Etsimme hankekehityspäällikköä Tampereelle

Haemme nyt kasvavaan organisaatioomme Hartelan Pirkanmaan yksikköön

 

Hankekehityspäällikköä

 

Hankekehityspäällikkönä vastaat asuinrakennushankkeiden maanhankinnasta sekä asemakaavojen ohjauksesta yhdessä muun organisaatiomme kanssa. Työnkuvasi sisältää muun muassa uusien asuinrakennus-hankeaihioiden etsimistä ja tutkimista, hankkeiden taloudellisen menestymisen analysointia, tarjousmateriaalien, investointipäätösten ja sopimusten valmistelua sekä neuvotteluja yhteistyötahojen kanssa. Keskeisiä neuvottelukumppaneitasi ovat mm. tonttien omistajat, Tampereen kaupunki ja arkkitehdit sekä muut sidosryhmät.

 

Mitä tarjoamme

 

Haasteellisen ja monipuolisen työtehtävän näköalapaikalla ketterässä työyhteisössä Hartelan Tampereen toimistolta käsin. Mahdollisuuden olla mukana kestävän kehityksen näkökulmat huomioon ottavassa tontinhankinnasta ja kiinteistökehittämisessä. Tehtävä antaa mahdollisuuden itsensä kehittämiseen, ammatilliseen urakehitykseen ja itsenäiseen työskentelyyn.

 

Hankekehityspäällikkönä raportoit suoraan Hartela Pirkanmaa Oy:n toimitusjohtajalle ja olet johtoryhmän jäsen. Tehtävälle on luontaista osittainen etätyö.

 

Mitä odotamme sinulta

 

Odotamme hankekehityspäälliköltämme hyviä neuvottelutaitoja, kokonaisuuksien hahmottamista, kokemusta maanhankinnasta ja hankekehittämisestä sekä yhteistyöstä mielellään Pirkanmaan alueen sidosryhmien kanssa.

 

Ymmärrät asuntotuotannon menestyksen lähtökohdat. Myös kannattavuuden analysointi on sinulle tuttua.

 

Olet oma-aloitteinen, ymmärrät laajoja kaupunkirakentamisen ja yhdyskuntasuunnittelun asiakokonaisuuksia ja pidät silmäsi auki myös toimitilojen kehittämisen näkökulmasta. Työskentelytapasi projektinjohtajana on systemaattista. Olet neuvottelutaidoiltasi avoin ja ulospäinsuuntautunut, sekä viestit luontevasti sekä suullisesti että kirjallisesti. Verkostoituminen on sinulle luontaista.

 

Sinulla on tehtävään sopiva koulutus ja työkokemus, joiden kokonaisuus on tärkeää. Sinulla on aikaisempaa työkokemusta vastaavasta työstä tai työryhmän jäsenenä.

 

 

Tehtävä on vakituinen ja alkaa syksyllä 2022. Odotamme hakemustasi heinäkuun loppuun mennessä, mutta ole nopea, keskustelut sopivien kandidaattien kanssa aloitamme hakemuksien jättämisjärjestyksessä.

 

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaavat Sam Headhunting Oy:n Olli Saravuo (+358 400 748 890), Pirjo Aalto (+358 50 500 2013)  ja Jaakko Lintunen (+358 50-5606346).

 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera heinäkuun loppuun mennessä täältä 

 

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.