Paavola, Lahti

Tervetuloa Paavolaan – Lahden kulttuurin ja koulutuksen sydämeen!

 

Tämä elinvoimainen kaupunginosa sijaitsee Lahden keskustan itäpuolella ja tarjoaa kaiken, mitä urbaanilta kaupunkielämältä voit toivoa. Täällä yhdistyvät asuminen, koulutus, kulttuuri ja palvelut ainutlaatuisella tavalla, ja olet lähellä kaikkea, mikä tekee arjestasi sujuvaa ja nautinnollista. 

 

Koulutuksen ja oppimisen ystäville Paavolan alue tarjoaa laajan valikoiman oppilaitoksia, aina päiväkodeista peruskouluihin ja lukioihin, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan lapsiperheille. 

 

Kulttuurin nälkäisille Paavola tarjoaa elämyksiä Lahden kaupungin kirjaston sekä teatterin muodossa. Olet vain askeleen päässä mielenkiintoisista esityksistä ja lukemattomista kirjoista, jotka voivat rikastuttaa elämääsi. 

Sujuva arki

 

Päivittäiset askareet sujuvat helposti, kun lähelläsi ovat ruokakaupat ja monipuolinen Kauppakeskus Syke. Tarvitsetko jotain ylimääräistä? Lahden ydinkeskustan palvelut ja ostosmahdollisuudet ovat käden ulottuvillasi, alle kilometrin matkan päässä. 

 

Paavolan liikenneyhteydet ovat erinomaiset. Voit helposti siirtyä paikasta toiseen bussilla, ja juna-asema on vain muutaman kilometrin päässä. Alle tunnissa olet lentokentällä tai Helsingissä, mikä tekee matkustamisesta vaivatonta.

Luonnoskuva näkymä Lahden Paavolaan tulevasta asuinkorttelista
Luonnoskuva

Alueen uusi aikakausi

 

Paavola on matkalla kohti modernia ja viihtyisää kaupunkiympäristöä. Alueelle on suunnitteilla uusia kerrostaloja sekä suojaisa vihreä keidas keskelle korttelia, joka tarjoaa virkistystä ja levähdyspaikan arjen keskellä. 

 

Haluamme pitää sinut ajan tasalla.  Jätä yhteystietosi  ja ilmoittaudu ennakkoon kiinnostuneeksi. Näin saat ensimmäisten joukossa tietoa korttelin suunnitelmista ja pääset varaamaan unelmiesi kodin. Tule mukaan luomaan tulevaisuuden Paavolaa – oma kotisi odottaa!

Luonnoskuva

Paavolan asuinkortteli

Suunnitteilla kymmenen kerrostalon korttelikokonaisuus, johon valmistuu koteja noin 1000 asukkaalle.

 

Tämän hetkisen aikataulun mukaan korttelin ensimmäisen kerrostalon rakentaminen käynnistyisi vuonna 2024. Koko korttelin rakentamisen on arvoitu kestävän noin 10 vuotta.

 

Kortteliin on suunnitteilla omistus, asumisoikeus- ja vuokra-asuntoja.

 

Kuva: Alustava luonnoskuva Paavolan asuinkorttelikokonaisuudesta.

Kolme syytä muuttaa Lahden Paavolaan

ARJEN PALVELUT LÖYTYVÄT VIERESTÄ

VIIHTYISÄT ULKOILUALUEET LÄHES KOTIOVEN TAKANA

KESKEINEN SIJAINTI JULKISILLA, PYÖRÄILLEN JA KÄVELLEN

Kohde kartalla

Kuvat

Luonnoskuva Lahden Paavolan alueen uudesta korttelikokonaisuudesta sisäpihalta päin katsottuna Luonnoskuva
Luonnoskuva Lahden Paavolan uudesta korttelikokonaisuudesta ilmastapäin katsottuna Luonnoskuva
Luonnoskuva näkymä Lahden Paavolaan tulevasta asuinkorttelista Luonnoskuva

KATSO KAIKKI KUVAT

Luonnoskuva

Löydä oma tyylisi

Kodissa tärkeintä on, että se näyttää ja tuntuu omalta. Hartelan asunnon ostajana voit suunnitella kodistasi mieleisesi valitsemalla sisustusmateriaalit Hartela Interior -sisustustyylien laajasta materiaalivalikoimasta. Voit fiilistellä tyylejä jo etukäteen tutustumalla Hartela Interior -sivuihimme.

Mitä aikaisemmassa vaiheessa rakentamista ostat asunnon, sitä varmemmin pääset valitsemaan kotisi materiaalit ja tekemään siitä tyylisi mukaisen.

Tutustu tyyleihin!

Näin uuden asunnon ostaminen etenee

Tutustu asunnon ostamisen vaiheisiin ja huomaa itse, kuinka vaivaton on matkasi uuteen kotiin. Ja jos joku asia askarruttaa, ota yhteyttä – autamme mielellämme!

OTA ASKELEET UUTEEN KOTIIN

Ota meihin yhteyttä

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin kuulet ensimmäisten joukossa, kun korttelimme suunnittelu etenee.

Jätä yhteystiedot

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.