Kaarina, Raadelma

Löydä ikioma valtakuntasi


Historiallisen Kuninkaantien varrelle, Raadelman kartanon maille rakentuu pian koteja, jotka täyttävät vaativimmatkin tarpeet. Täällä ovat vuosien saatossa astelleet niin aateliset kuin kuninkaalliset ja nyt sinäkin voit löytää täältä ikioman hyvän arjen valtakuntasi. Raadelma kutsuu luokseen keskelle puiden ja historian havinaa.

 

Tervetuloa laskeutumaan luonnonrauhaan ja aistimaan kuninkaallista tunnelmaa kauniille Raadelman merenranta-alueelle Kaarinaan. Raadelma on suojaisa ja turvallinen pientaloalue metsän syleilyssä. Täällä on helppo hengittää! Raikas meri-ilma pyyhkii kiireen harteilta. 

 

Alueen historia ulottuu keskiajalle saakka. Raadelma on tunnettu keskiaikaisesta kartanostaan, jonka läpi kulkee Suuren Rantatien eli Kuninkaantien historiallinen reitti Turusta Viipuriin. Kuusistonsalmen toisella laidalla sijaitsee Kuusiston piispanlinnan rauniot.  

 

Arjen pyörityksen kannalta sijainti on varsinkin lapsiperheille ihanteellinen. Tutkittavaa ja tekemistä riittää, ja alueelta löytyy muun muassa useita leikkipuistoja. Luontoa ja lähiretkeilyä toiminnassaan korostavaan päiväkotiin on vain 500 metriä. Kouluun on matkaa reilu kilometri. 

 

Rauhallinen Raadelma on sopivan syrjässä, mutta silti niin lähellä kaikkea - vain 15 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.  

Jätä meille yhteystietosi tästä ja ilmoittautumalla ennakkoon kiinnostuneeksi – pääset varaamaan kotisi ensimmäisten joukossa ja tulet saamaan tietoa, kun kohteen suunnitelmat etenee

 

 

Asunto Oy Kaarinan Raadelman Raitti

Olemme suunnittelemassa Kaarinan Raadelmaan uusia puuverhoiltuja rivitaloja osoitteeseen Turku-Viipurintie 30, 21500 Kaarina. Yhtiö rakentuu omalle tontille.

 

Asunnot tulevat varattaviksi arvioidusti kesällä 2022. Aloitamme rakentamisen arviolta syksyllä 2022 ja koteihin päästään muuttamaan arvioidusti talvella 2023/2024. Yhtiö rakentuu omalle tontille.

 

Raadelman Raittiin suunnitellaan yksi- ja kaksikerroksisia rivitaloja.  Kodit ovat 3h-5h ja koot vaihtelevat noin 69 m2-105 m2 välillä. Viiden huoneen asunnot sijaitsevat kaksikerroksisessa talossa.

Tällä historiallisella tontilla ovat vuosien saatossa astelleet niin aateliset kuin kuninkaalliset ja nyt sinäkin voit löytää täältä ikioman valtakuntasi. Asunnon lämmitysmuotona on ekologinen poistoilmalämpöpumppu ja vesikiertoinen lattialämmitys lämmittää koteja. Asunnoissa ei siten ole seinäpattereita ikkunoiden alapuolella vaan korkeat ikkunat ulottuvat lattiaan saakka!

 

Lapset viihtyvät taloyhtiön omalla kotipihalla. He voivat touhuta leikkipaikalla ja hyppiä trampoliinilla vanhempien valmistaessa ruokaa grillipaikalla. 

Hartelan Raadelman rivitaloyhtiön tontti ylhäältä kuvattuna

Uudet kodit rakentuvat merelliseen ympäristöön, metsän sydämeen.

 

Hurautat vartissa Turkuun 

Raadelma on sijainniltaan kätevä myös ulkopaikkakunnalla työskentelevälle. Liikenneyhteydet ovat todella hyvät. Alue sijaitsee kilometrin päässä moottoritiestä, jonka kautta hurautat Turkuun tai Helsinkiin. Matka Turun keskustaan taittuu vartissa. Kaarinan ja Piikkiön keskustat ovat lähellä, joista löydät kaupat ja muut tarvittavat palvelut. 

Naapurustoa syksyn auringossa.

Ulkoilijan unelma 

Raadelmassa riittää puuhaa. Alueella on venesatama, uimaranta, tenniskenttä sekä jalkapallokenttä. Vehreässä ympäristössä on hyvät lenkki- ja pyöräilymaastot vaikka perheen tai lemmikin kanssa ulkoiluun. 

 

Heittäydy lasten kanssa seikkailuun lähimetsässä! Opetelkaa nimeämään kasvit ja puissa visertävät linnut. Vain kilometrin päästä löytyy Tuorlan helppokulkuinen luontopolku, joka maadoittaa työpäivän jälkeen. Polun vieressä on avaruuspuisto Väisälä, jossa on Suomen suurin kaukoputki. Observatoriossa järjestetään muun muassa tähtinäytöksiä. 

Pariskunta viettää kesäpäivää kotinsa terassilla.

Kolme syytä muuttaa Raadelmaan 

Ulkoilijan unelma

Loistavat liikenneyhteydet

Sopivan syrjässä, mutta silti niin lähellä kaikkea

Kohde kartalla

Turku-Viipurintie 30, 21500 Kaarina

Luonnoskuva

Löydä oma tyylisi

Kodissa tärkeintä on, että se näyttää ja tuntuu omalta. Hartelan asunnon ostajana voit suunnitella kodistasi mieleisesi valitsemalla sisustusmateriaalit Hartela Interior -sisustustyylien laajasta materiaalivalikoimasta. Voit fiilistellä tyylejä jo etukäteen tutustumalla Hartela Interior -sivuihimme.

Mitä aikaisemmassa vaiheessa rakentamista ostat asunnon, sitä varmemmin pääset valitsemaan kotisi materiaalit ja tekemään siitä tyylisi mukaisen.

Tutustu tyyleihin!

Kuvia alueelta

Hartela Hartela Raadelman Raitti Kuvagalleria 3
Hartela Raadelman Raitti Kuvagalleria 1
Hartela Raadelman Raitti Kuvagalleria 2
Hartela Hartela Raadelman Raitti Kuvagalleria 4
Hartela Hartela Raadelman Raitti Kuvagalleria 6
Hartela Hartela Raadelman Raitti Kuvagalleria 5
Hartela Raadelman Raitti Kuvagalleria 7

KATSO KAIKKI KUVAT

Ota meihin yhteyttä

Jani Virsula

Jani Virsula

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin kuulet ensimmäisten joukossa, kun korttelimme suunnittelu etenee.

Jätä yhteystiedot

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.