Uudessa kodissa ei tingitä omasta tyylistä

Uutta kotia ostettaessa, yksi parhaista puolista on, että pääset itse valitsemaan omien toiveidesi ja tyylisi mukaiset pintamateriaalit kotiisi. Tämä onnistuu hyvin vielä rakentamisen alkuvaiheessa, mutta kun rakentamisessa siirrytään sisätöihin, niin valintojen tulee yleensä olla jo tehtynä.

 

Hartelan asiakaspalveluinsinööri Mari Karvisen mielestä paras hetki hänen työssään on, kun asukas pääsee muuttamaan uuteen kotiinsa. Sitä ennen Mari tekee tiivistä yhteistyötä asuntoasiakkaiden kanssa rakennusvaiheessa ja tukee heitä materiaalivalintojen tekemisessä.

 

Kotien pitää olla asukkaidensa näköisiä. Siksi meille on tärkeää, että asiakas saa valita juuri sellaiset materiaalit, jotka saavat kodin tuntumaan omalta. Asiakkaita varten on luotu neljä erilaista tyylimaailmaa: puhdaslinjainen Muoto, luonnollinen Haiku, leikkisä Riemu ja kodikas Villa. Tämä helpottaa materiaalien valitsemista, kertoo Mari.

 

Sisustusarkkitehdin kanssa rakennetut Hartelan neljä sisustustyylikokonaisuutta sopivat erilaisiin makumieltymyksiin ja luovat kukin toimivan kokonaisuuden. Osana työtään Mari myös tarvittaessa räätälöi asiakkaan toiveiden mukaisen kokonaisuuden tyylipakettien ulkopuolelta.

 

Materiaalivalinnat tuleva asukas voi tehdä kätevästi Oma Hartela – materiaalinvalintaohjelmamme avulla vaikka kotisohvalta käsin. Valinnat voi tehdä huoneiston hintaan kuuluvista tai lisähintaisista vaihtoehdoista, huomauttaa Mari.

 

"Kotien pitää olla asukkaidensa näköisiä."

 

Kun valinnat on tehty, Mari huolehtii, että asiakkaan toiveet toteutuvat yhteistyössä työmaan kanssa. Kun rakentamisvaihe on ohi ja koittaa muuttopäivä, niin kodissa odottavat uutuutta hohtavat pinnat – juuri oman tyyliset.

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.