Etsimme työnjohtajaa Lahteen

Haluatko nukkua yösi rauhassa, ja olla hereillä ollessasi ylpeä tekemästäsi työstä? Tänään ja huomenna. Me Hartelassa teemme työmme niin hyvin, että jokainen voi olla ylpeä siitä mitä tekee. Rakennamme laadukkaasti ja kestävästi uusia koteja. Paikkoja, joilla on ihmisille oikeasti merkitystä ja joista voimme ylpeydellä todeta että me teimme sen.


Etsimme nyt Lahden toimipisteeseemme työnjohtajaa.

 

Tulevat työtehtäväsi:
Työnjohtajana vastaat itsenäisesti vastuullasi olevien työvaiheiden ennakkosuunnittelusta ja työnjohdosta, aliurakoitsijoiden ohjauksesta ja kustannustavoitteiden saavuttamisesta sovittuja aikatauluja noudattaen. Vastaat turvallisesta työskentelystä työmaalla. Toimit Lahden yksikön rakennushankkeissa, joita on Lahdessa, Mäntsälässä ja Järvenpäässä.


Odotamme sinulta:
Rakennusalan soveltuvan koulutuksen lisäksi edellytämme sinulta oma-aloitteisuutta, suunnitelmallisuutta, jämäkkyyttä ja aitoa halua tehdä töitä. Olet luotettava ammattilainen jolle työn laatu on tärkeää. Olet luonteeltasi tiimipelaaja ja johdat omalla esimerkilläsi. Sinulla on jo aikaisempaa työmaakokemusta ja halu kehittyä työssäsi.


Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin kasvavassa yhtiössämme sekä hyvät henkilöstöedut. Henkilöstömme hyvinvointi ja työkyky on meille ensiarvoisen tärkeä asia, ja panostamme tähän esimerkiksi laadukasta johtajuutta kehittämällä. Tarjoamme lisäksi henkilöstöllemme osaamisen kehittämistä erilaisten koulutusten kautta vuosittain laajalla valikoimalla. Meillä saat olla oma itsesi ja vaikuttaa aidosti omaan työhösi kannustavassa ilmapiirissä. Tule rakentamaan kanssamme hyvää huomista. Myös itsellesi.

 

Mikäli kiinnostuit, laita hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa rekrytointi@hartela.fi Täytämme tehtävän heti sopivan hakijan löydyttyä.

 

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.