Myytävät asunnot Lahti

Koti Lahdesta? Lahti on monipuolisen ja aktiivisen asumisen kasvukeskus, joka sijaitsee Vesijärven etelärannalla Päijät-Hämeen maakunnassa. Lahdessa pääset nauttimaan suuren kaupungin palveluista sekä henkeäsalpaavista järvimaisemista. Lahti tunnetaan talviurheilukaupunkina, mutta voit harrastaa siellä vaikka mitä ympäri vuoden. Erinomainen sijainti mahdollistaa hyvät liikenneyhteydet myös lähikaupunkeihin. Junalla sujahdat Helsingin sykkeeseen vain tunnissa. Lahdesta löydät varmasti sopivan asunnon rauhalliselta asuinalueelta tai kaupungin eloisasta ytimestä. Hartelan myytävät asunnot rakentuvat Lahden parhaille paikoille. 

 

Katso Lahden myytävät asunnot 

 

Haluatko löytää asunnon Lahdesta? Katso alta kaikki Hartelan myytävät ja varattavissa olevat asunnot Lahdessa.  

Löydä kotisi

SUUNNITTEILLA
Kehittyvä Lahden Vahva-Jussin alue

Lahti, Asemantausta

Kehittyvä Lahden Vahva-Jussin alue

Lahden Vahva-Jussi kehittyy huimaa vauhtia viihtyisäksi asuinalueeksi. Alueen monipuolinen asuntotarjonta varmistaa, että koti alueelta löytyy mahdollisimman monelle.

TUTUSTU
SUUNNITTEILLA
Uusi kortteli kokonaisuus Lahden Paavolaan

Lahti, Paavola

Uusi kortteli kokonaisuus Lahden Paavolaan

Lahden Paavolaan on suunnitteilla korttelikokonaisuus, johon kuuluu 10 kerrostaloa ja viihtyisä vihreä sisäpiha. Paavolassa on monipuolisesti palveluita ja tulevalta asuinkorttelilta on vain noin kilometrin matka Lahden ydinkeskustaan. 

TUTUSTU

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.