Kruunuvuorenrannan Kajon sisustus

Meillä kaikilla on oma tyyli - mikä on sinun?

Kodissa tärkeintä on, että se näyttää ja tuntuu omalta. Helsingin Kruunuvuorenrannan Kajon asunnon ostajana voit suunnitella asunnosta mieleisesi valitsemalla materiaalit Hartela Interiorin laajasta materiaalivalikoimasta. Valikoimaan voit tutustua sisustusmateriaaliesitteestäOma Hartelan 3D-malliasunnossa tai Hartelan asuntomyynnissä yhtiön ennakkomarkkinoinnin alkaessa. Mitä aikaisemmassa vaiheessa rakentamista ostat asunnon, sitä varmemmin pääset valitsemaan kotisi materiaalit ja tekemään kodista tyylisi mukaisen.

 

Valittavanasi on vaihtoehtoisia tuotteita mm. kalusteiden ovimalleista ja työtasoista, lattiamateriaaleista, pesutilojen seinä- ja lattialaatoista sekä kodinkoneista. Kaikista valittavana olevista pintamateriaaleista on aidot mallit nähtävillä Hartelan asuntomyynnissä – tervetuloa tutustumaan! Apua suunnitteluun ja vastauksia kysymyksiisi saat aina asuntomyynnistämme.

 

Teemme parhaamme viimeistelläksemme uuden kotisi toiveitasi vastaavaksi. Halutessasi sinulla onkin mahdollista teettää ostamaasi asuntoon myös muutostöitä yhtiön rakentamisaikataulun puitteissa. Käsittelemme kaikki muutostyötoiveet ja niiden mahdollisuudet tapauskohtaisesti. Lue lisää Hartela Interior-esitteestä.

 

Huom. Kaikki sivuilla esitetyt kuvat ovat luonnoskuvia.

Sisustustyylit

Hartela Interiorin sisustustyylit auttavat jokaista uuden kodin ostajaa löytämään oman juttunsa ja viimeistelemään asunnostaan kodin. Ideoita ja inspiraatiota voi sekoitella makunsa mukaan. Tärkeintä on, että lopputulos näyttää ja tuntuu omalta.

Puhdas

Pohjoismainen muotoiluperinne on yksinkertaista ja käytännöllistä. Sitä edustaa myös Puhdas – se on tyylikästä ja siistin puhdaslinjasta minimalismia, jossa etusijalla on selkeys, eivät ylimääräiset krumeluurit. Puhdas tarkoittaa avaraa valoisuutta ja pelkistettyjä linjoja. Omaa kotia, jossa sekä silmän että mielen kelpaa levätä.

Pehmeä

Pehmeä on kodikasta, lempeää ja viihtyisää. Siinä luonnollisuus ja pehmeys yhdistyvät hillittyyn yleisilmeeseen huokuen tunnelmallista lämpöä. Siinä on jotain siliteltävää ja sympaattista – koti, johon tekee mieli upota ja heittäytyä. Pehmeä on huoletonta harmoniaa ja lokoisaa oloa. Se on paikka, jossa viihdytään.

Rouhea

Rouheassa on kontrasteja, särmää ja rohkeutta erottua. Se on tummempisävyinen ja siinä on pientä boheemiutta sekä pursuilevaa elämää. Rouhea on väriläiskä ilman keinotekoisuutta, maalattuna luonnon omilla, murretuilla sävyillä. Se on koti, jossa voit olla rohkeasti oma itsesi.

Käy fiilistelemässä lisää Hartela Interior-sivuillamme ja löydä oma tyylisi.

Esimerkkejä Kruunuvuorenrannan Kajon asuntojen varustelusta

 

KIINTOKALUSTEET – Kruunuvuorenrannan Kajon keittiö- ja komerokalusteet toimittaa kotimainen Puustelli. Voit valita keittiökalusteesi laajasta valikoimastamme näistä Suomessa valmistetuista M1-luokitelluista kalusteovista, työtasoista ja vedinmalleista. Eteisen kalusteet toteutetaan pääosin tilaa säästävillä ja avartavilla peililiukuovikomeroilla, osassa asuntoja eteisen kalusteet on toteutettu komero-ovin. Puustelli-laatu koostuu kestävistä ja puhtaista materiaaleista sekä ympäristöystävällisistä valmistustavoista.

 

KODINKONEETSiemens toimittaa kodinkoneet Kruunuvuorenrannan Kajoon. Asunnot varustetaan kalustepeitteisellä ja energiatehokkaalla astianpesukoneella ja oman valintasi mukaisesti valkoisilla tai teräksisillä kylmälaitteilla. Tehokas ja käyttäjäturvallinen induktio-keittotaso upotetaan työtasoon ja värivalintasi mukainen tilava kiertoilma-kalusteuuni kalusteeseen.

 

LATTIAMATERIAALI Lämmintä ja luonnonläheistä tunnelmaa Kajon asuntoihin tuo lattiapinnaksi asennettava 2-säleinen kovapuulattia, jonka sävyn saat valita vaihtoehdoistamme itse. Kovapuulattia on täydellinen yhdistelmä esteettisyyttä ja käytännöllisyyttä. Kovapuulattian pintakerros on aitoa puuta ja sen korkealaatuinen mattalakattu pinta säilyttää puun luonnollisen tunnun mutta tekee pinnasta kestävän ja helppohoitoisen.

 

PESUTILAT – Kruunuvuorenrannan Kajon pesutilat laatoitetaan Turusta lähtöisin olevan Pukkilan keraamisilla laatoilla. Seiniin asennetaan ajan hengen mukaisesti isot kivimäiset laatat ja lattiat pinnoitetaan seinien sävyyn sointuvilla pienemmillä laatoilla. Pesutilojen kalusteet toimittaa Pohjolan johtava kalustevalmistaja Svedbergs, jonka mallistossa yhdistyy kalusteiden trendikkyys, toimivuus ja pitkä takuu.

 

VALAISIMET – Lähes kaikki asuntojen valolähteet ovat aikaa kestäviä ja energiaa säästäviä LED-valaisimia. Eteisten, pesutilojen ja keittiöiden madallettuihin kattoihin asennetaan upotettavat valaisimet, keittiön työtasoa valaisee linjakas LED-nauha ja liesikupu, ja myös pesutilojen peilikaapit ja valopeilit toimivat LED-valaisimin.

 

PESUVARUSTEET - Keittiö ja pesutilat on varustettu kotimaisen Oraksen uudistetulla tuotteilla. Suihkuhanassa mm. on Ecoflow-virtaamasäädin hillitsemässä vedenkulutusta, sekä lämpötilanrajoitin, joka voidaan ohittaa nappia painamalla. Keittiöhana on varustettu käyttöturvallisella elektronisella astianpesukoneventtiilillä, joka sulkeutuu automaattisesti. WC-istuin taas on tunnetun Idon helposti puhdistettava ja vettä säästävä huuhtelukaulukseton malli.

 

PARVEKKEET JA TERASSIT – Kaikki Kajon parvekkeet lasitetaan kirkkaalla avattavalla lasituksella ja lattiapinnaksi parvekkeille asennetaan pehmeä parvekematto. Osassa asunnoista on oma terassi ja pieni piha-alue. Terassien lattiamateriaalina on puu ja terassit ovat lasitettuja katetun alueen osalta, mikä antaa suojaa ja mahdollistaa pihasta nauttimisen vaikka vähän tuulisempinakin päivinä.

 

Parveke- ja terassilasitukset tehdään valmistajan vakioratkaisulla ja ne ovat pääosin avattavissa. Huomioithan kuitenkin, että lasitettu tila on suunniteltu tuulettuvaksi, jolloin se ei ole vesi- eikä lumitiivis. 

 

Rakennuttaja pidättää oikeuden vaihtaa tuotetoimittajaa tarvittaessa.

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.