Kirkkonummi, Sarvvik

Sarvvik on harrastajan ja luonnossa liikkujan aarreaitta

Pidätkö luonnossa liikkumisesta tai löydätkö itsesi vapaa-aikana mieluiten viheriöltä? Espoon ja Kirkkonummen rajalla on asuinalue, jossa lähimmät naapurit ovat meri ja golfkenttä. Sarvvikissa oman kodin takapihalta voi astella hetkessä venesatamaan, merenrantaan tai golfviheriölle. Sarvvikissa voit nauttia asioista, joita et kaupungissa tavoita. Palaudu arjesta lenkkeillen metsäpoluilla koiran kanssa tai rentoudu luonnon tarjoamien mahdollisuuksien kuten veneilyn, sienestyksen ja marjastuksen parissa.

 

Läheltä löytyy myös Finnträskin järvi, jonka rannalla on viihtyisä hiekkapohjainen uimaranta. Järven alueella on merkittäviä luontoarvoja ja se on myös tärkeä virkistysalueena. Osa järven rannoista ja ympäröivistä metsistä kuuluu Natura-verkostoon. Rauhoitetuissa vanhoissa metsissä ja sen lähiympäristössä pesii joukko harvinaisia lintuja, kuten esimerkiksi pikkusieppo ja pikkutikka.

 

Hyvät liikenneyhteydet tekevät arjesta sujuvaa

Sarvvikista ajat Länsiväylää pitkin Helsingin keskustaan alle puolessa tunnissa ja Ison Omenan ostoskeskukseen vartissa. Päivittäispalvelut löytyvät läheisestä Kivenlahdesta, jonne pääsee kätevästi erillistä siltaa pitkin. Tulevaisuudessa alueen kulkuyhteydet monipuolistuvat entisestään, kun länsimetro alustavan arvion mukaan vuonna 2023 ulottuu Kivenlahteen. Sarvvikin erottaa Espoosta vain kapea merenlahti, ja matka metrolle taittuu kätevästi niin bussilla kuin pyörälläkin.

 

Lapsiperheiden arkea sujuvoittaa alueen oma päiväkoti. Kirkkonummelta löytyy useita sekä suomenkielisiä että ruotsinkielisiä kouluja. 

 

Sarfvikin golf-kenttä.

Rikas historia kohtaa modernin asumisen

Sarvvikin Ukonkello sijaitsee alueella, jonka rikas historia ulottuu muinaishistoriaan asti. Sarvvikin kalliolla löytyvä pronssikautinen hautarykelmä kertoo alueella olleen asutusta jo pronssikaudella.

Vanhat, kasvillisuuden jo osin peittämät bunkkerit ja linnoitusten rauniot ovat muistoja niin kutsutusta Porkkalan vuokra-ajasta, jolloin suuri osa Kirkkonummea oli Neuvostoliiton merisotilaallisena tukikohtana.

 

Alueella on vietetty pääkaupungin rannikkoalueille tunnusomaista kartanoelämää 1800-luvulla. Kartanoajalta on jäänyt jäljelle Sarfvikin kartanon päärakennus, joka on rakennettu 1800-luvun lopulla. Nykyään Sarfvikin kartano toimii kartanomuseona.

Luonnoskuva

Asunto Oy Sarvvikin Ukonkello Kirkkonummi

Sarvvikin Ukonkello rakentuu omalle tontille osoitteeseen Ukonkellontie 6, 02450 Kirkkonummi. 

 

Asuntoja rivitaloyhtiö Ukonkelloon tulee yhteensä 39 kpl. Alustavat asuntokoot ovat 3h+kt+s 80,0 m2, 4h+kt+s 93,0 m2 ja 5h+kt+s 105,0 m2.

 

Alustavan suunnitelman mukaan kodit tulevat varattaviksi syksyllä 2022 ja ovat muuttovalmiita arviolta keväällä 2024.

 

Kuva: Alustava luonnoskuva Sarvvikin Ukonkellosta. Yksityiskohdat tarkentuvat suunnitelmien edetessä.

Asunnot Sarvvikissa

Olemme suunnittelemassa Kirkkonummen Sarvvikiin uutta rivitaloa, jonka asunnot tulevat varattaviksi arviolta syksyllä 2022. Jätä yhteystietosi, niin kuulet lisää suunnitelmien etenemisestä. Lisäksi pääset varaamaan mieleisesi asunnon ja pohjaratkaisun ensimmäisten joukossa, ennen julkisen asuntovarauksen alkua.

 

Asunto Oy Sarvvikin Ukonkello Kirkkonummi on kaksikerroksinen rivitaloyhtiö, jossa on yhteensä 39 asuntoa.

 

Olemme rakentaneet Kirkkonummen Sarvvikiin vuonna 2016 ja 2018 valmistuneet kerrostaloyhtiöt Asunto Oy Sarfvikin Ukonhattu Kirkkonummen sekä Asunto Oy Sarfvikin Kallio Kirkkonummen. Lisäksi alueelle rakentuu parhaillaan kaksi uutta rivitaloyhtiötä Asunto Oy Sarfvikin Kaari Kirkkonummi ja Asunto Oy Sarvikin Viheriö Kirkkonummi. Nämä taloyhtiöt ovat muuttovalmiita vuoden 2022 lopulla.

 

Kolme syytä muuttaa Kirkkonummen Sarvvikiin

Merellinen sijainti

Luonto ja harrastusmahdollisuudet vieressä

Tuleva Kivenlahden metroasema nopeuttaa liikkumista entisestään

Kohde kartalla

Kuvat

Hartela Kirkkonummen Sarvvik Luonto Nakyma Kuvagalleria 1
Hartela Kirkkonummen Sarvvik Laituri Ja Heina Kuvagalleria 2
Hartela Kirkkonummen Laituri Nakyma Kuvagalleria 3
Hartela Kirkkonummen Sarvvik Luonto Lintu Kuvagalleria 4
Hartela Kirkkonummen Sarvvik Viherio Kuvagalleria 5
Hartela Kirkkonummen Sarvvik Luonto Elain Kuvagalleria 6
Hartela Kirkkonummen Sarvvik Luonto Penkki Kuvagalleria 7
Hartela Kirkkonummen Sarvvik Luonto Auringonlasku Kuvagalleria 8

KATSO KAIKKI KUVAT

Luonnoskuva

Löydä oma tyylisi

Kodissa tärkeintä on, että se näyttää ja tuntuu omalta. Hartelan asunnon ostajana voit suunnitella kodistasi mieleisesi valitsemalla sisustusmateriaalit Hartela Interior -sisustustyylien laajasta materiaalivalikoimasta. Voit fiilistellä tyylejä jo etukäteen tutustumalla Hartela Interior -sivuihimme.

Mitä aikaisemmassa vaiheessa rakentamista ostat asunnon, sitä varmemmin pääset valitsemaan kotisi materiaalit ja tekemään siitä tyylisi mukaisen.

Tutustu tyyleihin!

Näin uuden asunnon ostaminen etenee

Tutustu asunnon ostamisen vaiheisiin ja huomaa itse, kuinka vaivaton on matkasi uuteen kotiin. Ja jos joku asia askarruttaa, ota yhteyttä – autamme mielellämme!

OTA ASKELEET UUTEEN KOTIIN

Ota meihin yhteyttä

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin kuulet ensimmäisten joukossa, kun asuntojen suunnittelu etenee.

Jätä yhteystiedot

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.