Kaarina, Raadelma

Löydä ikioma valtakuntasi

Historiallisen Kuninkaantien varrelle, Raadelman kartanon maille rakentuu pian koteja, jotka täyttävät vaativimmatkin tarpeet. Täällä ovat vuosien saatossa astelleet niin aateliset kuin kuninkaalliset ja nyt sinäkin voit löytää täältä ikioman hyvän arjen valtakuntasi. Raadelma kutsuu luokseen keskelle puiden ja historian havinaa.

 

Tervetuloa laskeutumaan luonnonrauhaan ja aistimaan kuninkaallista tunnelmaa kauniille Raadelman merenranta-alueelle Kaarinaan. Raadelma on suojaisa ja turvallinen pientaloalue metsän syleilyssä. Täällä on helppo hengittää! Raikas meri-ilma pyyhkii kiireen harteilta. 

 

Alueen historia ulottuu keskiajalle saakka. Raadelma on tunnettu keskiaikaisesta kartanostaan, jonka läpi kulkee Suuren Rantatien eli Kuninkaantien historiallinen reitti Turusta Viipuriin. Kuusistonsalmen toisella laidalla sijaitsee Kuusiston piispanlinnan rauniot.  

 

Arjen pyörityksen kannalta sijainti on varsinkin lapsiperheille ihanteellinen. Tutkittavaa ja tekemistä riittää, ja alueelta löytyy muun muassa useita leikkipuistoja. Luontoa ja lähiretkeilyä toiminnassaan korostavaan päiväkotiin on vain 500 metriä. Kouluun on matkaa reilu kilometri. 

 

Rauhallinen Raadelma on sopivan syrjässä, mutta silti niin lähellä kaikkea - vain 15 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.  

Uusia rivitalokoteja Raadelmaan 

Ilmoittautumalla ennakkoon kiinnostuneeksi pääset varaamaan kotisi ensimmäisten joukossa. Tällöin sinulla on valittavissasi kattavin valikoima eri asuntokokoja ja eri rakennuksissa. Jätä meille yhteystietosi tästä. 

 

Luonnoskuva

Asunto Oy Kaarinan Raadelman Raitti

Olemme suunnittelemassa Kaarinan Raadelmaan uusia puuverhoiltuja rivitalojakoteja. Taloyhtiö rakentuu omalle tontille osoitteeseen Turku-Viipurintie 30, 21500 Kaarina. 

 

Asunnot tulevat varattaviksi arvioidusti keväällä 2023. Aloitamme rakentamisen arviolta syksyllä 2023 ja koteihin päästään muuttamaan arvioidusti talvella 2024/2025. 

 

Raadelman Raitin yhtiössä on neljä rivitaloa. Taloista kolme on yksitasoisia. Viiden huoneen asunnot sijaitsevat kaksikerroksisessa talossa. Alustavat asuntokoot ovat 3h+kt+s (69,5 m2), 4h+kt+s (82,0 m2) ja 5h+kt+s (108,0 m2). 

Tällä historiallisella tontilla ovat vuosien saatossa astelleet niin aateliset kuin kuninkaalliset ja nyt sinäkin voit löytää täältä ikioman valtakuntasi. Jokaisessa asunnossa on katettu terassi ja nurmipäällysteinen piha. Olohuoneessa on lähes koko seinän levyiset ja lattiaan asti ulottuvat ikkunat, joista luonto ja valo näyttäytyy upeana kuin osana sisätilaa. 

 

Olohuoneen yhteydessä on kotimainen, tasokas keittiö. Jokaisessa keittiössä on joko saareke tai niemeke lisäten mukavasti työskentelytilaa perheen yhteisiä kokkaushetkiä varten. Jokaisessa asunnossa on sauna sekä kaksi wc-tilaa arkea helpottamaan. Tilavissa kylpyhuoneissa koko perhe mahtuu hyvin kylpemään.

 

Arjen tavararöykkiöt pysyvät poissa silmistä, kun kodissa on mukavasti säilytystilaa sekä oma kylmä ulkovarastotila sisäänkäynnin yhteydessä harrastevälineille ja polkupyörille. Jokaisella asunnolla on yhteensä 5 m2 varastotilaa.

 

Kodeissa on miellyttävä lattialämmitys. Ikkunat ovat vapaina seinäpattereista ja voit hyödyntää jokaisen neliön sisustamisessa. Siten ikkunat myös ulottuvat lattiaan saakka!

 

Lapset viihtyvät taloyhtiön omalla kotipihalla. Taloyhtiöllä on oma leikkipaikka, jonka ehdoton suosikki on maatrampoliini. Grillipaikka rakennetaan viihtyisäksi sopien ympäröivään luontoon. Se sijaitsee taloyhtiön pihalla pienen mäen päällä, jonne päästään rappusia pitkin.

 

Raadelman Raitin koteja ympäröi kaunis metsäluonto. Taloyhtiön piha tulee myös olemaan luonnonläheinen. Pihalle tullaan istuttamaan puita ja pensaita, hyötykasveja kuten mustaherukkapensaita ja pensasmustikkaa ja omenapuita. Ympäri piha-aluetta istutetaan laaja-alaisesti kunttaa ja sinne tuodaan myös luonnonkiviä.

Luonnoskuva

Uudet kodit rakentuvat merelliseen ympäristöön, metsän sydämeen.

 

Hurautat vartissa Turkuun 

Raadelma on sijainniltaan kätevä myös ulkopaikkakunnalla työskentelevälle. Liikenneyhteydet ovat todella hyvät. Alue sijaitsee kilometrin päässä moottoritiestä, jonka kautta hurautat Turkuun tai Helsinkiin. Matka Turun keskustaan taittuu vartissa. Kaarinan ja Piikkiön keskustat ovat lähellä, joista löydät kaupat ja muut tarvittavat palvelut. 

Ulkoilijan unelma 

Raadelmassa riittää puuhaa. Alueella on venesatama, uimaranta, tenniskenttä sekä jalkapallokenttä. Vehreässä ympäristössä on hyvät lenkki- ja pyöräilymaastot vaikka perheen tai lemmikin kanssa ulkoiluun. 

 

Heittäydy lasten kanssa seikkailuun lähimetsässä! Opetelkaa nimeämään kasvit ja puissa visertävät linnut. Vain kilometrin päästä löytyy Tuorlan helppokulkuinen luontopolku, joka maadoittaa työpäivän jälkeen. Polun vieressä on avaruuspuisto Väisälä, jossa on Suomen suurin kaukoputki. Observatoriossa järjestetään muun muassa tähtinäytöksiä. 

Äiti ja lapsi laittavat ruokaa skandinaavisessa vaaleassa keittiössä.

Kolme syytä muuttaa Raadelmaan 

Ulkoilijan unelma

Loistavat liikenneyhteydet

Sopivan syrjässä, mutta silti niin lähellä kaikkea

Kohde kartalla

Turku-Viipurintie 30, 21500 Kaarina

Luonnoskuva

Löydä oma tyylisi

Kodissa tärkeintä on, että se näyttää ja tuntuu omalta. Hartelan asunnon ostajana voit suunnitella kodistasi mieleisesi valitsemalla sisustusmateriaalit Hartela Interior -sisustustyylien laajasta materiaalivalikoimasta. Voit fiilistellä tyylejä jo etukäteen tutustumalla Hartela Interior -sivuihimme.

Mitä aikaisemmassa vaiheessa rakentamista ostat asunnon, sitä varmemmin pääset valitsemaan kotisi materiaalit ja tekemään siitä tyylisi mukaisen.

Tutustu tyyleihin!

Kuvia alueelta

Luonnoskuva Hartelan Kaarinan Raadelmaan suunnitteilla olevasta rivitaloyhtiöstä. Luonnoskuva
Luonnoskuva Hartelan Kaarinan Raadelmaan suunnitteilla olevasta rivitaloyhtiöstä. Luonnoskuva
Luonnoskuva leikkivistä lapsista Hartelan suunnitteilla olevan Kaarinan Raadelman Raitin pihalla. Luonnoskuva
Luonnoskuva Hartelan suunnitteilla olevan rivitaloyhtiö Kaarinan Raadelman Raitin olohuoneesta. Luonnoskuva
Perhe valmistaa ruokaa skandinaavisessa keittiössä.
Raadelman kiviportti syksyisessä auringossa
Raadelman luontopolku Raadelman luontopolku
Mies pyöräilee ulkona aurinkoisella ilmalla.
Kaarinan Raadelman ranta-alueen nurmea kesäauringon paisteessa. Raadelman ranta-alue
Raadelman uimaranta Kaarinan Raadelman uimaranta
Raadelman uimaranta syksyn valossa Raadelman ranta syksyn valossa
Lapsi leikkii leikkipuistossa kesällä
Lapset pyöräilevät luontopolulla kesäisessä säässä.
Raadelman luonto syksyisessä maisemassa Raadelman luontoa syksyisessä maisemassa
Tuorlan Majatalon julkisivu kesäisessä Kaarinan Raadelmassa. Tuorlan Majatalo
Entisajan Kuninkaantien kyltti reitin varrella olevan rakennuksen seinässä. Tuorlan Majatalo
Piikkiön keskusta ylhäältä kuvattuna Piikkiön keskusta

KATSO KAIKKI KUVAT

Ota meihin yhteyttä

Jani Virsula

Jani Virsula

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin kuulet ensimmäisten joukossa, kun korttelimme suunnittelu etenee.

Jätä yhteystiedot

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.