asumista

Vihreämpien ja ekologisempien valintojen tekeminen on tänä päivänä kenties tärkeämpää kuin koskaan aiemmin. Haluamme osallistua näiden valintojen tekemiseen ja täten mahdollistaa kestävämmän asumisen puitteet. As Oy Lohjan Hiidensalmen Aavasta löydät ratkaisuja, jotka tukevat ekologisempaa asumista.

LÄMPÖÄ UUSIUTUVISTA ENERGIALÄHTEISTÄ

Lämmitysmuotona on kaukolämpö. Lohjan Energiahuolto tuottaa lämmön yli 70 prosenttisesti biopolttoaineilla.

ENERGIATEHOKAS ILMANVAIHTO

Huoneistokohtaiset ilmanvaihtolaitteet mahdollistavat korkeatasoisen lämmöntalteenoton ja energiatehokkuuden.

Sähköauton latauspisteet

Rakentamisen aikaisena muutostyönä on mahdollisuus saada omalle autopaikalle sähköauton latauspiste. Kaikissa autopaikoissa on varaus latauspisteen asentamiseksi myöhemmin.

vihreä sähkö

Hiidensalmen Aavan työmaalla käytetään uusiutuvaa, vesi- ja tuulivoimalla tuotettua sähköä. Hartela tekee vihreän sähkösopimuksen myös kiinteistösähkön osalta.

Kodin olosuhdeseuranta

Asuntokohtainen olosuhdeseuranta mahdollistaa asunnon lämpötilan, vedenkulutuksen ja ilmanvaihdon seurannan älypuhelimella. Voit myös varmistaa, ettei kotiisi jää sähkölaitteita päälle sovelluksen kotona/poissa -valinnan avulla.

VALAISTUS

Asunnoissa on LED-valaistus, joka tarjoaa energiatehokkaamman valaistusratkaisun perinteisiin hehkulamppuihin verrattuna.

Näin uuden asunnon ostaminen etenee

Tutustu asunnon ostamisen vaiheisiin ja huomaa itse, kuinka vaivaton on matkasi uuteen kotiin. Ja jos joku asia askarruttaa, ota yhteyttä – autamme mielellämme!

OTA ASKELEET UUTEEN KOTIIN

Ota meihin yhteyttä

Jani Virsula

Jani Virsula

Kiinnostuitko As Oy Hiidensalmen Aavasta

Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä.

JÄTÄ YHTEYSTIEDOT

Muita sinua kiinnostavia taloyhtiöitä

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.