Kruunuvuorenranta, Helsinki

Kruunuvuorenranta vastarannalla

Laajasalon läntisin osa on nimetty Kruunuvuoren korkean rantakallion mukaan. Helsingin Kruunuvuorenrannassa meri ja ulkoilureitit ovat vahvasti läsnä. Näköala meren yli kantakaupunkiin on ainutlaatuinen ja tarjoaa ihasteltavaa lenkkipoluilla niin päiväsaikaan kuin iltavalaistuksessakin. Stansvikin kartanomaisemat sekä öljysäiliöt muistuttavat persoonallisella tavalla ulkoilijaa alueen historiasta.

 

Kruunuvuorenrannan kehittyvät palvelut

Helsingin Kruunuvuorenrannan palveluita kehitetään jatkuvasti. Alueelle on avattu uusi päiväkoti, ja kaupungilla on suunnitteilla peruskoulun rakentaminen lähivuosina osaksi palvelukorttelia.

 

Tällä hetkellä Kruunuvuorenrannan asukkaat voivat hyödyntää Laajasalon palveluita, mutta myös alueelta löytyy jo ruokakauppa. Suunnitteilla on myös Kruunuvuorenrannan keskus, johon tulee päivittäistavarakauppoja, erikoismyymälöitä sekä mahdollisesti kahvila- ja ravintolapalveluita.

 

Vielä toistaiseksi Kruunuvuorenrannan julkiset yhteydet hoituvat liityntäbussien ja metron avulla. Rakenteilla on Kruunusillat-hanke, joka yhdistää Kruunuvuorenrannan ja kantakaupungin toisiinsa. Matka keskustaan kulkee tulevaisuudessa muun muassa Hakaniemen ja Korkeasaaren kautta pikaraitiovaunulla alle 20 minuutissa minuutissa.

 

Rantaniittyjä ja saaristoluontoa

Kruunuvuorenrantaan toteutetaan kuuden kilometrin mittainen rantareitti vaiheittain asuntorakentamisen edetessä. Luonnon maisema vaihtelee kalliometsästä rantaniittyihin ja saaristoluontoon. Helsingin Kruunuvuorenranta on sopiva myös veneilijälle, sillä suunnitteilla on kolme venesatamaa, joista yksi juuri Haakoninlahdelle Hartelan kohteiden läheisyyteen.

 

Tulevaisuudessa Kruunuvuorenrantaan on tulossa uimaranta, leikkipuisto sekä liikuntapuisto. Merenrantaan suunnitellaan erilaisia palveluita, esim. kanoottivuokrausta ja vuokrasaunoja.

 

Kruunuvuorenrannasta on muotoutumassa myös valotaiteen kaupunginosa. Jokaisessa alueelle rakentuvassa kohteessa valotaide on osa kokonaisuutta. Nyt jo alueella loistaa juhlatilanakin toimiva valotaideteos Öljysäiliö 468.

Asunto Oy Helsingin Kruunuvuorenrannan Kajo

Helsingin Kruunuvuorenrannan Kajo rakentuu osoitteeseen Turumankatu 7, 00590 Helsinki. 

 

Asunnot tulevat varattaviksi arviolta loppukesällä 2022. Aloitamme rakentamisen arviolta loppuvuonna 2022 ja arvioitu valmistuminen on loppukeväällä 2024. Asuntoja Kajossa on 45, yksiöistä 4-5 huoneen perheasuntoihin, 27,5 m2 - 115,5 m2.

Asunnot Kruunuvuorenrannassa

Olemme suunnittelemassa Kruunuvuorenrannan Haakoninlahdelle uutta asuinkerrostaloa, jonka asunnot tulevat varattaviksi arviolta loppukesästä 2022. Jätä yhteystietosi niin kuulet lisää suunnitelmien etenemisestä. Lisäksi pääset varaamaan mieleisesi asunnon, pohjaratkaisun ja näkymät ensimmäisten joukossa, ennen julkisen asuntovarauksen alkua.

 

Asunto Oy Helsingin Kruunuvuorenrannan Kajo koostuu kahdeksankerroksisesta pistetalosta sekä kahdesta kaksikerroksisesta rivitalomaisesta osuudesta.

 

Pistetalon ylimmän kerroksen asunnot ovat parvellisia kaksikerroksisia huoneistoja. Tähän osaan sijoittuvat pääosin myös  yksiöt, kaksiot ja kolmiot. Kaikissa pistetalon asunnoissa on joko parvekkeet tai maantasoterassipihat. Rivitalomaisessa osuudessa on pääosin isompia perheasuntoja omalla terassipihalla.

 

Kruunuvuorenrannan Kajo tulee osaksi Haakoninlahdelle rakentuvaa korkeatasoista, eri rakennuksista ja taloyhtiöistä muodostuvaa korttelia. Korttelin asukkaille tulee yhteiskäyttöisiä tiloja kuten Smartpost, kerhohuone yksityistilaisuuksien järjestämiseen, kahvilamainen tila mm. etätöiden tekemiseen sekä monipuolinen yhteinen korttelisisäpiha. Lisäksi Kajon asukkaiden käyttöön tulee taloyhtiön oma saunaosasto.

 

Pysäköinti tullaan järjestämään naapuriyhtiön kanssa yhteiseen pihakannen alaiseen autohalliin. Osa autopaikoista on sähköauton latauspisteitä. Jätehuolto Kruunuvuorenrannassa toimii jätteiden imujätekeräysjärjestelmällä.

 

Olemme rakentaneet Haakoninlahden kortteliin vuonna 2020 ja 2021 valmistuneet taloyhtiöt Asunto Oy Helsingin Kruunuvuorenrannan Pilkkeen ja Asunto Oy Helsingin Kruunuvuorenrannan Välkkeen.

 

Kolme syytä muuttaa Helsingin Kruunuvuorenrantaan

Merellinen sijainti kasvavien palveluiden äärellä

Saaristomaisemat ja ulkoilumahdollisuudet kotiovelta

Valmistuttuaan Kruunusillat-hanke nopeuttaa liikkumista kantakaupunkiin

Kohde kartalla

Kuvat ja videot

Hartela Helsingin Kruunuvuorenranta Vastaranta 2 Kuvagalleria 7
Hartela Helsingin Kruunuvuorenranta Ilmakuva Kuvagalleria 2
Hartela Helsingin Kruunuvuorenranta Rantakallio Kuvagalleria 3
Hartela Helsingin Kruunuvuorenranta Venesatama Kuvagalleria 4
Hartela Helsingin Kruunuvuorenranta Kavelyreitti Kuvagalleria 5
Hartela Helsingin Kruunuvuorenranta Venesatama Kuvagalleria 6A
Hartela Helsingin Kruunuvuorenranta Oljysailio 468 Kuvagalleria 6
Hartela Helsingin Kruunuvuorenranta Vastaranta Kuvagalleria 1

KATSO KAIKKI KUVAT

Luonnoskuva

Löydä oma tyylisi

Kodissa tärkeintä on, että se näyttää ja tuntuu omalta. Hartelan asunnon ostajana voit suunnitella kodistasi mieleisesi valitsemalla sisustusmateriaalit Hartela Interior -sisustustyylien laajasta materiaalivalikoimasta. Voit fiilistellä tyylejä jo etukäteen tutustumalla Hartela Interior -sivuihimme.

Mitä aikaisemmassa vaiheessa rakentamista ostat asunnon, sitä varmemmin pääset valitsemaan kotisi materiaalit ja tekemään siitä tyylisi mukaisen.

Tutustu tyyleihin!

Näin uuden asunnon ostaminen etenee

Tutustu asunnon ostamisen vaiheisiin ja huomaa itse, kuinka vaivaton on matkasi uuteen kotiin. Ja jos joku asia askarruttaa, ota yhteyttä – autamme mielellämme!

OTA ASKELEET UUTEEN KOTIIN

Ota meihin yhteyttä

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin kuulet ensimmäisten joukossa, kun korttelimme suunnittelu etenee.

Jätä yhteystiedot

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.