Asunto Oy Oulun Lohitorni

Huoletonta asumista joen rannalla

 

Sovi oma tutustumisaikasi ja koe Lohitornin näkymät paikan päältä!

 

Tutustu, ihastu ja osta oma uusi kotisi Oulun Lohitornista, niin pääset nauttimaan ihanasta jokivarren elämästä. Nämä uudet kerrostalokodit rakentuvat aivan Tuiran uimarannan tuntumaan vain kävelymatkan päässä Rotuaarilta ja Oulun torilta. Tuiran jokiranta on yksi Oulun halutuimmista asuinalueista, ja tämä voikin olla viimeinen mahdollisuus päästä muuttamaan uuteen asuntoon tällä sijainnilla.

 

Maaliskuussa valmistuvaan Asunto Oy Oulun Lohitorniin rakentuu 51 asuntoa (29,0–106,0 m²) kahdeksaan kerrokseen. Asunnoista on kauniit maisemat puistoihin ja Oulujoen yli keskustaan. Asuntojen lasitetut parvekkeet, joille kulku on liukulasiovien kautta, ovat arjen luksusta. Erillisinä osakkeina myytävät autopaikat sijaitsevat pihakannen alla autohallissa. Osassa huoneistoja on viilennys vakiovarusteena. Lohitornin asukkaana voit kesällä vilvoitella myös Tuiran uimarannalla, joka on vain muutaman askeleen päässä omasta kotipihastasi. Talviaikaan pääset pulahtamaan kylmään veteen uimarannan ollessa yksi Oulun harvoista talviuintipaikoista.

Luonnoskuva

Oulun Lohitornissa keskityt elämään

 

Asunto Oy Oulun Lohitornin asuntojen koot vaihtelevat 29,0 m² yksiöistä isoihin 97,0 m² perheasuntoihin. Kotien selkeät ja käytännölliset pohjaratkaisut toimivat kaikenlaisissa elämäntilanteissa. Pienempiä asuntoja lukuun ottamatta kaikissa asunnoissa on oma sauna. Lisätilaa huolettomaan elämiseen tuo reilun kokoinen lasitettu parveke etelään, itään tai länteen. Ylimpien kerroksien asunnoista avautuu upea jokinäkymä.

 

Moderni avokeittiö luo yhtenäisen oleskelutilan, joka mahdollistaa ruuanlaiton vieraiden viihdyttämisen lomassa. Tilaviin kylpyhuoneisiin mahtuu pesutorni. Perheasunnoissa on kylpyhuoneen lisäksi erillinen wc. Asuntojen huonekohtaiset irtaimistovarastot sijaitsevat kellarikerroksessa.

 

Lohitornin ja Lohiportin yhteisellä sisäpihalla on viherkattoinen pihakatos sekä leikki- ja oleskelualue. Suojaisaa viherrakennettua pihaa koristavat muun muassa vaahterat, kultaherukat, rantavehnä ja säleikköviini. Pohjoispuolella tontti rajautuu viihtyisään Lassinpuistoon. Jätteiden lajittelu tapahtuu kätevästi taloyhtiön jätepisteellä.

Pienellä alkupääomalla omaan asuntoon

 

Jotta pääset kiinni omaan uuteen kotiin mahdollisimman pienellä alkupääomalla, Lohitorni rakennetaan valinnaiselle vuokratontille. Voit itse päättää, lunastatko tontin heti vai myöhemmin sinulle sopivampana ajankohtana. Sen aikaa tontin vuokraa maksetaan ainoastaan pienenä vastikkeena kuukausittain.

 

Sekä vuokra että tontin lunastushinta on sidottu turvallisesti elinkustannusindeksiin. Näin valinnainen vuokratontti tarjoaa enemmän mahdollisuuksia ja sopeutuu ostajan omaan elämäntilanteeseen. Sukulaisuus ei enää vaikuta asumistuen määrään, joten tuen voi saada myös lähisukulaisen omistamaan asuntoon.

Eläväisen Tuiran rannalla rauhoitutaan

Asunto Oy Oulun Lohitorni sijaitsee rauhallisella Tuiran alueella, ja sitä ympäröi suojaisa viheralue. Hyvät ulkoilumahdollisuudet löytyvät niin puistoista kuin jokirannaltakin. Suurin osa palveluista on kävelymatkan päässä.

Lue lisää alueesta

Taloyhtiön sijainti kartalla

Taloyhtiö lyhyesti

 • Myynnissä ja rakenteilla
 • Arvioitu valmistuminen 3/2022
 • Kerrostalo
 • Koskitie 43 90500 OULU
 • 51 kotia
 • 1-4 huonetta
 • 29,0-97,0 m2

Asunnot

Katso tarkemmat laina- ja maksuehdot

Kuvat ja videot

Hartela Oulun Lohitorni Oulunjoki Kuvagalleria1 Hartela Oulun Lohitorni Olohuone Luonnoskuva Kuvagalleria 2 Hartela Oulun Lohitorni Luonnoskuva Olohuone Kuvagalleria3 Hartela Oulun Lohitorni Luonnoskuva Julkisivu Piha Kuvagalleria4 Hartela Oulun Lohitorni Luonnoskuva Julkisivu Kuvagalleria5

KATSO KAIKKI KUVAT

Lohitornin malliasunnon C65 esittelyvideo

Rakentamisen aikajana

Suunnitteilla

Varattavissa

Myynnissä ja rakenteilla

Muuttovalmis

Meillä kaikilla on oma tyyli – mikä on sinun?

Luonnoskuva

Löydä oma tyylisi

Oulun Lohitornin rakentuminen on edennyt jo niin pitkälle, että kotien valmistuminen alkaa olla lähellä. Olemme valinneet vapaina oleviin asuntoihin sisämateriaalit. Materiaalit ja varusteet on valittu mahdollisimman moneen eri sisustustyyliin sopivaksi, jolloin sinun on helppo viimeistellä koti oman tyylisi mukaiseksi.

Valituista pintamateriaaleista on aidot mallit nähtävillä Hartelan asuntomyynnissä. Kysy lisää sinua kiinnostavan asunnon materiaaleista ja sovi itsellesi esittelyaika asuntomyynti.oulu@hartela.fi tai 0800 97 500 (maksuton).

Oulun Lohitornin sisustustyylit

Hartela Interiorin sisustustyylit auttavat jokaista uuden kodin ostajaa löytämään oman juttunsa ja viimeistelemään asunnostaan kodin. Ideoita ja inspiraatiota voi sekoittaa makunsa mukaan. Tärkeintä on, että lopputulos näyttää ja tuntuu omalta.

Lue lisää sisustuksesta

Taloyhtiön ladattavat materiaalit

 • Lataa

  Esite (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Asemapiirros (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Kerrospohjat (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Rakennustapa- ja talotekniikkaselostus (pdf)

  Lataa

Näin uuden asunnon ostaminen etenee

Tutustu asunnon ostamisen vaiheisiin ja huomaa itse, kuinka vaivaton on matkasi uuteen kotiin. Ja jos joku asia askarruttaa, ota yhteyttä – autamme mielellämme!

OTA ASKELEET UUTEEN KOTIIN

Ota meihin yhteyttä

Kiinnostuitko Asunto Oy Oulun Lohitornista?

Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä.

JÄTÄ YHTEYSTIEDOT

Muita sinua kiinnostavia taloyhtiöitä

MYYNNISSÄ JA RAKENTEILLA
Asunto Oy Oulun Mäntylän Kanerva

Pohjois-Pohjanmaa

Asunto Oy Oulun Mäntylän Kanerva

Arvioitu valmistuminen 8/2022

30 asuntoa

1-3 huonetta

32,0-70,5 m2

Tutustu
MYYNNISSÄ JA RAKENTEILLA
Asunto Oy Oulun Satakieli

Pohjois-Pohjanmaa

Asunto Oy Oulun Satakieli

Arvioitu valmistuminen 7/2022

53 asuntoa

1-4 huonetta

25,5-96,0 m2

Tutustu

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.