Rakennamme uusia koteja kehittyville alueille

Rakennamme uusia koteja ympäri Suomea eri paikkakunnilla.

 

Me kuulumme suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin. Olemme rakentaneet koteja ja kehittäneet alueita jo vuodesta 1942.

 

Rakennamme koteja hyville sijainneille ja kehittyville alueille. Asuntomyyntimme toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Raumalla ja Oulussa.

 

Asuntomyyntimme yhteystiedot

Pääkaupunkiseutu, Lahti, Turku, Tampere, Rauma ja Oulu

 

Löytyisikö täältä sinun tuleva kotisi?

Helsingin uudiskohteet

Löydä juuri sinulle sopiva koti pääkaupungistamme Helsingistä, joka on täynnä upeita ja erilaisia alueita asua. Merellinen ja eloisa Helsinki on monipuolinen asuinkaupunki, jossa riittää näkemistä, tekemistä ja kokemista.

Löydä kotisi

Espoon uudiskohteet

Haaveiletko kodista Espoossa? Ei ihme, sillä Espoo on kaunis, merellinen ja luonnon läheinen kaupunki. Suomen toiseksi suurin kaupunki  kehittyy ja kasvaa nopeasti ja sen valttikortteja ovat kulttuurikohteet, hyvät shoppailumahdollisuudet ja upeat luontoalueet.

Löydä kotisi

Vantaan uudiskohteet

Koti Vantaalta? Vantaan etuja ovat loistava sijainti ja lähipalvelut. Koko ajan kehittyvät liikenneyhteydet mahdollistavat helpon liikkumisen Helsinkiin ja muualle Suomeen. Vantaa tarjoaa asunnon etsijälle viihtyisiä naapurustoja ja elämää kulttuurin keskellä. 

Löydä kotisi

Kirkkonummen uudiskohteet

Koti Kirkkonummelta? Kirkkonummi on ihanteellinen asuinpaikka luonnon ja liikunnan ystävälle. Pääset kotiovelta veneilemään, marjastamaan tai viettämään aurinkoista päivää golkentällä. Viihtyisä Kirkkonummi tarjoaa rauhalliset puitteet aktiiviselle elämälle. 

Löydä kotisi

Järvenpään uudiskohteet

Järvenpään Ainola on uusi viihtyisä asuinalue, jossa yhteisöllinen elämä, taide ja urbaani tunnelma ovat osa arkea. Täällä kaikki oleellinen on lähellä; arjen palvelut sekä koulut ja päiväkodit löytyvät kävelymatkan päästä. Juna-asema sijaitsee 350 päässä; sillä karautat hetkessä Helsinkiin tai vaikkapa lentoasemalle.

​ Löydä kotisi

Lahden uudiskohteet

Lahti on kasvukeskus, jossa voit nauttia sekä suuren kaupungin palveluista että henkeäsalpaavista järvimaisemista. Erinomainen sijainti tarjoaa hyvät liikenneyhteydet  lähikaupunkeihin ja junalla sujahdat Helsingin sykkeeseen vain tunnissa. 

Löydä kotisi

Lohjan uudiskohteet

Etsitkö kotia Lohjalta, joka on ihana sekoitus kaupunkia ja maaseutua? Lohjalla voit nauttia omasta rauhasta, ainutlaatuisen rikkaista metsämaisemista, mutta pääset myös moottoritietä pitkin nopeasti pääkaupungin sykkeeseen. Tervetuloa Lohjalle!

Löydä kotisi

Turun uudiskohteet

Haaveiletko kodista Turussa? Aurajoen suulla ja Saaristomeren rannalla sijaitseva Turku on vireä yliopistokaupunki. Vaihteleva luonto, monipuoliset palvelut ja toimiva infrastruktuuri luovat hyvät edellytykset viihtyä, asua ja työskennellä Turussa. 

Löydä kotisi

Kaarinan uudiskohteet

Etsitkö kotia Kaarinasta? Merellinen ja keskeinen sijainti sekä monipuolinen luonto ihastuttavat historiallisessa Kaarinassa, joka sijaitsee heti Turun naapurissa. Kaarinassa palvelut ovat lähellä mutta luontoon  pääsee heti kotiovelta. 

 

Löydä kotisi

Rauman uudiskohteet

Rauma on kokoaan isompi kaupunki. Monipuoliset työmahdollisuudet ja kulttuuritarjonta tekevät satamakaupungista vetovoimaisen ja elävöittävät merenrantakaupunkia. Pyörällä ja kävellen pääsee paikasta toiseen, seillä Raumalla kaikki on lähellä.

Löydä kotisi

Tampereen uudiskohteet

Etsitkö kotia Tampereelta? Järvien syleilyssä sijaitseva Tampere on valloittava yhdistelmä pienen kaupungin rauhaa ja suuren kaupungin sykettä. Nuoret opiskelijat tuovat kaupunkiin elinvoimaa ja ympäröivä luonto rauhoittaa mielen kiireen keskellä.

Löydä kotisi

Kangasalan uudiskohteet

Koti Kangasalta? Kulttuurin ja luonnon läheisyys ihastuttavat Kangasalla, joka sijaitsee Tampereen itäpuolella. Idyllinen kaupunki tunnetaan upeista harjumaisemista ja järvimaisemista. Täältä löydät myös paljon harrastustoimintaa ja kulttuuripalveluita. 

Löydä kotisi

Oulun uudiskohteet

Oulu on Suomen viidenneksi suurin kaupunki, joka tarjoaa puitteet niin työntekoon, opiskeluun, harrastamiseen kuin asumiseenkin. Oulussa nautit keskustan vilkkaasta sykkeestä kulttuuririentoineen tai ihastelet maisemia luontopoluilla ympäri vuoden. 

Löydä kotisi

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.