3 syytä muuttaa Painiittyyn

13.07.2021

Painiityn alue Espoossa on syntynyt viimeisten kymmenen vuoden aikana Leppävaaran kupeeseen lähelle kattavia palveluita. Rauhallinen ja idyllinen pientaloalue on pitkälti Hartelan rakentama aluekokonaisuus. Modernit talot ja viihtyisät pihapiirit tarjoavat asukkaille leppoisan asumisen eväät. Parhaillaan Hartelalla on rakenteilla kaksi pientalokohdetta Painiityn alueelle, Painiityn Kanttiini ja Painiitynpuisto. Olisiko Painiitty sinulle sopiva paikka asua? Olemme keränneet mielestämme kolme parasta syytä muuttaa Painiittyyn. 

1. Kivenheiton päässä Leppävaaran palveluista

Yksi Espoon merkittävimpiä keskuksia on Leppävaara, jonka monipuoliset palvelut ovat vain lyhyen bussimatkan päässä. Sellon ostoskeskuksesta löytyy jokaiselle jotakin aina vaatekaupoista kahviloihin. Musiikkinautintoja tarjotaan Sellosalissa ja virkistystä sekä liikunnan riemua voi kokea uimahallissa tai lukuisissa liikuntapaikoissa. Läheltä löytyy jopa ravirata Vermosta hevosurheilun ystäville sekä monta mielenkiintoista harrastusmahdollisuutta.

2. Luonto kutsuu ulkoilemaan

Luonnon äärellä sijaitseva Painiitty tarjoaa ulkoilijalle metsäisiä polkuja sekä vehreitä puistoja. Aluesuunnittelussa on onnistuttu säilyttämään luonnon läheisyys ja jopa luomaan uusia ulkoilureittejä painiittyläisten kotioville. Pyöräilijät pääsevät Painiitystä hetkessä sujahtamaan hyville pyöräreiteille.

3. Rauhaa rakastaville

Rauhallinen alue tarjoaa turvallisen ympäristön asua ja elää. Alueella vallitsee yhteisöllinen ja leppoisan kylämäinen tunnelma, vaikka ollaankin aivan palveluiden ja kaupungin sykkeen tuntumassa. Painiityn sydämestä löytyy lapsiperheiden iloksi muutama vuosi sitten valmistunut moderni päiväkoti, joka helpottaa ruuhkavuosissa elävien arjen logistiikkaa.

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.