Me Hartelassa pidämme huolta sekä asiakkaistamme että henkilökunnastamme. Turvallisuuskäytänteet vaihtelevat alueen koronatilanteen mukaan. Kohtaamisissa huolehdimme kasvomaskeista, käsihygieniasta sekä turvaetäisyyksistä ja toivomme samaa asiakkailtamme. Esittelemme asuntoja mielellämme myös yksityisesti. Olethan yhteydessä myyjäämme. Nähdään turvallisissa merkeissä!

Myyrmäki, Vantaa

Myyrmäen uusi keskusta – elämää kaiken keskellä

 

Haluaisitko asua modernissa kaupunkikeskuksessa, jossa yhteisöllinen elämä ja urbaani tunnelma ovat osa arkea ja juhlaa? Rakennamme Vantaan Myyrmäen ytimeen uuden asuinkorttelin, jonka nykyaikaiset, viihtyisät ja valoisat kodit kutsuvat asumaan keskelle aktiivista ja eloisaa kaupunginosaa.

 

Eläväinen ja kehittyvä Myyrmäen kaupunginosa kutsuu viettämään aikaa muun muassa uuden yhteisöllisen Ruukkutorin kaupoissa, kahviloissa ja ravintoloissa. Myyrmäessä olet myös lähellä luontoa: viihtyisät ja rauhalliset ulkoilualueet metsäkkeineen ja puistoineen ovat aivan alueen vieressä.

 

Kaikki Myyrmäen parhaat palvelut ovat käytännössä jalkojesi alla. Kauppakeskus Myyrmanni on aivan naapurissa, ja alueelta löytyy useita kouluja ja päiväkoteja. Juna-asema sijaitsee vain 100 metrin päässä: sieltä karautat hetkessä Helsinkiin tai vaikkapa lentoasemalle.

 

Yhdessäoloa ja kulttuuria Myyrmäessä

 

Uudistumisen myötä eläväinen kaupunginosa kutsuu viettämään aikaa mm. Paalutorin viereen rakentuvan Ruukkutorin kaupoissa, kahviloissa ja ravintoloissa. “Myrtsissä” viihdytään yhdessä myös monenlaisissa tapahtumissa ja vaikkapa pihakirppiksillä.

 

Kulttuuririennotkin odottavat aivan vieressä, sillä Vantaan Myyrmäessä sijaitsevat kulttuuritalo Martinus ja Artsi taidemuseo. ”Myyr York” tunnetaan myös näyttävän ja urbaanin katutaiteen kaupunginosana. Esimerkiksi juna-aseman vaikuttavat maalaukset ovat chileläisen taiteilijakaksikon kädenjälkeä.

Junalla vartissa lentokentälle ja keskustaan

 

Myyrmäki on yksi kasvavista palvelukeskuksista osin juuri erinomaisten liikenneyhteyksiensä ansiosta. Helsingin seudun vyöhykeuudistuksessa Myyrmäki on yksi uudistuksen voittajista. Junalippu Myyrmäkeen maksaa saman verran kuin junamatka Helsingistä Pasilaan.

 

Juna-asemalta hurautat vartissa niin Helsingin keskustaan kuin kehärataa pitkin Helsinki-Vantaan lentokentällekin. Autoilijoita palvelee lähellä kulkeva Hämeenlinnanväylä, josta pääsee kätevästi pohjoiseen ja etelään. Myyrmäestä lähtee myös monipuolinen bussiliikenne lähialueille.

 

Helposti ulkoilemaan ja liikkumaan

 

Vaikka Myyrmäki on yksi Vantaan vilkkaista keskustamaisista alueista, niin sitä ympäröivät vehreät ulkoilumaastot, joihin pääsee sujahtamaan nopeasti. Lähellä virtaa Mätäjoeksi nimetty vesistö, jonka varrella lehtomaisemat viehättävät lenkkeilijää. Raappavuoren metsät tarjoavat virkistystä ulkoilijalle.

 

Aktiiviliikkujilla ei ole tekemisen puutetta Myyrmäessä, sillä hyvien ulkoilumaastojen lisäksi Myyrmäki tarjoaa monipuolisia liikuntapalveluita. Myyrmäen urheilutalo ja uimahalli, urheilupuisto, jäähalli sekä lukuisat kuntosalit tekevät harrastamisesta helppoa.

Rakentaminen Myyrmäkeen

 

Vantaan Myyrmäkeen nousee yhteensä neljä uutta 8–16-kerroksista asuinkerrostaloa sekä pihakannen alla sijaitseva pysäköintilaitos. Asuntoja tulee yhteensä n. 300 kpl, ja asuntojen keskipinta-ala on n. 50,0 m2.

 

Talot tullaan rakentamaan vaiheittain niin, että koko korttelin rakentamisen alustava aikataulu on 2020–2025. Ensimmäisen talon rakentaminen on jo alkanut.

 

Seuraavaksi kortteliin rakentuu Asunto Oy Vantaan Myyrin Tähti. Myyrin Tähti on näyttävä, omalle tontille rakentuva 12-kerroksisen asuinkerrostalo, jonka erikoisuutena on talon toisessa kerroksessa sijaitseva taloyhtiön oma kattopiha. Tähden arkkitehtuuri mahdollistaa usean asunnon avautumista kahteen eri suuntaan. Viihtyisä piha, pesula, kaksi kuivaushuonetta, kerhotila ja kaksi saunaosastoa jatkavat elintilaa oman asunnon ulkopuolelle. Asuntoja Tähdestä löytyy yksiöistä neljän huoneen asuntoihin, 24,0-98,5 m2.

 

Asunto Oy Vantaan Myyrin Terra on kahdeksankerroksinen asuinkerrostalo, jonka asuntojen koot vaihtelevat 23,5 m2 yksiöistä 82,0 m2 perheasuntoihin. Asunnoissa tilat on suunniteltu tehokkaasti, mutta silti huoneistoissa on avaruuden tuntua yhdistetyn avokeittiön ja oleskelutilan ansiosta. Kaikissa asunnoissa on joko ranskalainen parveke, parveke tai terassi. Ensimmäisen kerroksen asunnoissa on normaalia korkeampi huonekorkeus, ja osassa näistä asunnoista on myös lisätilan mahdollistava parvivaraus. Autopaikat tulevat sijaitsemaan pihakannen alla sijaitsevassa yhteiskäyttöisessä pysäköintilaitoksessa.

 

Asunto Oy Myyrin Terran asunnot ovat nyt myynnissä.

Kolme syytä muuttaa Myyrmäkeen

Hyvä sijainti. Palvelut vieressä.

Liikuntamahdollisuudet kävelymatkan päässä.

Hyvät kulkuyhteydet. Juna-asema kivenheiton päässä. Autolla lyhyt matka Kehäteille.

Kohde kartalla

 

Kuvat ja videot

 

Hartela Vantaan Myyrmaki Muraali Asemalla Kuvagalleria 2 Hartela Vantaan Myyrmaki Toteemi Kuvagalleria 3 Hartela Vantaan Myyrmaki Uimahalli Kuvagalleria 4 Hartela Vantaan Myyrmaki Juna Asema Kuvagalleria 6 Hartela Vantaan Myyrmaki Kirjasto Kuvagalleria 5 Hartela Vantaan Myyrmaki Bussi Asema Kuvagalleria 7 Hartela Vantaan Myyrmaki Alikulku Kuvagalleria 8 Hartela Vantaan Myyrmaki Kuvagalleria Luonto Hartela Vantaan Myyrmaki Muraali Asemalla Kuvagalleria Kuvagalleria Hartela Vantaan Myyrmaki Toteemi Kuvagalleria Jaahalli Hartela Vantaan Myyrmaki Kattotaidetta Kuvagalleria 9 Hartela Vantaan Myyrmaki Toteemi Kuvagalleria Liikunta Hartela Vantaan Myyrmakii Kuvagalleria Malminkartanon Rappuset

KATSO KAIKKI KUVAT

Ota meihin yhteyttä

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystiedot niin olemme sinuun yhteydessä

Jätä yhteystiedot

Löydä kotisi

VARATTAVISSA
Asunto Oy Vantaan Myyrin Tähti
ASUNTOESITTELY 07.12.2021
ASUNTOESITTELY 14.12.2021

Uusimaa

Asunto Oy Vantaan Myyrin Tähti

67 asuntoa

1-4 huonetta

24,0-98,5 m2

Tutustu
MYYNNISSÄ JA RAKENTEILLA
Asunto Oy Vantaan Myyrin Terra
ASUNTOESITTELY 07.12.2021

Uusimaa

Asunto Oy Vantaan Myyrin Terra

Arvioitu valmistuminen 10/2022

85 asuntoa

1-4 huonetta

23,5-82,0 m2

Tutustu

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.