Pukkila, Turku

Ehdota nimeä ja jätä jälkesi Pukkilan historiaan!

 

Vain mielikuvitus on rajana! Nyt tarvitsemme juuri sinun apua Pukkilan entisen kaakelitehtaan alueelle rakentuvien kerrostalokotien nimeämisessä! Ehdota nimiä ma 24.1.2022 mennessä kommentoimalla lomakkeeseen.  

 

Inspiraatiota voit ammentaa vaikkapa alueen merkittävästä teollisuushistoriasta.

 

Ehdota nimeä >>

 

Elämäsi sauma historialliselta Pukkilan alueelta

 

Turun Pitkämäkeen, Pukkilan entisen kaakelitehtaan paikalle, ollaan suunnittelemassa uutta asuinaluetta yli 2000 asukkaalle. Alue henkii vanhaa käsityöläishistoriaa ja saa nyt arvoisensa uuden käyttötarkoituksen.

 

Olemme suunnittelemassa kerrostaloasumista Pukkilan alueen koillisosaan, vehreän Kähärin vanhan omakotitaloalueen kainaloon. Asuinkorttelimme suunnittelu on nyt käynnistynyt, ja sen ensimmäisten myytävien kerrostalokotien arvioitu ennakkomarkkinoinnin aloitus on keväällä 2022. Rakentamisen on arvioitu alkavan loppukesällä 2022.

 

Jätä meille yhteystietosi niin kuulet kun suunnittelu etenee ja Pukkilan asunnot tulevat varattaviksi. 

 

Idyllinen naapurusto

 

Pukkilan alue sijaitsee idyllisten omakotitaloalueiden sylissä. Vieressä ovat Kähärin ja Pitkämäen alueiden naapurustot, joita leimaavat vehreät puistot, soratiet sekä tonttien vanhat kasvillisuudet.

Pukkilaa ympäröi monet puistot; Pitkämäenpuisto, Merikulmanpuisto, Kähärinpuisto lähimpinä. Naantalintien toisella puolella sijaitsee jopa pikkuruinen Muhkurinmäen luonnonsuojelualue. Pienelle alueelle mahtuu lukemattomia erilaisia luontotyyppejä etelärinteen lehdoista kallioharjanteen kuivien ketojen kautta pohjoisreunan varjoisiin kosteikkoihin.

Turun Pukkilan alueen idyllinen vehreä naapurusto.

Saumaton yhdistelmä arjen palveluita ja sopivia kävelymatkoja

 

Pukkilan alueen palvelut ovat ensiluokkaiset. Manhattanin kauppakeskus sisältää 24 tuntia auki olevan päivittäistavarakaupan lisäksi apteekin, Alkon ja huoltoaseman. Länsikeskuksen palvelut ovat muutamien minuuttien päässä, eikä Raision Myllyn alueellekaan aja kuin kymmenisen minuuttia.

 

Lapsiperheetkin löytävät kodin Pukkilasta, sillä lähimmät koulut ja päiväkodit sijaitsevat alle kilometrin päässä tulevista kodeista. Näiden lisäksi Pukkilan alueella on tontti myös mahdolliselle uudelle päiväkodille.

 

Helposti harrastamaan ja liikkumaan

 

Jos harrastat kulttuuria tai olet urheilun seuraaja, Pukkilan uudet kodit ovat juuri sinulle. Tapahtumakeskus Logomo sijaitsee lähes kotiovella ja Ratapihan elämyskeskus -hanke tulee toteutuessaan tarjoamaan loistavat puitteet urheilun seuraamiselle, elämyksille ja kulttuurille.

Manhattanin Kauppakeskuksen äärellä sijaitsee Sports Centerin pelikentät sekä Tanssistudio Centro. Naantalin Pikatietä pitkin jääkiekkoa pääsee katsomaan ja harrastamaan neljän kilometrin päähän Gatorade Centeriin. Koulukadun ABC:n yhteydessä ja Saippua Centerissä sijaitsevat alueen lähimmät kuntosalit.

Kevyen liikenteen silta rautateiden yli Turussa.

Sujuvat liikenneyhteydet

 

Pukkilassa asutaan loistavien kulkuyhteyksien äärellä. Alue on vain runsaan kahden kilometrin päässä Turun Kauppatorilta. Pyörällä pääsee rautatien yli kulkevaa siltaa pitkin rautatieasemalle alle kymmenessä minuutissa. Autotiet vievät alueelta kätevästi toisaalta Naantalin, Raision ja Rauman suuntiin ja toisaalta Helsingin ja Tampereen suuntiin.

 

Vihreiden valintojen Pukkila

 

Pukkilan suunnittelua ohjaa vahvasti kestävän kehityksen periaatteet. Vihreitä valintoja tullaan huomioimaan esimerkiksi energiaratkaisuissa, viherrakentamisessa, kestävän liikkumisen mahdollistamisessa sekä taloteknisissä ratkaisuissa. Valitut ratkaisut vahvistuvat suunnittelun edetessä. Huomioimme suunnittelussa myös kyselyn tuloksia, joita esitimme turkulaisille ja tuleville asukkaille syksyllä 2021. Täällä rakentaminen ja vastuullisuus sopivat saumattomasti yhteen. Lue lisää Hartelan vihreistä valinnoista. 

Kolme syytä muuttaa Turun Pukkilaan 

Vihreä Pukkilan kortteli

Kulttuuri- ja urheilutarjonta naapurissa

Loistavat liikenneyhteydet

Kohde kartalla

 

Luonnoskuva

Löydä oma tyylisi

Kodissa tärkeintä on, että se näyttää ja tuntuu omalta. Hartelan asunnon ostajana voit suunnitella kodistasi mieleisesi valitsemalla sisustusmateriaalit Hartela Interior -sisustustyylien laajasta materiaalivalikoimasta. Voit fiilistellä tyylejä jo etukäteen tutustumalla Hartela Interior -sivuihimme.

Mitä aikaisemmassa vaiheessa rakentamista ostat asunnon, sitä varmemmin pääset valitsemaan kotisi materiaalit ja tekemään siitä tyylisi mukaisen.

Tutustu tyyleihin!

Kuvat 

 

Hartela Pukkila Kähärin Taloja Kuvagalleria Hartela Turku Rautatiesilta Kuvagalleria Hartela Turku Logomo Kuvagalleria Hartela Pukkila Manhattan Kuvagalleria Hartela Pukkila Ilmakuvakähäri Kuvagalleria

KATSO KAIKKI KUVAT

Ota meihin yhteyttä

Jani Virsula

Jani Virsula

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin kuulet ensimmäisten joukossa, kun korttelimme suunnittelu etenee.

Jätä yhteystiedot

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.