Vantaan Myyrin Terran sisustus

Meillä kaikilla on oma tyyli - mikä on sinun?

 

Vantaan Myyrin Terran kodit ovat muuttovalmiita! Asuntojen sisämateriaalit on valittu mahdollisimman moneen eri sisustustyyliin sopivaksi, jolloin sinun on helppo viimeistellä koti oman tyylisi mukaiseksi.

 

Tule tutustumaan sinua kiinnostavaan asuntoon ja fiilistele miten asunnon materiaalit sopisi sinun tyyliisi. Kysy lisää ja sovi itsellesi esittelyaika asuntomyynti.helsinki@hartela.fi tai 0800 93 200 (maksuton).

Esimekkejä Myyrin Terran asuntojen varustelusta

 

Kiintokalusteet – Myyrin Terran keittiö- ja komerokalusteet on toimittanut kotimainen Puustelli. Eteisen kalusteet on toteutettu tilaa säästävillä ja avartavilla peililiukuovikomeroilla, lukuunottamatta asunnot A3 ja B43, joissa sarana-ovelliset komerot.

 

Kodinkoneet - Siemens on toimittanut kodinkoneet Myyrin Terraan. Asunnot on varustettu valkoisilla tai teräksisillä energiaa säästävillä astianpesukoneilla, tyylikkäillä kylmälaitteilla ja kiertoilma-kalusteuunilla. Keraaminen musta keittotaso on upotettu työtasoon.

 

Lattiamateriaalit – Myyrin Terran lattiaparketit ovat Karelian mallistoa.

 

Pesutilat – Myyrin Terran pesutilojen seinät on laatoitettu kotimaisen Laattapisteen keraamisilla laatoilla. Lattiat on pinnoitettu seinien sävyyn sointuvilla kivimäisillä tai tasavärisillä pienemmillä laatoilla. Pesutilojen kalusteet on toimittanut Pohjolan johtava kalustevalmistaja Svedbergs, jonka mallistossa yhdistyy kalusteiden trendikkyys, toimivuus ja pitkä takuu.

 

Terassit ja parvekkeet – Lattiapintana Myyrin Terran terasseilla on ruskea puulaudoitus ja parvekkeelle on asennettu pehmeä harmaa parvekematto. Kaikki parvekkeet ovat kirkkaalla lasilla lasitettuja. Lasitukset on tehty valmistajan vakioratkaisulla ja ne ovat pääosin avattavissa. Huomioithan kuitenkin, että lasitettu tila on suunniteltu tuulettuvaksi, jolloin se ei ole vesi- eikä lumitiivis.

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.