Hyvän elämän hoivatilat

Kehitämme ja rakennamme hoivatilat ammattitaidolla 

 

Sujuva ja turvallinen arki on tärkeää kaikille. Oli kyseessä sitten palvelukoti, senioriasunto tai päiväkoti, me haluamme tarjota kaikille mahdollisimman viihtyisät ja toimivat tilat. Rakennamme erilaiset hoivatilat huolellisesti ja asiakaslähtöisesti huomioiden kohteen yksilölliset tarpeet. 

 

Olemme rakentaneet ja toteuttaneet lukuisia erilaisia hoivatiloja päiväkodeista tehostetun palvelun kohteisiin ja suuriin senioriasuntoyksiköihin. Hoivatilat ovat omia itsenäisiä kiinteistökohteitaan tai ne ovat osa korttelikokonaisuuksia, joissa sijaitsee liike- ja asuintiloja. 

Suunnittelemme hoivatilat yksilöllisesti

Rakennamme toimivat ja kustannustehokkaat hoivatilat luotettavasti ottaen huomioon kunkin kohteen yksilölliset vaatimukset. Ymmärrämme erilaisten käyttäjäryhmien tarpeet ja löydämme niihin parhaat ratkaisut. 

Näin hoivatilojen suunnittelu etenee: 

 

  1. Pitkäikäinen ja kestävä ratkaisu syntyy, kun hoivatilan suunnittelu tehdään huolellisesti. Tavoitteena on luoda mahdollisimman toimivat tilat juuri teidän tarpeisiinne, joten aluksi käymme yhdessä läpi hoivatilan vaatimukset. 

  2. Katsomme yhdessä sopivan sijainnin hoivatilallenne ja autamme teitä etsimään sille soveltuvan tontin. Hoidamme tarvittaessa hoivatilakohteelle myös rahoituksen ja sijoittajan. 

  3. Aikataulutamme projektin huolellisesti ja viestimme teille tiiviisti projektin etenemisestä. Olemme luotettava kumppani, joka toteuttaa projektin sovitun mukaisesti. 

  4. Rakennamme kohteen valmiiksi ja autamme teitä myös hoivatilan käytönaikaisissa muutoksissa. Tavoitteemme on, että te voitte rauhassa keskittyä olennaiseen eli hoivapalveluiden tuottamiseen. 

 

Ota yhteyttä!

 

Pääkaupunkiseutu, Ilmari Hämäläinen

Pääkaupunkiseutu, Ilmari Hämäläinen

Pirkanmaa, Hanna Marttila

Pirkanmaa, Hanna Marttila

Satakunta, Lauri Piitari

Satakunta, Lauri Piitari

Pohjois-Suomi, Markku Taskinen

Pohjois-Suomi, Markku Taskinen

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.