Etsimme Turkuun ja Lohjalle työnjohtajaa ja vastaavia työnjohtajia

Me Hartelassa teemme työmme niin hyvin, että jokainen voi olla ylpeä siitä mitä tekee. Rakennamme laadukkaasti ja kestävästi uusia koteja, hyviä työpaikkoja, viihtyisiä päiväkoteja, inspiroivia koulurakennuksia ja toimivia sairaaloita. Paikkoja, joilla on ihmisille oikeasti merkitystä ja joista voimme ylpeydellä todeta että me teimme sen.


Etsimme syksyllä alkaviin kerrostalo- ja rivitalohankkeisiin Turkuun vastaavaa työnjohtajaa, sekä Lohjalle vastaavaa työnjohtajaa ja työnjohtajaa. Olemme myös mukana Turun kaupungin Musiikkitalon allianssissa jonka rakentamisen aikaista organisaatiota valmistelemme.

 

Tulevat työtehtäväsi:


Työnjohtajana vastaat itsenäisesti vastuullasi olevien työvaiheiden ennakkosuunnittelusta ja johtamisesta, aliurakoitsijoiden ohjauksesta ja kustannustavoitteiden saavuttamisesta sovittuja aikatauluja noudattaen. Sinulla on jo aikaisempaa työmaakokemusta tai olet juuri valmistunut koulusta. Sinulla on halu kehittyä työssäsi.


Vastaavana työnjohtajana vastaat itsenäisesti vastuullasi olevan työmaan ennakkosuunnittelusta, valvonnasta ja ohjauksesta. Varmistat, että rakennusprojektit tulevat hoidettua kustannustehokkaasti, laatu- ja aikataulutavoitteet täyttäen. Sinulle on luonteenomaista panostaa ennakkosuunnitteluun ja yhteistyöhön.


Odotamme sinulta:


Rakennusalan soveltuvan koulutuksen lisäksi edellytämme sinulta oma-aloitteisuutta, suunnitelmallisuutta, jämäkkyyttä ja aitoa halua tehdä töitä. Olet luotettava ammattilainen jolle työn laatu on tärkeää. Vastaat turvallisesta työskentelystä työmaalla. Olet luonteeltasi tiimipelaaja ja johdat omalla esimerkilläsi.


Mitä tarjoamme sinulle:


Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin kasvavassa yhtiössämme sekä hyvät henkilöstöedut. Henkilöstömme hyvinvointi ja työkyky on meille ensiarvoisen tärkeä asia, ja panostamme tähän esimerkiksi laadukasta johtajuutta kehittämällä. Tarjoamme lisäksi henkilöstöllemme osaamisen kehittämistä erilaisten koulutusten kautta vuosittain laajalla valikoimalla. Meillä saat olla oma itsesi ja vaikuttaa aidosti omaan työhösi kannustavassa ilmapiirissä. Tule rakentamaan kanssamme hyvää huomista. Myös itsellesi.

 

 

Mikäli kiinnostuit, laita hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteeseen rekrytointi@hartela.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Tuomas Jääskeläinen, Puh 050 4438144, tuomas.jaaskelainen@hartela.fi.

 

 

Kurkkaa täältä millaista meillä on olla töissä

 

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.