Toimitilarakentaminen

Yhdessä tehdyt toimitilat rakentavat menestystä

Suunnittelemme ja toteutamme viihtyisiä, ainutlaatuisia ja tarkoituksenmukaisia toimitiloja, jotka houkuttavat yrittämään, luomaan ja kehittämään yhteiskuntaa, tänään ja tulevaisuudessa. Olemme yritysten kanssarakentaja: rakennamme tarpeita kuunnellen ja toiveita toteuttaen.

Ota yhteyttä!

Toimistotilat

Luomme inspiroivia työympäristöjä, jotka edistävät liiketoiminnan kasvua ja auttavat työntekijöitä yltämään parhaimpaansa. Tapamme rakentaa on yhdistelmä joustavuutta, suunnitteluosaamista ja käyttäjälähtöisyyttä.

Lue lisää

Tuotanto- ja logistiikkatilat

Rakennamme tuotanto- ja logistiikkatiloja, joissa oikea asia tapahtuu oikeassa paikassa, oikeaan aikaan. Luomme asiakkaalle kilpailuetua kuuntelemalla tarpeita sekä panostamalla tehokkuuteen, käyttäjälähtöisyyteen ja turvallisuuteen.

Lue lisää

Liiketilat ja kauppatilat

Rakennamme kauppa- ja liiketiloja, joissa on huomioitu niin asiakaskokemus kuin muut liiketoiminnan menestykseen vaikuttavat tekijät. Tehtävämme on luoda brändille koti, jossa on tilaa nopealle kassavirralle.

Lue lisää

Toimitiloilla rakennetaan kilpailuetua

Toimitilat ovat strateginen investointi liiketoiminnan menestykseen. Ne vaikuttavat suoraan työntekijöiden tyytyväisyyteen, tehokkuuteen ja pidemmällä tähtäimellä organisaation imagoon ja maineeseen.

 

Haluamme, että yhteistyö kanssamme koetaan arvokkaaksi. Uskomme, että ymmärtämällä asiakkaan liiketoimintaa, voimme rakentaa moderneja, joustavia ja inspiroivia toimitiloja, jotka pitävät yrityksen kilpailukykyisenä ja houkuttelevana muuttuvassa kansainvälisessä ympäristössä.

Helppoa ja mukavan mukautuvaa

Hartelalaiset haluavat rakentaa sujuvasti, kestävästi ja luotettavasti. Helppokäyttöisyys ja muokattavuus ovat avainasemassa toimitilarakentamisessa. Tilojen on kyettävä mukautumaan nopeasti muuttuviin tarpeisiin. Kolme vuotta sitten hyviksi koetut toimitilat eivät välttämättä enää vastaa nykyisiä tarpeita. Esimerkiksi virtuaalisten kohtaamisten yleistyminen on muuttanut työskentelytapoja ja asettanut uusia toiveita työympäristöille.

 

Panostamme paitsi tiloihin myös sijaintiin: toimitilamme ovat keskeisillä, näkyvillä paikoilla, joihin on helppoa ja sujuvaa kulkea. 

Energiatehokasta ja ennakoivaa toimitilarakentamista

Katseemme on kiinni horisontissa. Siksi rakennamme niin teknisesti kuin esteettisesti pitkäikäisiä toimitiloja ja rakennuksia, oli kyseessä sitten liiketila tai toimisto. 

 

Vastuullisuus rakentaa arvoa. Huomioimme kestävän kehityksen vaatimukset ja tunnemme nykypäivän toimitilaympäristöille asetetut standardit sekä huomisen älykkäät ja energiatehokkaat ratkaisut. 

Yhdessä tehty. Tunnet sen

Meille on tärkeää, että myös asiakas tuntee meidät. Siksi samat hartelalaiset vastaavat yhteistyöstä ensimmäisistä keskusteluista lähtien, aina käyttöönotto- ja takuuaikaan asti. Käytössämme on laaja, vuosien kokemuksella kerätty kumppaniverkosto, joka täydentää saumattomasti Hartelan omien asiantuntijoiden osaamista.

 

Seisomme aina työmme takana. Päätöksien tekeminen kanssamme on joustavaa ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme. Meille on kunnia-asia, että yhteistyö asiakkaamme kanssa voi jatkua seuraavissa hankkeissa.

Tutustu referensseihin
Toimitilarakentaminen
Ramboll

Espoo, Leppävaara

Ramboll

Ramboll Finland Oy:n pääkonttorin keskusaulan katto on 26 metrin korkeudessa ja lasia.

Tutustu
Toimitilarakentaminen
Veripalvelu

Vantaa, Vehkala

Veripalvelu

Rakensimme Vantaan Vehkalan elinkeinoalueelle SPR:n Veripalvelun uudet tilat, joiden laatukriteereissä on huomioitu veren kuljettamisesta ja käsittelemisestä johtuvat erityisvaatimukset. 

Tutustu
Toimitilarakentaminen
Wanha Voimala

Oulu, Lasaretinväylä

Wanha Voimala

Saneerasimme Oulun Lasaretinväylän alueella vanhan sähkövoimalan DNA:n toimitiloiksi.

Tutustu
Toimitilarakentaminen
Lähipalvelukeskus Hertsi

Helsinki, Herttoniemi

Lähipalvelukeskus Hertsi

Helsingin Herttoniemen sydämessä, Itäväylän tuntumassa kohoaa koko kaupunginosan uusi kokoontumispaikka, lähipalvelukeskus Hertsi. 

Tutustu
Toimitilarakentaminen
K-Supermarket Hyppyri

Lahti, Vahva-Jussin alue

K-Supermarket Hyppyri

Rakensimme Lahden Vahva-Jussin uudelle asuinalueelle K-Supermarket Hyppyrin, joka palvelee 1500 asukkaalle rakentuvaa asuinaluetta ja ohi ajavia työmatkalaisia.

Tutustu
Toimitilarakentaminen
Ilmalan Asema

Helsinki, Ilmala

Ilmalan Asema

LEED Platina-sertifikaatti Hartelan pääkonttorille Helsingissä.

Tutustu

Ota yhteyttä!
Lahti, Tuomas Ruponen

Lahti, Tuomas Ruponen

Turku, Tuomas Jääskeläinen

Turku, Tuomas Jääskeläinen

Pääkaupunkiseutu, Ilmari Hämäläinen

Pääkaupunkiseutu, Ilmari Hämäläinen

Pirkanmaa, Hanna Marttila

Pirkanmaa, Hanna Marttila

Satakunta, Lauri Piitari

Satakunta, Lauri Piitari

Pohjois-Suomi, Markku Taskinen

Pohjois-Suomi, Markku Taskinen

Mikä on toimistotilojen merkitys tänään ja huomenna?

Kun töitä tehdään niin kotona kuin kahvilassa, herää kysymys, mitä niillä toimistoilla oikein tekee. Mikä inhimillisten kohtaamisten merkitys työpaikalla on? Kuinka paljon tilaa tarvitaan, ja miten tarpeiden muutoksiin kannattaa varautua? Entä miten käyttäjän ja rakentajan yhteistyö saadaan sujumaan?

 

Katso, kuuntele tai lue arkkitehti Jari Inkisen ja hankekehitysjohtaja Ilmari Hämäläisen näkemykset asiasta.

Katso, lue tai kuuntele

Miten rakennusprojekti ohjataan suunnittelussa oikealle uralle?

Rakennushankkeen suunnitteluvaihe on ratkaiseva: siinä sidotaan 80-90 prosenttia projektin kustannuksista.

 

Miten osapuolet löytävät yhteisen vision? Mikä merkitys on lähtötietojen tarkkuudella ja taloteknisellä osaamisella? Entä mitä lisäarvoa suunnittelunohjaajan pitää pystyä tarjoamaan?

 

Katso, lue tai kuuntele rakennuttajapäällikkö Seppo Saariston ja konsultti Anders Eklundin keskustelu aiheesta.

Katso, lue tai kuuntele

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.