Kangasala, Lamminrahka

Tervetuloa Lamminrahkan Katufiestaan la 11.5.2024 klo 10-15!

Tule ja ihastu kehittyvään asuinalueeseen. Lamminrahkan Katufiesta järjestetään lauantaina 11.5. klo 10.00-15.00 Lamminrahkan torilla ja koululla osoitteessa Mossin puistokatu 33, 36100 Kangasala. Tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden tutustua uuteen kaupunginosaan, sen asuntotarjontaan ja nauttia monipuolisesta ohjelmasta musiikin ja hyvän ruoan kera. Tänä vuonna tapahtuman yhteydessä järjestetään myös Lamminrahka Trail Run polkujuoksukisat, joissa pääsee nauttimaan tunnelmallisesta tapahtumasta sekä miellyttävistä kilometreistä Lamminrahkan alueen metsissä.

 

Hartelan asuntomyynti on tavattavissa rakennuttajakujalla. Tervetuloa keskustelemaan asuntoasioista!

 

Tapahtuma-alueelle pääset Rissonkatua pitkin, jatkamalla katua suoraan eteenpäin Tampereelta Kangasalan puolelle. Saapuessasi Lahdentietä pitkin pääset perille eritasoliittymän kautta kääntymällä Lamminrahkaan. Paikalle voit saapua niin autolla, Nyssellä (linja 29), pyörällä tai kävellen.

Lue lisää Katufiestasta

Kaupungin henkeä ja kylän sydäntä

Kangasalan Lamminrahka on parhaillaan rakentuva uusi asuinalue Kangasalan ja Tampereen rajalla. Se on kuin kaupunkikeidas keskellä metsää. Eloisa ja samalla turvallisen kotoisa Lamminrahka tarjoaa uudenlaista luonnonläheistä asumista.

 

Lamminrahkassa on oma pieni idyllinen keskusta. Sen torialueesta muodostuu eläväinen keskus päivittäispalveluineen, tapahtumalavoineen, torikojuineen ja taideteoksineen.

 

Monipuolinen liikuntapuisto ilahduttaa asukkaita. Sieltä löytyy löytyy niin tekonurmikenttä, peliareena, padel-kenttä, ulkokuntoilualue kuin talvisin kaukalo ja luistelukenttä. Vieressä sijaitsevassa koulussa on kolme sisäliikuntatilaa ja koulu toimii iltaisin ja viikonloppuisin asukkaiden harrastuspaikkana.

 

Lamminrahkan koulukeskus on valmistunut Kangasalle. Elokuussa 2023 uudessa koulukeskuksessa toimintansa käynnistivät päiväkodin ja esiopetuksen ryhmät sekä perusopetuksen luokat 1–6. Uusiin tiloihin mahtuu yhteensä lähes 800 lasta. Myös yläkoulun rakentaminen koulukeskuksen yhteyteen on suunnitelmissa.

 

Lamminrahkasta on tulossa merkittävän kokoinen asuin- ja työpaikka-alue Kangasalan ja Tampereen rajalle. Lamminrahkan rakentuminen on jaettu kolmeen eri vaiheeseen. Nyt rakenteilla olevalle eteläosan asemakaava-alueelle on tulossa noin 3 800 asukasta. Koko Lamminrahkassa valmistuessaan on noin 7 000-8 000 uutta asuntoa 8 000-10 000 uudelle asukkaalle. Kaupungin tavoitteena on alueen valmistuminen 2030-luvun loppuun mennessä. 

 

Lamminrahkassa yhdistyy kahden kaupungin parhaat puolet: kattavat palvelut sekä punatiilinen koskikulttuuri Tampereella sekä upeat harrastusmahdollisuudet harju- ja maalaismaisemissa Kangasalla muodostavat uniikin kokonaisuuden. Nauti elämästä, molempiin suuntiin.

Luonnoskuva Hartelan suunnitteleman kerrostalon Kangasalan Lamminrahkan Lumon julkisivusta
Luonnoskuva Kangasalan Lamminrahkan Lumon pihapiiristä.

Sujuvat liikenneyhteydet

Lamminrahkassa on toimivat pyöräily-yhteydet. Pääkatujen varrella on turvalliset pyöräkaistat. Pyöräilyreittejä kulkee myös metsäalueilla ja niitä pidetään kunnossa ympäri vuoden. Bussipysäkeille tulee pyöräparkkeja, joten voit kätevästi pyöräillä alkumatkan ja hypätä sitten bussiin kohti Tamperetta tai Kangasalaa. Kangasalan ja Tampereen keskustoihin on matkaa noin 10 kilometriä.

 

Lamminrahkaan pääset kätevästi bussilla. Lahdentietä pitkin kulkevat linjat 41 ja 42. Näiden pysäkit ovat Lahdentiellä, Lamminrahkan eritasoliittymän pysäkeillä, noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Lumon kodeista. Bussilinja 29 kulkee reittiä, Lamminrahka - Risso - Linnainmaa - Finlayson – Rahola. Lähimmälle linjan 29 pysäkille on vain muutaman minuutin kävelymatka Lumosta.

 

Lamminrahkasta hurautat autolla Kangasalan keskustaan alle 10 minuutissa, Tampereen Koilliskeskukseen 5 minuutissa ja Tampereen keskustaan alle 20 minuutissa.

 

Unelma kodista luonnon helmassa

Oletko innokas hiihtäjä, suunnistaja tai juoksija? Lenkkeiletkö mieluusti koirasi kanssa tai retkeiletkö lasten kanssa? Tai kaipaatko vain lähelle luonnonrauhaa? Lamminrahka on koti juuri sinulle, joka arvostat todellista luontoluksusta.

 

Lamminrahka on kolmen ulkoilualueen solmukohdassa. Luontoreitistöä on peräti 200 kilometrin verran ja talvisin latua on 100 kilometriä. Lamminrahkan ulkoilureittien varsilta löytyy kuntoilulaitteita, kiivettäviä kumpuja lapsille, levähdyspaikkoja ja vesiaiheita tai ympäristötaidetta ihasteltavaksi.

 

Metsää säilytetään alueella niin, että jokaisesta asuinkorttelista on enintään 50 metriä matkaa mäntypuiden keitaaseen. Voit astua lähiluontoon suoraan omalta kotioveltasi!

Luonnoskuva

Asunto Oy Kangasalan Lamminrahkan Lumo

Olemme suunnittelemassa Lamminrahkaan uusia kerrostalokoteja osoitteeseen Rissonkatu 76, 36100 Kangasala. Kodit tulevat varattaviksi arviolta vuoden 2024 aikana.

 

Alustavat asuntokoot ovat: 1h+kt (26,0-39,5 m2), 2h+kt (42,0-49,5 m2), 2h+kt+s (50,0-62,5 m2), 3h+kt+s (66,0-88,0 m2), kahden asunnon yhdistelmä 4h+kt+s (103,5 m2). Osassa asunnoissa on muuntojoustavia pohjaratkaisuja. Taloyhtiö rakentuu kaupungin vuokratontille.

Mukavuuksia arjen elämään

Lamminrahkan Lumon kodeissa on miellyttävä lattialämmitys. Ikkunat ovat vapaina seinäpattereista ja voit hyödyntää jokaisen neliön sisustamisessa. Jokaisessa asunnossa on lasitettu parveke. Etelän ja idän puoleisilta parvekkeilta on vehreät luontonäkymät.

 

Lumon alakerrassa on oma yhteiskäyttösauna rentoutumiseen esimerkiksi salin jälkeen, kätevä kuivaushuone isojenkin pyykkien ripustamiseen ja ulkoiluvälinevarasto harrastusvälineiden säilytykseen. Pääoven vieressä on myös kura-allas ja suihku.

 

Jätä meille yhteystietosi niin pääset varaamaan kotisi ensimmäisten joukossa. Tällöin sinulla on valittavissasi kattavin valikoima eri asuntokokoja ja eri ilmansuunnilla.

Kolme syytä muuttaa Kangasalan Lamminrahkaan

Uusi kehittyvä asuinalue asuntoineen ja palveluineen

käytettävissä kahden kaupungin parhaat puolet

arki keskellä luontoluksusta

Kohde kartalla

Kuvat

Luonnoskuva Hartelan suunnitteleman kerrostalon Kangasalan Lamminrahkan Lumon julkisivusta Luonnoskuva
Luonnoskuva Hartelan suunnitteleman kerrostalon Kangasalan Lamminrahkan Lumon julkisivusta Luonnoskuva
Luonnoskuva Hartelan suunnitteleman kerrostalon Kangasalan Lamminrahkan Lumon skandinaavisesta keittiöstä. Luonnoskuva Lamminrahkan Lumon asunnosta.
Luonnoskuva Hartelan suunnitteleman kerrostalon Kangasalan Lamminrahkan Lumon skandinaavisesta olohuoneesta. Luonnoskuva Lamminrahkan Lumon asunnosta
Hartela Kangasalan Lamminrahkan Lumo Luonnoskuva Kortteli.Kuvagalleria Lamminrahkan Lumon korttelialue Tampereen suuntaan, luonnoskuva.
Lamminrahkan liittymä ja sillan taideteos iltavalaistuksessa.
Ilmakuva näkymä Kangasalan Lamminrahkassa sijiatsevasta liikuntapuistosta Liikuntapuisto
Ilmakuva näkymä Kangasalan Lamminrahkassa sijiatsevasta koulukeskuksesta Koulukeskus
Nainen pyöräilemässä metsätiellä
Kuva Lamminrahkan suosta Ojalan puolelta

KATSO KAIKKI KUVAT

Ladattavat materiaalit

Luonnoskuva

Löydä oma tyylisi

Kodissa tärkeintä on, että se näyttää ja tuntuu omalta. Hartelan asunnon ostajana voit suunnitella kodistasi mieleisesi valitsemalla sisustusmateriaalit Hartela Interior -sisustustyylien laajasta materiaalivalikoimasta. Voit fiilistellä tyylejä jo etukäteen tutustumalla Hartela Interior -sivuihimme.

Mitä aikaisemmassa vaiheessa rakentamista ostat asunnon, sitä varmemmin pääset valitsemaan kotisi materiaalit ja tekemään siitä tyylisi mukaisen.

Tutustu tyyleihin!

Näin uuden asunnon ostaminen etenee

Tutustu asunnon ostamisen vaiheisiin ja huomaa itse, kuinka vaivaton on matkasi uuteen kotiin. Ja jos joku asia askarruttaa, ota yhteyttä – autamme mielellämme!

OTA ASKELEET UUTEEN KOTIIN

Ota meihin yhteyttä

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin kuulet ensimmäisten joukossa, kun asuntojen suunnittelu etenee.

Jätä yhteystiedot

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.