Kaarina, Raadelma

Löydä ikioma valtakuntasi


Raadelmassa, Kaarinassa elät metsän syleilyssä, keskellä historian havinaa ja ihastelet merelle avautuvaa maisemaa.
 

 

Raadelma kutsuu luokseen keskelle puiden ja historian havinaa 

Tervetuloa laskeutumaan luonnonrauhaan ja aistimaan kuninkaallista tunnelmaa kauniille Raadelman merenranta-alueelle Kaarinaan. Raadelma on suojaisa ja turvallinen pientaloalue metsän syleilyssä. Täällä on helppo hengittää! Raikas meri-ilma pyyhkii kiireen harteilta. 

 

Alueen historia ulottuu keskiajalle saakka. Raadelma on tunnettu keskiaikaisesta kartanostaan, jonka läpi kulkee Suuren Rantatien eli Kuninkaantien historiallinen reitti Turusta Viipuriin. Kuusistonsalmen toisella laidalla sijaitsee Kuusiston piispanlinnan rauniot.  

 

Arjen pyörityksen kannalta sijainti on varsinkin lapsiperheille ihanteellinen. Tutkittavaa ja tekemistä riittää, ja alueelta löytyy muun muassa useita leikkipuistoja. Luontoa ja lähiretkeilyä toiminnassaan korostavaan päiväkotiin on vain 500 metriä. Kouluun on matkaa reilu kilometri. 

 

Rauhallinen Raadelma on sopivan syrjässä, mutta silti niin lähellä kaikkea - vain 15 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.  

Tälle historialliselle tontille rakentuu rivitalokoteja, jotka täyttävät vaativammatkin tarpeet. Täällä ovat vuosien saatossa astelleet niin aateliset kuin kuninkaalliset ja nyt sinäkin voit löytää täältä ikioman valtakuntasi. Asuntojen koot vaihtelevat 65,5 m2 kolmioista 107,0 m2 perhe-asuntoihin. Alustavan aikataulun mukaan kodit tulevat varattavaksi keväällä 2022.

Jätä meille yhteystietosi tästä ja ilmoittautumalla ennakkoon kiinnostuneeksi – pääset varaamaan kotisi ensimmäisten joukossa ja tulet saamaan tietoa, kun kohteen suunnitelmat etenee

 

 

Hartelan Raadelman rivitaloyhtiön tontti ylhäältä kuvattuna

Uudet kodit rakentuvat merelliseen ympäristöön, metsän sydämeen.

 

Hurautat vartissa Turkuun 

Raadelma on sijainniltaan kätevä myös ulkopaikkakunnalla työskentelevälle. Liikenneyhteydet ovat todella hyvät. Alue sijaitsee kilometrin päässä moottoritiestä, jonka kautta hurautat Turkuun tai Helsinkiin. Matka Turun keskustaan taittuu vartissa. Kaarinan ja Piikkiön keskustat ovat lähellä, joista löydät kaupat ja muut tarvittavat palvelut. 

Naapurustoa syksyn auringossa.

Ulkoilijan unelma 

Raadelmassa riittää puuhaa. Alueella on venesatama, uimaranta, tenniskenttä sekä jalkapallokenttä. Vehreässä ympäristössä on hyvät lenkki- ja pyöräilymaastot vaikka perheen tai lemmikin kanssa ulkoiluun. 

 

Heittäydy lasten kanssa seikkailuun lähimetsässä! Opetelkaa nimeämään kasvit ja puissa visertävät linnut. Vain kilometrin päästä löytyy Tuorlan helppokulkuinen luontopolku, joka maadoittaa työpäivän jälkeen. Polun vieressä on avaruuspuisto Väisälä, jossa on Suomen suurin kaukoputki. Observatoriossa järjestetään muun muassa tähtinäytöksiä. 

 

Modernin leppoisaa arkea 

Asunto Oy Kaarinan Raadelman Raitti kohottaa arkesi uudelle tasolle. Rivitaloyhtiöön tulee parikymmentä, 3-5 huoneen asuntoa, jotka ovat kooltaan 65,5-107,0 neliöistä. Asunnot ovat yhdessä ja kahdessa kerroksessa. 

 

Asunnoissa on otettu huomioon huippumodernit yksityiskohdat. Niistä löytyy muun muassa walk-in vaatehuone, korkealaatuiset keittiökalusteet ja katettu terassi. Lämmitysmuotona on maalämpö. Lapset voivat touhuta taloyhtiön leikkipaikalla ja hyppiä trampoliinilla vanhempien valmistaessa ruokaa grillipaikalla. 

 

Kolme syytä muuttaa Raadelmaan 

Ulkoilijan unelma

Loistavat liikenneyhteydet

Sopivan syrjässä, mutta silti niin lähellä kaikkea

Kohde kartalla

Turku-Viipurintie 30, 21500 Kaarina

Luonnoskuva

Löydä oma tyylisi

Kodissa tärkeintä on, että se näyttää ja tuntuu omalta. Hartelan asunnon ostajana voit suunnitella kodistasi mieleisesi valitsemalla sisustusmateriaalit Hartela Interior -sisustustyylien laajasta materiaalivalikoimasta. Voit fiilistellä tyylejä jo etukäteen tutustumalla Hartela Interior -sivuihimme.

Mitä aikaisemmassa vaiheessa rakentamista ostat asunnon, sitä varmemmin pääset valitsemaan kotisi materiaalit ja tekemään siitä tyylisi mukaisen.

Tutustu tyyleihin!

Kuvia alueelta

Hartela Hartela Raadelman Raitti Kuvagalleria 3 Hartela Raadelman Raitti Kuvagalleria 1 Hartela Raadelman Raitti Kuvagalleria 2 Hartela Hartela Raadelman Raitti Kuvagalleria 4 Hartela Hartela Raadelman Raitti Kuvagalleria 6 Hartela Hartela Raadelman Raitti Kuvagalleria 5 Hartela Raadelman Raitti Kuvagalleria 7

KATSO KAIKKI KUVAT

Ota meihin yhteyttä

Jani Virsula

Jani Virsula

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin kuulet ensimmäisten joukossa, kun korttelimme suunnittelu etenee.

Jätä yhteystiedot

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.