Myyrmäki, Vantaa

Myyrmäen uusi keskusta – elämää kaiken keskellä

 

Haluaisitko asua modernissa kaupunkikeskuksessa, jossa yhteisöllinen elämä ja urbaani tunnelma ovat osa arkea ja juhlaa? Rakennamme Vantaan Myyrmäen ytimeen uuden asuinkorttelin, jonka nykyaikaiset, viihtyisät ja valoisat kodit kutsuvat asumaan keskelle aktiivista ja eloisaa kaupunginosaa.

 

Eläväinen ja kehittyvä Myyrmäen kaupunginosa kutsuu viettämään aikaa muun muassa uuden yhteisöllisen Ruukkutorin kaupoissa, kahviloissa ja ravintoloissa. Myyrmäessä olet myös lähellä luontoa: viihtyisät ja rauhalliset ulkoilualueet metsäkkeineen ja puistoineen ovat aivan alueen vieressä.

 

Kaikki Myyrmäen parhaat palvelut ovat käytännössä jalkojesi alla. Kauppakeskus Myyrmanni on aivan naapurissa, ja alueelta löytyy useita kouluja ja päiväkoteja. Juna-asema sijaitsee vain 100 metrin päässä: sieltä karautat hetkessä Helsinkiin tai vaikkapa lentoasemalle.

 

Yhdessäoloa ja kulttuuria Myyrmäessä

 

Uudistumisen myötä eläväinen kaupunginosa kutsuu viettämään aikaa mm. Paalutorin viereen rakentuvan Ruukkutorin kaupoissa, kahviloissa ja ravintoloissa. “Myrtsissä” viihdytään yhdessä myös monenlaisissa tapahtumissa ja vaikkapa pihakirppiksillä.

 

Kulttuuririennotkin odottavat aivan vieressä, sillä Myyrmäessä sijaitsee Artsi taidemuseo ja Martinlaaksossa kulttuuritalo Martinus. ”Myyr York” tunnetaan myös näyttävän ja urbaanin katutaiteen kaupunginosana. Esimerkiksi juna-aseman vaikuttavat maalaukset ovat chileläisen taiteilijakaksikon kädenjälkeä.

Junalla vartissa lentokentälle ja keskustaan

 

Myyrmäki on yksi kasvavista palvelukeskuksista osin juuri erinomaisten liikenneyhteyksiensä ansiosta. Helsingin seudun vyöhykeuudistuksessa Myyrmäki on yksi uudistuksen voittajista. Junalippu Myyrmäkeen maksaa saman verran kuin junamatka Helsingistä Pasilaan.

 

Juna-asemalta hurautat vartissa niin Helsingin keskustaan kuin kehärataa pitkin Helsinki-Vantaan lentokentällekin. Autoilijoita palvelee lähellä kulkeva Hämeenlinnanväylä, josta pääsee kätevästi pohjoiseen ja etelään. Myyrmäestä lähtee myös monipuolinen bussiliikenne lähialueille.

 

Helposti ulkoilemaan ja liikkumaan

 

Vaikka Myyrmäki on yksi Vantaan vilkkaista keskustamaisista alueista, niin sitä ympäröivät vehreät ulkoilumaastot, joihin pääsee sujahtamaan nopeasti. Lähellä virtaa Mätäjoeksi nimetty vesistö, jonka varrella lehtomaisemat viehättävät lenkkeilijää. Raappavuoren metsät tarjoavat virkistystä ulkoilijalle.

 

Aktiiviliikkujilla ei ole tekemisen puutetta Myyrmäessä, sillä hyvien ulkoilumaastojen lisäksi Myyrmäki tarjoaa monipuolisia liikuntapalveluita. Myyrmäen urheilutalo ja uimahalli, urheilupuisto, jäähalli sekä lukuisat kuntosalit tekevät harrastamisesta helppoa.

Rakentaminen Myyrmäkeen

 

Vantaan Myyrmäkeen nousee yhteensä neljä uutta 8–16-kerroksista asuinkerrostaloa sekä pihakannen alla sijaitseva pysäköintilaitos. Asuntoja tulee yhteensä n. 300 kpl, ja asuntojen keskipinta-ala on n. 50,0 m2. Talot tullaan rakentamaan vaiheittain niin, että koko korttelin rakentamisen alustava aikataulu on 2020–2026.

 

Keväällä 2024 kortteliin on valmistunut Asunto Oy Vantaan Myyrin Tähti. Myyrin Tähti on näyttävä, omalle tontille rakennettu 12-kerroksisen asuinkerrostalo, jonka erikoisuutena on talon toisessa kerroksessa sijaitseva taloyhtiön oma kattopiha. Tähden arkkitehtuuri mahdollistaa usean asunnon avautumista kahteen eri suuntaan. Viihtyisä piha, pesula, kaksi kuivaushuonetta, kerhotila ja kaksi saunaosastoa jatkavat elintilaa oman asunnon ulkopuolelle. Asuntoja Tähdestä löytyy yksiöistä neljän huoneen asuntoihin, 24,0-98,5 m2.

 

Asunto Oy Vantaan Myyrin Tähden asunnot ovat nyt muuttovalmiita.

 

Syksyllä 2022 valmistunut Asunto Oy Vantaan Myyrin Terra on kahdeksankerroksinen asuinkerrostalo, jonka asuntojen koot vaihtelevat 23,5 m2 yksiöistä 82,0 m2 perheasuntoihin. Asunnoissa tilat on suunniteltu tehokkaasti, mutta silti huoneistoissa on avaruuden tuntua yhdistetyn avokeittiön ja oleskelutilan ansiosta. Kaikissa asunnoissa on joko ranskalainen parveke, parveke tai terassi. Ensimmäisen kerroksen asunnoissa on normaalia korkeampi huonekorkeus. Autopaikat sijaitsevat pihakannen alla sijaitsevassa yhteiskäyttöisessä pysäköintilaitoksessa.

 

Asunto Oy Vantaan Myyrin Terran asunnot ovat muuttovalmiita.

Kolme syytä muuttaa Myyrmäkeen

Hyvä sijainti. Palvelut vieressä.

Liikuntamahdollisuudet kävelymatkan päässä.

Hyvät kulkuyhteydet. Juna-asema kivenheiton päässä. Autolla lyhyt matka Kehäteille.

Myyrmäen keskusta muuttuu yhä kaupunkimaisemmaksi – alueen pitkäaikaiset asukkaat kertovat: ”Täällä on kaikki, mitä tarvitsemme”

”Myyrmäki on vuosikymmenien mittaan kehittynyt yhä kaupunkimaisemmaksi ja viihtyisämmäksi. Sijainti on loistava, sillä junalla pääsemme vartissa Helsingin keskustaan ja lentokentälle. Autoa käytämme vain harvoin”, Margareta kertoo.

Lue artikkeli tästä

Uudisrakentaminen tuo elinvoimaa koko alueelle – nostaa usein myös vanhojen asuntojen arvoa

Uusien asuintalojen monipuoliset asumisratkaisut houkuttelevat alueelle uusia asukkaita ja nostavat koko alueen profiilia. Tästä hyötyvät sekä asukkaat että yrittäjät. Myyrmäkeen nousevat Hartelan uudisrakennukset tuovat kaupunginosaan uutta elinvoimaa.

Lue artikkeli tästä

Kohde kartalla

 

Kuvat ja videot

 

Vantaan Myyrmäen asemanseudun värikäs muraali.
Lähikuva värikkäästä toteemista Vantaan Myyrmäessä.
Vantaan Myyrmäen uimahalli.
Matkustajat astuvat sisään ja poistuvat junasta Vantaan Myyrmäen asemalla.
Värikäs muraali Vantaan taidemuseo Artsin seinässä.
Ihmiset kävelevät Vantaan Myyrmäen asemanseudulla.
Hartela Vantaan Myyrmaki Kuvagalleria Luonto
Hartela Vantaan Myyrmaki Muraali Asemalla Kuvagalleria Kuvagalleria
Hartela Vantaan Myyrmaki Toteemi Kuvagalleria Jaahalli
Ilmakuva Vantaan Myyrmäen tyhjästä tontissa, jossa lukee Myyr York City of Dreams.
Hartela Vantaan Myyrmaki Toteemi Kuvagalleria Liikunta
Hartela Vantaan Myyrmakii Kuvagalleria Malminkartanon Rappuset

KATSO KAIKKI KUVAT

Ota meihin yhteyttä

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystiedot niin olemme sinuun yhteydessä

Jätä yhteystiedot

Löydä kotisi

MUUTTOVALMIS
Asunto Oy Vantaan Myyrin Tähti

Uusimaa

Asunto Oy Vantaan Myyrin Tähti

Valmistunut 3/2024

64 asuntoa

1-4 huonetta

24,0-98,5 m2

Vapaana 48 kotia

MUUTTOVALMIS
Asunto Oy Vantaan Myyrin Terra

Uusimaa

Asunto Oy Vantaan Myyrin Terra

Valmistunut 9/2022

85 asuntoa

1-4 huonetta

23,5-82,0 m2

Vapaana 14 kotia

SUUNNITTEILLA
Uusi koti Myyrmäen keskustakorttelista

Vantaa, Myyrmäki

Uusi koti Myyrmäen keskustakorttelista

Uudistuva Vantaan Myyrmäki kutsuu viettämään yhteisöllistä ja urbaania elämää moderniin kaupunkikeskukseen. Myyrmäessä kaikki parhaat palvelut ovat lähellä. Kauppakeskus Myyrmanni aivan naapurissa ja useat päiväkodit sekä koulut kävelyetäisyydellä. Juna-asema sijaitsee vain 100 metrin päässä.

TUTUSTU

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.