Myytävät asunnot Tampere

Etsitkö kotia Tampereen alueelta? Järvien syleilyssä sijaitseva Tampere on lähikuntiensa kanssa Suomen toiseksi suurin kaupunkialue. Tampere tunnetaan sen punatiilisistä tehdasrakennuksista, jotka toimivat tätä nykyä muun muassa kahviloina, toimistoina ja asuntoina.

 

Tampere on valloittava yhdistelmä pienen kaupungin rauhaa ja suuren kaupungin sykettä. Nuoret opiskelijat tuovat kaupunkiin elinvoimaa ja ympäröivä luonto rauhoittaa mielen kiireen keskellä. Jatkuvasti kehittyvä julkinen liikenne on lisännyt Tampereen vetovoimaisuutta entisestään. Hartelan myytävät asunnot rakentuvat Tampereen seudulle hyvien liikenneyhteyksien ja loistavien palveluiden viereen. 

Kiinnostuitko?

Hartela on mukana kehittämässä Tamperetta. Liity nyt asiakasrekisteriimme, niin saat tietoa ensimmäisten joukossa, kun Tampereen alueen uusien kotien suunnittelu alkaa.

Jätä yhteystiedot

Löydä kotisi

SUUNNITTEILLA
Uusia kerrostaloja elämää sykkivään Hervantaan

Tampere, Hervanta

Uusia kerrostaloja elämää sykkivään Hervantaan

Vuosien myötä Hervanta on kasvanut yhä urbaanimmaksi ja silti luonnonläheiseksi alueeksi, jossa kaikki palvelut ovat lähellä. Uudella Ratikalla matkustetaan Tampereen keskustaan entistä sujuvammin.

TUTUSTU
KATSO KAIKKI KOHTEET

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.