“Vapaa-ajalla voin levätä hyvällä omatunnolla”

13.07.2021

Taksi-yrittäjänä toimiva Ari Ovaska on syntyperäinen mäntsäläläinen ja asui aiemmin paritalossa, jossa oli iso piha. Ari kaipasi helpompaa asumismuotoa muutama vuosi sitten ja hän päätti tarttua tilaisuuteen, kun Hartela rakensi Mäntsälän keskustan palveluiden ääreen uuden pienkerrostalon Asunto Oy Muskotin. 

 

”Moni on ihmetellyt, kun lähdin pientalosta kerrostaloon, mutta tämä on ollut minulle ehdottomasti paras ratkaisu. Pääsen käymään työpäivän aikana helposti kotona, kun koti sijaitsee taksiaseman vieressä. Vapaa-ajalla ei tarvitse huolehtia oman kodin remonteista ja pihatöistä, vaan voin vaikka levätä hyvällä omatunnolla, kertoo ratkaisuunsa tyytyväinen Ari.

 

Mäntsälä on Arin mielestä sopiva sekoitus kaupunkimaisuutta ja maaseutumaisuutta. Keskusta tarjoaa tasokkaat ruokakaupat sekä muutenkin riittävät palvelut. Tarvittaessa ostosreissulle ajelee nopeasti myös lähikaupunkien ostoskeskuksiin. Esimerkiksi Lahden Launeelle on matkaa vain puoli tuntia kuten myös Hyvinkään Villaan.

 

“Vapaa-ajalla ei tarvitse huolehtia oman kodin remonteista ja pihatöistä.”

 

”Pidän kovasti uudesta huolettomasta kerrostalokodista. Parvekkeet ovat nykyään viehättäviä ja suojaisia. Keskusta-asumisessa on mukavaa, kun on ihmisiä ympärillä. Kiva, että keskustaa kehitetään yhä ja, että Hartela rakentaa uuden pienkerrostalon. Tervetuloa naapuriksi, kyllä Mäntsälän keskustassa on hyvä asua, toivottaa Ari iloisesti.

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.