Ilmalan Aura

Ilmalan Auran viisikerroksinen toimistotalo valmistuu vuoden 2024 aikana Helsingin Ilmalaan. Kiinteistön muuntojoustavuus ja monipuoliset palvelut ovat omiaan vastaamaan tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Linjakas kiinteistö sai nimekseen Ilmalan Aura, joka kuvastaa paitsi dynaamisesti etenevää työelämää, myös kiinteistön käyttäjien kohtaamisista huokuvaa energiaa.
Rakennuksen on suunnitellut ARCO Architecture Company, ja sisätilojen toimivuudesta vastaavat Gullstén-Inkisen sisustusarkkitehdit. Ilmalan Auran tilasuunnittelussa kantavana ajatuksena on luontevuus ja jatkuvuus. Erilaiset tilat sulautuvat toisiinsa muodostaen monikäyttöisen kokonaisuuden, joka tukee työpäivän kulkua ja ihmisten kohtaamisia.
Palveleva vastaanottoaula toivottaa työntekijät ja vierailijat lämpimästi tervetulleiksi taloon. Sen sijaan että kukin säntäisi suoraan omaan toimistoonsa, voi työpäivän aloittaa rauhallisesti lehtiä lukien tai sähköpostia availlen lounge-tilan mukavalla nojatuolilla. Valopihan monen kerroksen korkuinen lasiseinä sekä kesäterassi avautuvat Ilmalan Auran ”takapihalle” viihtyisään puistoon, missä pikniklounas vie kesäkuukausina lomatunnelmiin.

Ilmalan Aura

  • Paikkakunta: Helsinki, Ilmala
  • Tilaaja: Hartela Etelä-Suomi Oy 
  • Hanke: Toimitilarakentaminen
  • Rakennusaika: 5/2022 – 2024
  • Hankemuoto:
  • Laajuus: 17 000 neliömetriä

Parhaillaan rakenteilla olevan viisikerroksisen Ilmalan Auran kokonaisala on noin 17 000 neliömetriä ja vuokrattavaa alaa on noin 11 500 neliömetriä. Rakennuksesta on vuokrattuna noin 70 prosenttia. Kiinteistön muuntojoustavuus ja monipuoliset palvelut on suunniteltu vastaamaan tulevaisuuden työelämää. 

 

Ilmalan Auran tavoitteena on valmistuttuaan saada LEED Gold -ympäristösertifikaatti ja kestävän kehityksen teemat on huomioitu suunnittelussa ja rakentamisessa alusta lähtien sen mukaisesti. Rakennus sijaitsee keskeisellä paikalla Ilmalan juna-aseman vieressä ja alueella on hyvät julkiset kulkuyhteydet.

Puhdasta ilmaa, korkeaa laatua ja kestävää kehitystä

Ilmalan Aura huolehtii ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnista. Talotekniikassa on erityisesti huomioitu ilmanvaihto, jotta hengitysilma pysyy raikkaana ja puhtaana. Sisustuksen pintamateriaalit ovat kulutusta kestäviä, hygieenisiä ja helposti puhdistettavia. Kaukolämpö ja -jäähdytys sekä uusiutuvan energian käyttö pienentävät hiilijalanjälkeä tuoden myös säästöjä vuokralaisille.

Tutustu Ilmalan Auran tiloihin

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.