Toimintaperiaatteet Hartelassa

Hartelan eettiset periaatteet ovat ohjenuoramme eettisen ja vastuulliseen toimintaan. Nämä periaatteet kuvaavat, mitä arvojemme mukainen toiminta tarkoittaa arjen tasolla. Eettiset periaatteet kattavat kaikki Hartelan toiminnot ja kaikki työntekijät ja yhteistyökumppanit ovat velvollisia noudattamaan niitä.

 

Teemme parhaamme varmistaaksemme, että kaikki työntekijämme ja yhteistyökumppanimme tuntevat eettiset toimintaperiaatteet ja noudattavat niitä kaikissa tilanteissa ja kohtaamisissa. 

 

Jos havaitset tai epäilet, että toimintaperiaatteitamme ei noudateta, pyydämme sinua ilmoittamaan siitä yrityksen johdolle. Kaikki ilmoitukset käsitellään luottamuksellisesti.

Hartelan eettiset toimintaperiaatteet

Hartelan tapa toimia on jo vuosikymmenien ajan pohjannut arvoihimme: asiakasläheisyyteen, aloitteellisuuteen ja ammattiylpeyteen. Kotimaisena perheyhtiönä haluamme pitää huolen, että toimintamme on eettisesti kestävää ja rakennamme yhteistä tulevaisuutta ihmisiä ja ympäristöä kunnioittaen.

Tutustu Hartelan eettisiin toimintaperiaatteisiin

Whistleblowing -ilmoituskanava

 

Kyseessä on palvelu, jonka kautta kuka tahansa voi luottamuksellisesti ilmoittaa havaitsemistaan tai epäilemistään väärinkäytöksistä. Palvelu takaa ilmoittajan anonyymiteetin mahdollistaen kuitenkin samalla ilmoitetun havainnon selvittämisprosessin vuorovaikutteisesti ilmoituksentekijän kanssa.

 

Palveluun pääset TÄSTÄ

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.