Kirkkonummi, Sarvvik

Sarvvik on harrastajan ja luonnossa liikkujan aarreaitta

Pidätkö luonnossa liikkumisesta tai löydätkö itsesi vapaa-aikana mieluiten viheriöltä? Espoon ja Kirkkonummen rajalla on asuinalue, jossa lähimmät naapurit ovat meri ja golfkenttä. Sarvvikissa oman kodin takapihalta voi astella hetkessä venesatamaan, merenrantaan tai golfviheriölle.

 

Sarvvikissa voit nauttia asioista, joita et kaupungissa tavoita. Palaudu arjesta lenkkeillen metsäpoluilla koiran kanssa tai rentoudu luonnon tarjoamien mahdollisuuksien kuten veneilyn, sienestyksen ja marjastuksen parissa.

 

Läheltä löytyy myös Finnträskin järvi, jonka rannalla on viihtyisä hiekkapohjainen uimaranta. Järven alueella on merkittäviä luontoarvoja ja se on myös tärkeä virkistysalueena. Osa järven rannoista ja ympäröivistä metsistä kuuluu Natura-verkostoon. Rauhoitetuissa vanhoissa metsissä ja sen lähiympäristössä pesii joukko harvinaisia lintuja, kuten esimerkiksi pikkusieppo ja pikkutikka.

 

Hyvät liikenneyhteydet tekevät arjesta sujuvaa

Sarvvikista ajat Länsiväylää pitkin Helsingin keskustaan alle puolessa tunnissa, Ison Omenan ja Kirkkonummen kattaviin palveluihin ajat molempiin vartissa. Päivittäispalvelut löytyvät läheisestä Kivenlahdesta, jonne pääsee kätevästi erillistä siltaa pitkin.

 

Kivenlahden metroasemalle on matkaa kaksi ja puoli kilometriä. Pyöräillen olet perillä 10 minuutissa ja kävellen puolessa tunnissa. Asemalle pääset kotoa myös bussilla. Metroaseman viereen on avautunut uusi Kivenlahden liityntäpysäköinti, johon voit jättää pyörän tai auton parkkiin jatkaessasi matkaa julkisilla.

 

Lapsiperheiden arkea sujuvoittaa alueen oma päiväkoti. Kirkkonummelta löytyy useita sekä suomenkielisiä että ruotsinkielisiä kouluja. 

Sarfvikin golf-kenttä.

Kaupunkikoti saaristomäntyjen kupeessa

Asunto Oy Sarvvikin Ukonkello Kirkkonummen kodeissa luonnon tuoksu ja mäntymaisemat ovat osana jokapäiväistä arkeasi. Talot rakennetaan luonnonkalliolle, ja niiden vieressä kasvaa upeita, saaristosta muistuttavia mäntyjä. Kalliota jäte­tään tontille rakentamisen jälkeenkin. Yhtiön omalle piha-alueelle istutetaan vehreyttä lisääviä kasveja.

 

Avarat pohjaratkaisut, suuret ikkunat ja talojen porrastaminen kallioiselle rinnetontille maksimoivat asuntojen valoisuuden. Asumismukavuutta lisäävät oma sauna, tila pyykkihuollolle ja lattialämmitys ilman pölyä kerääviä ikkunapattereita. Asuntokohtainen ilmanvaihto takaa puhtaan sisäilman. Kaikkiin koteihin on mahdollista asentaa ilmalämpöpumppu muutostyönä. Jokaisella kodilla on oma pieni piha sekä terassi.

 

Sarvvikin Ukonkello rakentuu omalle tontille. Yhtiön energialuokka B2018. Asunto lämpiää kaukolämpöön liitetyllä vesikiertoisella lattialämmityksellä.

 

Ilmoittautumalla ennakkoon kiinnostuneeksi pääset varaamaan kotisi ensimmäisten joukossa ennen julkisen varaamisen alkua. Tällöin sinulla on kattavin valikoima valita sinulle sopivin koti ja sijainti tontilla.

Luonnoskuva

Asunto Oy Sarvvikin Ukonkello Kirkkonummi

Olemme suunnittelemassa kaksikerroksisia rivitalokoteja Kirkkonummen Sarvvikiin. Taloyhtiö rakentuu omalle tontille osoitteeseen Ukonkellontie 6, 02450 Kirkkonummi. 

 

Kodit tulevat varattaviksi alustavan arvion mukaan keväällä 2024.

 

Yhtiössä on seitsemän rivitaloa. Alustavan suunnitelman mukaan asuntoja on yhteensä 39 kpl ja  asuntokoot ovat 3h+kt+s (80,0 m2), 4h+kt+s (93,0 m2) ja 5h+kt+s (105,0 m2).

 

Kuva: Alustava luonnoskuva Sarvvikin Ukonkellosta. Yksityiskohdat tarkentuvat suunnitelmien edetessä.

Rikas historia kohtaa modernin asumisen

Sarvvikin Ukonkello sijaitsee alueella, jonka rikas historia ulottuu muinaishistoriaan asti. Sarvvikin kalliolla löytyvä pronssikautinen hautarykelmä kertoo alueella olleen asutusta jo pronssikaudella.

Vanhat, kasvillisuuden jo osin peittämät bunkkerit ja linnoitusten rauniot ovat muistoja niin kutsutusta Porkkalan vuokra-ajasta, jolloin suuri osa Kirkkonummea oli Neuvostoliiton merisotilaallisena tukikohtana.

 

Alueella on vietetty pääkaupungin rannikkoalueille tunnusomaista kartanoelämää 1800-luvulla. Kartanoajalta on jäänyt jäljelle Sarfvikin kartanon päärakennus, joka on rakennettu 1800-luvun lopulla. 

 

Hartelan asunnot Sarvvikissa

Olemme rakentaneet Kirkkonummen Sarvvikiin vuonna 2022 valmistuneet luhtitalot Asunto Oy Sarfvikin Kaari Kirkkonummen ja Asunto Oy Sarfvikin Viheriö Kirkkonummen. Lisäksi vuosina 2016 ja 2018 ovat valmistuneet rakentamamme kerrostaloyhtiöt Asunto Oy Sarfvikin Ukonhattu Kirkkonummi sekä Asunto Oy Sarfvikin Kallio Kirkkonummi.

Kolme syytä muuttaa Kirkkonummen Sarvvikiin

Merellinen sijainti

Luonto ja harrastusmahdollisuudet vieressä

Tuleva Kivenlahden metroasema nopeuttaa liikkumista entisestään

Kohde kartalla

Kuvat

Maisemakuva kalliolta merelle päin Kirkkonummen Sarvvikista
Laituri heinikossa Kirkkonummen Sarvvikissa
Uimamaja Kirkkonummen Sarvvikissa
Musta lintu puussa Kirkkonummen Sarvvikissa
Sarfvik Golfin kenttä ja kaksi pelaajaa Kirkkonummen Sarvvikissa
Metsäkauris luonnossa Kirkkonummen Sarvvikissa
Penkki luontopolun varrella Kirkkonummen Sarvvikissa
Aurinkolasku puoden takaa Kirkkonummen Sarvvikissa

KATSO KAIKKI KUVAT

Luonnoskuva

Löydä oma tyylisi

Kodissa tärkeintä on, että se näyttää ja tuntuu omalta. Hartelan asunnon ostajana voit suunnitella kodistasi mieleisesi valitsemalla sisustusmateriaalit Hartela Interior -sisustustyylien laajasta materiaalivalikoimasta. Voit fiilistellä tyylejä jo etukäteen tutustumalla Hartela Interior -sivuihimme.

Mitä aikaisemmassa vaiheessa rakentamista ostat asunnon, sitä varmemmin pääset valitsemaan kotisi materiaalit ja tekemään siitä tyylisi mukaisen.

Tutustu tyyleihin!

Näin uuden asunnon ostaminen etenee

Tutustu asunnon ostamisen vaiheisiin ja huomaa itse, kuinka vaivaton on matkasi uuteen kotiin. Ja jos joku asia askarruttaa, ota yhteyttä – autamme mielellämme!

OTA ASKELEET UUTEEN KOTIIN

Ota meihin yhteyttä

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin kuulet ensimmäisten joukossa, kun asuntojen suunnittelu etenee.

Jätä yhteystiedot

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.