Karjasilta, Oulu

Karjasillan Kulman värikkäät mahdollisuudet

 

Oulun Karjasillan Kulmassa yhdistyvät rauhallinen ja viihtyisä sijainti, sekä monipuoliset palvelut ja mahdollisuudet. Karjasillan Kulma rajautuu puistikkomaiseen Joutsentiehen ja toisaalta vehreään puistoalueeseen. Vehreä luonto ja  arvostettu asuinalue on idyllinen asuinympäristö, josta löytyy tekemistä jokaiselle.

 

Monipuolista arkielämää Karjasillassa

 

Karjasillan Kulman vieressä sijaitsevasta Raksilan liikuntapuistosta löytyy kattavat urheilumahdollisuudet niin ulko- kuin sisäliikuntaankin. Lisäksi liikuntapuistossa voi seurata huipputason urheilua Ouluhallissa, pesäpallostadionilla tai Kärppien otteluita Oulun Energia Areenalla. Lähellä sijaitseva Seikkailupuisto Huikia tarjoaa rohkeita elämyksiä seikkailijoille. Myös Heinäpään ja Lintulan urheilukeskukset sekä muut läheiset liikuntapaikat ja puistot palvelevat kaikkia Karjasillan Kulman asukkaita.

 

Viihtyisässä ympäristössä on mukava liikkua niin kesällä kuin talven pakkasilla, sillä kaikki tärkeimmät palvelut, kuten päiväkodit, koulut, päivittäistavarakaupat ja erikoisliikkeet löytyvät kävelymatkan päästä.

 

Kaupungin keskustaan ja rautatieasemalle Karjasillan Kulmalta on vain pari kilometriä, joten matka on helppo taittaa esimerkiksi polkupyörällä. Autolla liikkuminen kaupungin sisällä sujuu joutuisasti ja linja-autollakin matka kaupungin keskustaan vie vain lyhyen hetken.

 

Kulttuurin ystäville löytyy Madetojan musiikkikeskus ja Club Teatria vain kivenheiton päästä ja opiskelijoille hyvät kulkuyhteydet Oulun korkeakouluihin. Lähialueen kouluja ovat muun muassa Madetojan musiikkilukio ja Kastellin monitoimitalo, joka on Oulun kaupungin oppimis- harrastus- ja kulttuurikeskus. Talossa toimivat päiväkodin, peruskoulun, lukion ja aikuislukion lisäksi kansalaisopisto, kirjasto sekä nuorisotilat.

Oulun Karjasillan kerrostaloja.

Viihtyisät ulkoilumahdollisuudet

 

Karjasillan vanha pientaloalue on mukava ympäristö esimerkiksi rauhalliselle iltakävelylle. Monipuoliset pyöräilyreitit, kuten uusi Mäntylän baana kulkee Karjasillan Kulman vierestä. Laajemmat ulkoilureitit löytyvät esimerkiksi Iinatin kuntoradoilta, jossa on runsaasti vaihtoehtoja rennompaan ja reippaampaan ulkoiluun. Karjasillan Kulman asukkailla on lisäksi varaa valita mieleisensä useiden läheisten kuntosalien joukosta.

 

Uuden ajan naapurusto Oulun Karjasiltaan

 

Höyhtyän suuralueella sijaitseva Karjasilta kuuluu Oulun arvostetuimpiin ja perinteikkäimpiin alueisiin. Vuonna 2009 Suomen parhaaksi asuinalueeksi äänestetty Karjasilta koostuu erilaisista ja värikkäistä taloista, joista osa on vanhempaa rakennuskantaa ja osa uudempaa tuotantoa. Karjasilta on valtakunnallisesti merkittävä rakennettu kulttuuriympäristö.

 

Alue oli alun perin nimensä mukaisesti laidunmaata ja muuntui 1940- ja 1950-luvuilla puutalovaltaiseksi asuinlähiöksi. Oman koulun Karjasilta sai vuonna 1958 Lintulammentien varteen. Koulun tarina päättyi, mutta Osmo Siparin suunnittelema koulurakennus jatkaa elämäänsä osana uutta Karjasiltaa.

 

Alue ottaa harppauksen kohti tulevaisuuden kaupunkimiljöötä, kun aloitamme Karjasillan Kulman rakentamisen kulttuurihistoriallisesti arvokkaan koulun ympäristöön. Vaikuttavan historian omaavan kaupunginosan seuraavat askeleet ovat kohti kustannus- ja energiatehokasta asumista ja työskentelyä. Huolettomat uudet kodit takaavat, että Karjasilta on hyvä alue asua tulevaisuudessakin.

Oulun Hiirosenojan vesistöä ja ympäröiviä rakennuksia.

Asunnot Oulun Karjasillan Kulmalla

 

Oulun Karjasillan Kulmalle nouseva uusi Hartelan rakentama kortteli pitää sisällään yhteensä 11 uutta asuinkerrostaloa.  Asuinkorttelin rakentaminen tullaan toteuttamaan vaiheittain ja arvio koko korttelin valmistumiselle sijoittuu noin 8–10 vuoden päähän. Tulevien asukkaiden arkea helpottaa nykyaikaiset korttelitasoiset energiaratkaisut, kuten asuntokohtainen viilennys sekä olosuhteiden hallinta ja ohjaus. Asukkaiden käyttöön on tulossa myös huippunopea laajakaistayhteys sekä yhteiskäyttöauto.

 

Korttelin sisäpihalle on suunniteltu julkinen kävely- ja pyöräilytie ”Puhtibulevardi”, josta tulee asukkaita ja kaupunkilaisia houkutteleva virkistysalue. Hyvin suunniteltu valaistus takaa alueen viihtyvyyden myös pimeän aikana, jolloin valaistus toimii elämyksellisenä osana ympäristöä.

 

Hartelan ensimmäinen asuntokohde Karjasillan Kulmalla on 53 asunnon taloyhtiö, Asunto Oy Oulun Satakieli. Tutustu myynnissä oleviin asuntoihin. 

 

Alueella sijaitseva vanha koulurakennus rakennetaan uudelleen ja muutetaan toimitilakäyttöön. Lisätietoa vapaista toimitiloista saat asuntomyynnistämme.

Kolme syytä muuttaa Oulun Karjasiltaan

Rauhallinen ja viihtyisä sijainti

Ulkoilumahdollisuudet kotiovelta

Toimivat asuntopohjat

Kohde kartalla

 

Kuvat ja videot

 

Hartela Karjasilta Ilmakuva Kuvagalleria 1
Hartela Karjasilta Pyora Kuvagalleria 2
Hartela Rakennus Kuvagalleria 3
Hartela Karjasilta Jaatelokioski Kuvagalleria 4
Hartela Karjasilta Omakotitaloalue Luonnoskuva Kuvagalleria 5
Hartela Karjasilta Pohjankartano Kuvagalleria 6

KATSO KAIKKI KUVAT

Ota meihin yhteyttä

Minna Marjeta

Minna Marjeta

myyntipäällikkö, lomalla 22.8 saakka.

minna.marjeta@hartela.fi

0800 97 500 (maksuton)

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystiedot niin olemme Sinuun yhteydessä

Jätä yhteystiedot

Löydä kotisi

MUUTTOVALMIS
Asunto Oy Oulun Satakieli
ASUNTOESITTELY 16.08.2022

Pohjois-Pohjanmaa

Asunto Oy Oulun Satakieli

Valmistunut 7/2022

53 asuntoa

1-4 huonetta

25,5-96,0 m2

Vapaana 11 kotia

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.