Näin palvelemme sinua digisti

Tiesitkö, että meillä Hartelassa voit kulkea uuteen kotiin myös digitaalista polkua pitkin. Asunnon varaus, kaupanteko sekä monet tilaisuudet on mahdollista hoitaa digisti ja etänä.

Asunnon varaus

 

Kun löydät asuntokohteistamme mieluisan voit tehdä varauksen kolmella eri tavalla. Varata asunnon itse suoraan kohteen verkkosivuilta, lähettää asuntomyyjällemme sähköpostia tai tehdä varauksen puhelimitse.

Jos kohde on ennakkomarkkinoinnissa, teet varaussopimuksen, jolloin maksetaan varausmaksu. Sopimuksen voit tehdä sähköisesti asiakashallintajärjestelmässämme ja sillä varaat asunnon itsellesi kaupantekoon asti. Mikäli perut varauksen tai kohde ei lähde rakenteille, saat varausmaksun takaisin. Jos kohde on jo myyntivaiheessa ja rakenteilla, varausmaksua ei makseta, vaan voit sopia kaupan sinulle mieluisasta asunnosta.

Kaupanteko

Kaupanteko voidaan toteuttaa myös sähköisesti, jolloin pystyt ostamaan uuden kodin vaikka ulkomailta käsin. Myyntimateriaali lähetetään sinulle sähköpostilla tutustuttavaksi etukäteen. Kauppakirjan allekirjoitus tapahtuu Visma Sign -sähköisen allekirjoitusjärjestelmän kautta, johon tunnistaudutaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Kauppakirja ja myyntimateriaalit voidaan käydä myös etäyhteydellä läpi asuntomyyjämme kanssa ennen sähköistä allekirjoitusta.

Sisustusvalinnat

 

Rakentamisen alkuvaiheessa tehdään sisustusvalintoja tulevan kotisi pintamateriaaleista digitaalisessa asiakasjärjestelmässämme Oma Hartelassa. Materiaalivalintasi teet helposti vaikka kotisohvalta käsin. Materiaaleihin voi asuntomyynnissämme käymisen sijaan tutustua myös esimerkiksi videoneuvottelun avulla. Myös mahdollisia lisä- tai muutostöitä voit hoitaa ja tilata sähköisesti.

Kokoukset

 

Matkalla kohti uuden kotisi valmistumista järjestetään useampia kokouksia kuten osakkeenostajien kokous ja hallinnonluovutuskokous. Nämä kokoukset voidaan järjestää myös etäkokouksena ja niiden materiaalit voidaan toimittaa sähköisesti asiakkaillemme.

Tilaisuudet

 

Asiakaspolkumme varrella järjestetään tilaisuuksia, joissa pääset tutustumaan uuteen kotiisi rakennusvaiheessa sekä tekemään muuttotarkastuksen juuri ennen valmistumista. Nämä tilaisuudet ovat pääasiassa paikan päällä tapahtuvia, mutta poikkeustilanteissa näitäkin on toteutettu videoiden avulla.

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.