Yhteistyökumppaneille

Yhteistyökumppanuus kanssamme

 

Olemme kotimainen perheyritys. Teemme sen, minkä lupaamme. Huolehdimme siitä, että projektimme etenevät suunnitelluissa aikatauluissa, ja valmistuvat loppukäyttäjillemme sovitun laadun mukaisesti. 

 

Viestimme avoimesti mahdollisista muutoksista tai ongelmista projektiemme aikana. Tätä samaa odotamme teiltä. 

 

Ammattiylpeys, asiakasläheisyys ja aloitteellisuus ovat meille tärkeät yrityksemme arvot. Odotamme, että myös yhteistyökumppanimme sitoutuvat näihin arvoihin. 

 

Meille on myös tärkeää, että aliurakoitsijamme ja materiaalitoimittajamme huomioivat ympäristölliset, taloudelliset ja sosiaaliset vastuunsa kuten mekin. Lue lisää vastuullisuudesta ja kestävästä kehityksestä. 

Ajankohtaista kumppaneillemme

Työntekijöitä Hartelan työmaalla

Työturvallisuusohjeet ja pelisäännöt työmailla

 

Työpaikan on oltava turvallinen kaikille. Olemme sitoutuneet nolla tapaturmaa -ajatteluun, eli uskomme, että jokainen tapaturma on estettävissä.

 

Edellytämme valppautta ja työturvallisuusohjeisiin sitoutumista jokaiselta. On tärkeää, että kaikki tuntevat työturvallisuusohjeet, eikä viestiketju katkea missään vaiheessa.

 

Työturvallisuuden yleisten asioiden perehdytyksessä käytämme ePerehdytystä. Sen tulee olla voimassa työmaalle saavuttaessa. Rakennusalan oppilaitoksille ePerehdytys on ilmainen. Suoritetun ePerehdytyksen jälkeen keskitymme työmaakohtaiseen perehdytykseen.

 

Tutkitusti henkilöstön tekemät turvallisuushavainnot vähentävät tapaturmia. Pyrimme siihen, että ennakoivia turvallisuushavaintoja tekee jokainen, joka työskentelee työmaillamme. Jokainen myös korjaa ne puutteet, jotka on mahdollista korjata heti. Havainnot käsittelemme asiallisesti, ja korjaavat toimenpiteet teemme ripeästi. Myös positiiviset havainnot ovat tervetulleita!

 

Odotamme, että yhteistyökumppanimme ilmoittavat läheltäpiti-tilanteista ja tapaturmista. Ne selvitämme yhdessä. Olemme vastuussa kaikista, jotka työmaillamme työskentelevät. Yhteisellä työmaalla on yhteinen työturvallisuus.

 

Tutustu alta videolta miten teet turvallisuushavainnon.

Hae yhteistyökumppaniksemme

Jos arvomme kohtaavat ja haluat hakeutua yhteistyökumppaniksemme, täytä lähtötietolomakkeemme.

Anna palautetta ja auta kehittämään toimintaamme! 

Kehitämme toimintaamme pitkäjänteisesti yhteistyössä kumppaneidemme kanssa saamiemme palautteiden avulla. Siksi teiltä saamamme palaute on erittäin tärkeää. Palaute voi koskea esimerkiksi hankintatoimeamme, työmaatoimintaamme tai vaikka työturvallisuutta. 

Keräämme palautetta myös toimittaja-auditointien avulla. Niillä pyrimme syventämään yhteistyötämme ja vuorovaikutustamme entisestään. Palautteet käsittelemme aina luottamuksellisesti. Oheisen palautelomakkeen avulla voit lähettää meille avointa palautetta. 

Anna meille palautetta

Tämän palautelomakkeen avulla voit lähettää meille avointa palautetta.

Asiakirjat ja ohjeet kumppaneillemme

Meille olet yhteistyökumppanina tärkeä. Olemmekin koonneet alle asiakirjoja ja ohjeita, jotka toimivat yhteistyösuhteemme perustana. Käy katsomassa konsernin ja tytäryhtiöidemme laskutustiedot täältä.

Haluatko kuulla lisää yhteistyökumppanuudesta kanssamme? Ota meihin yhteyttä.

Kalle Saarela

Kalle Saarela

hankintapäällikkö

040 555 2402

kalle.saarela@hartela.fi

Sirpa Ek

Sirpa Ek

työturvallisuuspäällikkö

0400 455 971

sirpa.ek@hartela.fi

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.