Kaipaatko uuteen ympäristöön?

Tiesitkö, että meillä on suunnitteilla uusia asuinalueita, joihin rakentuu ehkä juuri sinulle sopiva koti lähivuosina? Uusi alue on täynnä uusia mahdollisuuksia. Kun aloitamme uuden alueen suunnittelun, kuulemme  alueesta kiinnostuneiden ihmisten asumiseen liittyviä toiveita. 

 

Kun muutat ensimmäisten asukkaiden joukossa, pääset rakentamaan tulevaa yhteisöä ja nauttimaan samalla moderneista mukavuuksista, joita myös aluerakentaminen tuo tullessaan. Uusien kotiemme ympäristö on suunnittelussa tärkeässä osassa ja alueen halutaan vastaavan ihmisten tarpeisiin niin ulkoilun, yhteisöllisyyden kuin yleisen viihtyvyydenkin osalta. Uudet alueet sopivat hyvin myös asuntosijoittamiseen, pääset valitsemaan alueen tuottoisimmat helmet ensimmäisten joukosta. Tutustu tuleviin uudiskohteisiimme!

SUUNNITTEILLA
Uusi viherkortteli kehittyvään Verkkosaareen

Helsinki, Verkkosaari

Uusi viherkortteli kehittyvään Verkkosaareen

Verkkosaari on unelmapaikka asua, jos haluat ympärillesi sekä kaikki kaupungin palvelut että merellistä luontoa. Verkkosaaresta kehittyy uuden Helsingin vetovoimainen sydän, jonka ytimessä ovat koti, työ, vapaa-aika ja monipuoliset palvelut.

TUTUSTU
SUUNNITTEILLA
Koti, jossa voit nollata asumisesi ympäristöpäästöt

Turun Pukkila, Pitkämäki

Koti, jossa voit nollata asumisesi ympäristöpäästöt

Turun Pukkilassa sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus nollata asumisesi ympäristöpääsöt. Ihan vain asumalla ja elämällä uudessa kodissasi. Kodit lämpiävät ja viilenevät kokonaan fossiilittomalla energialla. Se on sellaista arkea, josta voit olla ylpeä.

TUTUSTU
SUUNNITTEILLA
Uusi koti Myyrmäen keskustakorttelista

Vantaa, Myyrmäki

Uusi koti Myyrmäen keskustakorttelista

Uudistuva Vantaan Myyrmäki kutsuu viettämään yhteisöllistä ja urbaania elämää moderniin kaupunkikeskukseen. Myyrmäessä kaikki parhaat palvelut ovat lähellä. Kauppakeskus Myyrmanni aivan naapurissa ja useat päiväkodit sekä koulut kävelyetäisyydellä. Juna-asema sijaitsee vain 100 metrin päässä.

TUTUSTU
SUUNNITTEILLA
Uusi koti modernista aluekeskuksesta

Järvenpää, Ainola

Uusi koti modernista aluekeskuksesta

Järvenpään Ainola on uusi viihtyisä asuinalue, jossa yhteisöllinen elämä, taide ja urbaani tunnelma ovat osa arkea. Täällä kaikki oleellinen on lähellä; arjen palvelut sekä koulut ja päiväkodit löytyvät kävelymatkan päästä. Juna-asema sijaitsee 350 päässä; sillä karautat hetkessä Helsinkiin tai vaikkapa lentoasemalle.

TUTUSTU

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.