Hartela rakentaa asuinkerrostalon ICECAPITALille Järvenpäähän

12.09.2024

Hartela rakentaa Järvenpään Pöytäalhon kaupunginosaan seitsenkerroksisen asuinkerrostalon, jonka ostaa ICECAPITAL Housing Fund VI Ky. Kohde nousee osoitteeseen Valtuustonkatu 12.

 

A-energialuokan kohde tarjoaa korkealaatuista vuokra-asumista Järvenpään monipuolisten palveluiden äärellä. Hanke sisältää 43 asuntoa ja sen huoneistoala on 2 177 m2. Asuntokoot vaihtelevat 31 neliöisistä yksiöistä 70 neliöisiin neliöihin. Kohteen rakentaminen alkaa syyskuussa 2024, ja sen odotetaan valmistuvan joulukuussa 2025.

 

Hartelan ja ICECAPITALin yhteisenä tavoitteena on edistää vähähiilistä rakentamista, ja siksi tämäkin hanke suunnitellaan A-energialuokan mukaisesti. Kohteeseen tulee maalämpö.

”On hienoa saada luotettavan kumppanin kanssa käyntiin hanke, joka mahdollistaa laadukkaan vuokra-asumisen lähellä monipuolisia palveluita ja liikenneyhteyksiä. Kaupunkimaista asumista tarjoava kohde sijaitsee aivan rautatieaseman vieressä. Kohde tarjoaa erinomaiset julkiset liikenneyhteydet, mutta on helppo saavuttaa myös autolla.”, kertoo Hartela Etelä-Suomen toimitusjohtaja Matti Aho

 

”Olemme iloisia pitkäaikaisen yhteistyömme jatkumisesta Hartelan kanssa. Toteutettava hanke lisää osaltaan rahastomme vähähiilisyysvaatimuksiin vastaavia korkealuokkaisia vuokra-asuntoja erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä.”, kertoo ICECAPITAL REAM Oy:n sijoitusjohtaja Mikko Suominen

 

Pöytäalho on Järvenpään keskustan läheisyydessä sijaitseva kaupunginosa, joka tarjoaa erinomaiset palvelut ja liikenneyhteydet. Ruokakauppa sijaitsee kätevästi aivan naapurustossa, ja keskustan monipuoliset palvelut kuten kauppakeskus, kaupat ja virastot, terveyspalvelut, kirjasto, pankit sekä ravintolat sijaitsevat kävely- tai pyörämatkan etäisyydellä. Liikunnan harrastajille uimahalli ja jäähalli tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia vapaa-ajan aktiviteetteihin. Junayhteydet alueelta ovat nopeat — esimerkiksi Helsingin keskustaan pääsee alle puolessa tunnissa.

 

Kuva: Arkkitehtipalvelu Oy

Lue lisää uutisia

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.