Hartela Boksi - Retail Park

Toimitilat parhaassa paketissa

Hartela Boksi on erityisesti liiketiloja tarvitseville kehitetty palvelukonsepti. Suunnittelemme ja toteutamme eri kokoisiin tarpeisiin räätälöityjä ja tarkoituksenmukaisia toimitiloja, joissa yrittäminen on houkuttelevaa ja kannattavaa. Työtämme ohjaa tilaajan kasvutavoitteet sekä ainutlaatuiset tarpeet ja toiveet.


Yksi Boksi – monta mahdollisuutta

Selkeästi skaalatut tuotteemme ovat kustannustehokas ja moderni paketti: tilamme soveltuvat kattavasti erilaisiin markkinatarpeisiin ja asiakasvaatimuksiin. Suunnittelemme ja toteutamme kokonaisuuksia, joissa kaikki on juuri siinä, missä kuuluukin ja toimii kuten pitääkin.


Huomioimme asiakasyrityksen tarpeet niin tilojen kuin sijainnin osalta. Hartela Boksi on erinomainen vaihtoehto niin yksittäisille kuin ketjuyrityksille, jotka kaipaavat selkeää ja luotettavaa vaihtoehtoa. Hartela Boksi ja sen kumppanitoiminta vaikuttavat ympäri Suomen ja kauttamme on mahdollista löytää useita vaihtoehtoisia sijainteja yritystoiminnalle. Meiltä saat kaiken yhdestä Boksista: Tuotamme asiantuntijatietoa ja rakennamme kauppa- ja liiketiloja, joissa on huomioitu liiketoiminnan menestykseen vaikuttavat tekijät.

 

Hartela Boksi – avaa uusia mahdollisuuksia

Hartela Boksi on perheyrityksemme uusin tulokas. Meillä on yli 80 vuoden kokemus niin kotien, toimitilojen kuin julkisten tilojen rakentamisesta ja pidämme katseemme auki tulevaisuuteen. Tunnemme toimialan muutokset sekä kaupunkikehittämisen tarpeet ja osaamme mukautua muuttuviin tilanteisiin. Hartela Boksi on suunniteltu palvelemaan joustavasti ja varmasti.

Kaikki tarvittava yhdessä Boksissa

Selkeä sopimus, jossa kaikki osatekijät sekä kulut täsmällisesti eritelty.

Tilat räätälöityihin tarpeisiin

Vetovoimaiset ja modulaariset toimitilat, parhailla sijainneilla ympäri Suomen.

Asiantunteva Hartela Boksi

Rinnalla luotettava, vakavarainen, vastuullinen ja kokenut toimija.

Hartela Boksin skaalattavat toimitilapaketit

Tehtävämme on luoda brändille vetovoimainen koti, jossa on tilaa kasvulle parhaalla mahdollisella sijainnilla. Hartela Boksi on aina hankekohtainen pakkaus. Kokonaisuus toteutetaan tarvekohtaisesti, esimerkiksi yksi 4000 m² tila voi koostua yhdestä Jätti Boksista, tai neljästä Midi Boksista. Katso alta kuinka erilaiset Hartela Boksit rakentuvat.

Nano boksi - 150-500 m²
Pieni on kaunista ja Hartela Bokseista se on Nano. Siihen sopii täydellisesti esimerkiksi pieni myymälä tai hyvinvointipalveluita tuottava toimija. Nano-toimijat saapuvat tilaan vasta kun isommat Boksit on täytetty.


Mini Boksi – 500–1000 m² 

Mini on toiseksi pienin Hartela Bokseista. Se on juuri sopivan kokoinen esimerkiksi kuntosalitoimijalle, myymälälle, pienelle päivittäistavarakaupalle tai katsastusasemalle.

 

Midi Boksi – 1000–2000 m² 

Hartelan Midi Boksi on täydellinen keskitien kulkijalle. Esimerkkinä tällaisesta toimijasta voivat olla vaate- ja/tai sisustusmyymälä tai autokorjaamo.


Iso Boksi – 2000–4000 m² 

Hartelan Iso Boksi on täydellinen paketti esimerkiksi kodintarvike- tai rautakaupalle, autoliikkeelle tai päivittäistavarakaupalle.


Maksi Boksi – 4000–6000 m² 

Maksi on Hartelan Bokseista toiseksi kookkain. Se sopii erityisen hyvin toimijalle, joka kaipaa tilaa rautakaupalle, päivittäistavarakaupalle tai tuotanto- tai logistiikka-alan yritykselle.


Mega Boksi – > 6000 m² 

Hartelan Mega Boksi on suuremmista paketeista pitäville. Jos kaipaat yhdelle käyttäjälle suunnattuja toimitiloja tuotantotai logistiikka-alalla, tai tiluksia suurelle päivittäistavarakaupalle, Mega Boksi on oikea valinta.

Hartela Boksin valikoimiin kuuluu myös valmiiksi aloittain räätälöityjä paketteja

Eväs-Boksi

Hartela Eväs-Boksi on suunnattu nimensä mukaisesti ravintola- ja kahvila-alan toimijoille. Tämän Boksin yhteyteen on rakennettavissa mm. Drive-In mahdollisuus.

Pesu-Boksi

Hartela Pesu-Boksi on suunniteltu autoalan toimijoille. Se voi pitää sisällään esimerkiksi autopesulan, automatisoidun autojen pesukoneen tai itsepalvelupesulan. Samaan Boksiin käy mainosti myös autoliike.

Sähkö-Boksi

Nimensä mukaisesti tämä Hartelan Boksi on vastaus sähköisten palveluiden tarjoajalle, joita ovat esimerkiksi sähkökulkuneuvojen latauspisteet.

Bensa-Boksi

Tämä Hartela Boksi voi olla esimerkiksi tankkausasema fossiilisille polttoaineille. Bensa-Boksi ja Sähkö-Boksi voidaan yhdistää myös toisiinsa tai osaksi muita edellä esiteltyjä Bokseja.

Kivistö - vireillä olevat kaavahankkeet

1. Kivistön Lumikvartsi
Koteja 1300 asukkaalle, 2 päiväkotia, koirapuisto, muita keskustapalveluita

2. Kivistönlahti
Korttelikoteja 1200 asukkaalle

3. Kivistön Onnenkivi
Koteja 1000 asukkaalle. Hybridipalvelukokonaisuus: kivijalkaliiketilaa ja pysäköintilaitos

4.Kivistön asemakorttelit


5. Arena 3.3
Monitoimiareena, urheilu- ja kulttuuritapahtumat, hotelli, ravintola- ja toimistotilaa

Mestarintie – näkyvä sijainti
kokonaispinta-ala 7 440 m². Lataa esite tästä.

Ota yhteyttä

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teille sopiva toimitila.

Ilmari Hämäläinen

Ilmari Hämäläinen

Topias Kaisto

Topias Kaisto

projektipäällikkö

050 348 4526

topias.kaisto@hartela.fi

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.