Asunto Oy Helsingin Sivellin

Uudet raamit elämäsi mestariteokselle

 

Helsingin Siveltimen Hitas -kodit ovat muuttovalmiita. Sovi oma aikasi ja tule tutustumaan vapaana oleviin koteihin!

 

Asunto Oy Helsingin Sivellin on hieno kollaasi monenlaisiin elämäntilanteisiin suunniteltuja koteja. Kahden kerrostalon Hitas-kohde sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä tuhansien työpaikkojen välittömässä läheisyydessä ja toisaalta erinomaisten liikenneyhteyksien kultaisessa leikkauksessa.

 

Ympäröivää miljöötä kunnioittavissa retrohenkisissä taloissa on 57 kotia, joiden koot vaihtelevat 34,5 neliöstä yli sataan neliöön. Sisäpiha inspiroi lapsia leikkimään ja luo aikuisillekin on mukavia oleskelualueita. Suurin osa autopaikoista sijaitsee hallissa pihakannen alla.

 

Taloyhtiö on rakennettu Helsingin kaupungin vuokratontille. Kodit ovat muuttovalmiita. Energialuokka on B2018.

 

Helsingin Sivellin tarjoaa toimivalle arjelle täydelliset raamit. Tuo mukanasi oman elämäsi sävyt!

Rakentamisen aikajana

Suunnitteilla

Varattavissa

Myynnissä ja rakenteilla

Muuttovalmis

Koteja monenlaisiin elämänsävyihin

Asunto Oy Helsingin Sivellin tarjoaa pohjaratkaisuja moniin tarpeisiin. Omaa tilaa ja aikaa arvostavalle on tarjolla yksilöllisiä yksiöitä joko parvekkeella tai ranskalaisella parvekkeella. Kaksistaan voi perustaa kauniin kodin tilavaan saunalliseen kaksioon tai fiksuun citykaksioon. Oli valinta kumpi tahansa, hämärtyvää iltaa voi viettää sisäpihalle avautuvalla omalla parvekkeella. Kadun puolen kaksioissa on myös parveke – ranskalainen sellainen.

 

Lapsiperheen värikäs arki rullaa mukavasti tilavassa kolmiossa tai 4–5 huoneen perhekodissa. Osassa ensimmäisen kerroksen kodeissa on oma terassi, jolta kipaisee näppärästi sisäpihan leikkipaikoille.

 

Ylemmissä kerroksissa on oma parveke, jolla voi vaikkapa vilvoitella saunan löylyjen jälkeen. 

 

Lisätilaa omien neliöiden lisäksi

Helsingin Siveltimen sisäpihalla erottuvat Pitäjänmäelle ominaiset kumpuilevat maastonmuodot. Pihapiirissä on lapsia inspiroiva leikkipaikka sekä mukavia oleskelualueita. Suurin osa autopaikoista sijaitsee hallissa pihakannen alla ja pyörille on oma lukittu varastonsa.

 

Asukkaiden yhteinen kerhohuone ja talosaunaosasto muodostavat yhdessä oleskelu- ja vilvoittelualueineen viihtyisän, yhdessäoloa korostavan kokonaisuuden. Pyykit voit hoitaa pesulassa ja kuivattaa kuivaushuoneessa. Hyvin varustellun jätehuoneen ansiosta voit lajitella kodin jätteet ympäristöystävällisesti.

 

Helsingin Siveltimen kunkin portaan kivijalassa on yksi liiketila, jotka ovat taloyhtiön omistuksessa, jolloin yhtiö saa niistä vastiketta alentavaa vuokratuottoa. Kaikki tilat on vuokrattu.

 

Autopaikat

Autopaikkoja on yhteensä 30 kappaletta, joista 28 kpl sijaitsee maanalaisessa pysäköintirakennuksessa ja 2 kpl piha-alueella.

 

LE-paikkoja on pysäköintihallissa 2 kpl ja piha-alueella 1 kpl. Yhtiön kaikki autopaikat on varustettu lämmityspistorasioin. Yhtiö vuokraa autopaikat.

 

Hitas-kohteen myynti

Kohteen asuntojen hakuaika on päättynyt ja arvonta suoritettu sähköisellä arvontajärjestelmällä. Arvonnan jälkeen vapaaksi jääneet asunnot ovat avoimessa myynnissä. 

Vaikuttavat yhteydet lähelle ja kauas

Pitäjänmäki on paitsi viihtyisän vehreä asuinalue myös Helsingin alueen suurin työpaikkakeskittymä keskustan jälkeen. Alueella viihtyy paljon perheitä, sillä päiväkodit, koulut ja leikkipuistot ovat lähellä. Iltalenkille tai -kävelylle mukavat puitteet tarjoaa viereinen viihtyisä pientaloalue. Matka palveluiden äärelle taittuu kävellen tai pyörällä, ja kauemmas mieliville Pitäjänmäen rauhallinen asema ja tuleva Raide-Jokeri tarjoavat erinomaiset yhteydet.

Lue lisää alueesta

Taloyhtiön sijainti kartalla

Taloyhtiö lyhyesti

 • Muuttovalmis
 • Valmistunut 10/2022
 • Kerrostalo
 • Sulkapolku 1 00370 HELSINKI
 • Vuokratontti
 • 57 kotia, joista vapaana 3
 • 1-4 huonetta
 • 34,5-103,0 m2

Asunnot

Katso tarkemmat laina- ja maksuehdot

Kuvat ja videot

Valokuva Pitäjänmäessä sijaitsevan asuntokohteen Helsingin Siveltimen piha-alueesta Sisäpiha
Valokuva Pitäjänmäessä sijaitsevan asuntokohteen Helsingin Siveltimen asukkaiden yhteisestä terassipihasta Talosaunan vilvoittelualue
Valokuva Pitäjänmäessä sijaitsevan asuntokohteen Helsingin Siveltimen sisäpihan katoksesta Katettu istuskelualue sisäpihalla
Valokuva Pitäjänmäessä sijaitsevan asuntokohteen Helsingin Siveltimen julkisivusta Pitäjänmäentieltä katsottuna Helsingin Sivellin Pitäjänmäentieltä katsottuna
Valokuva Pitäjänmäessä sijaitsevan asuntokohteen Helsingin Siveltimen ilmasta katsottuna Helsingin Sivellin ilmasta katsottuna
Valokuva Siveltimen kerhotilan kalustetusta oleskelutilasta Asukkaiden yhteinen kerhotila
Valokuva Siveltimen kerhotilan keittiökalustuksesta Asukkaiden yhteinen kerhotila
Valkuva Siveltimem saunaosaston suihkutilasta Saunaosaston suihkutila
Valokuva Siveltimen yhteisen saunaosaston saunasta Saunaosaston sauna
Valokuva Siveltimen pesulasta Pesula
Valokuva Siveltimen pysäköintihallista Pysäköintihalli

KATSO KAIKKI KUVAT

Meillä kaikilla on oma tyyli – mikä on sinun?

Luonnoskuva

Löydä oma tyylisi

Helsingin Siveltimen kodit ovat muuttovalmiita! Asuntojen sisämateriaalit on valittu mahdollisimman moneen eri sisustustyyliin sopivaksi, jolloin sinun on helppo viimeistellä koti oman tyylisi mukaiseksi.

 

Tule tutustumaan sinua kiinnostavaan asuntoon ja fiilistele miten asunnon materiaalit sopisi sinun tyyliisi. Kysy lisää ja sovi itsellesi esittelyaika asuntomyynti.helsinki@hartela.fi tai 0800 93 200 (maksuton).

Helsingin Siveltimen sisustustyylit

Hartela Interiorin sisustustyylit auttavat jokaista uuden kodin ostajaa löytämään oman juttunsa ja viimeistelemään asunnostaan kodin. Ideoita ja inspiraatiota voi sekoittaa makunsa mukaan. Tärkeintä on, että lopputulos näyttää ja tuntuu omalta.

Lue lisää sisustuksesta

Taloyhtiön ladattavat materiaalit

 • Lataa

  Esite (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Materiaaliesite (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Asemapiirros (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Julkisivut (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Kerrospohjat (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Rakennustapa Ja talotekniikkaselostus (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Helsingin Kaupunki Hitas Tietopaketti (pdf)

  Lataa

Vihreiden valintojen Sivellin

Helsingin Sivellin tarjoaa ratkaisut, jotka tukevat ekologisempaa asumista

Vihreämpien ja ekologisempien valintojen tekeminen on tänä päivänä kenties tärkeämpää kuin koskaan aiemmin. Haluamme osallistua näiden valintojen tekemiseen ja täten mahdollistaa kestävämmän asumisen puitteet. Asunto Oy Helsingin Sivellin tarjoaa useita ratkaisuja, jotka tukevat ekologisempaa asumista.

ENERGIATEHOKKUUS

Rakennuksen energiatehokkuutta kuvaavat E-luvut ovat 79 ja 80 eli paremmat kuin mitä uusilta kerrostaloilta vaaditaan (90). Huoneistokohtaiset ilmanvaihtolaitteet mahdollistavat korkeatasoisen lämmöntalteenoton ja energiatehokkuuden.

VIHREÄ SÄHKÖ

Helsingin Siveltimen työmaalla on käytetty vain uusiutuvaa, vesi- ja tuulivoimalla tuotettua sähköä. Teemme vihreän sähkösopimuksen myös kiinteistösähkön osalta. Valaistus on toteutettu energiatehokkailla LED-valaisimilla.

HIILIJALANJÄLKI

Selvitämme kaikkien asuntokohteidemme hiilijalanjäljen. Helsingin Siveltimen rakennusten hiilijalanjäljet ovat 14,0 ja 14,09 kg CO2e/m2/a. Laskelman on toteuttanut Insinööritoimisto Vesitaito Oy.

ARKKITEHTUURI

Viherkatto tuo vehreyttä kaupunkikuvaan, eristää lämpöä talvella ja viilentää kesällä.

KODINKONEET JA SUIHKUT

Energiankulutukseen vaikutetaan kodinkoneiden valinnalla. Siveltimessä suuret kodinkoneet ovat energiatehokkaita mahdollistaen vähäisen sähkön kulutuksen ja vaikutuksen ilmastoon. Suihkujen virtaaman voi vaihtaa ekoasentoon.

Sähköauton latauspisteet

Seitsemässä taloyhtiön hallussa olevassa autopaikassa on sähköauton ns. hidas latauspiste. Muissa autopaikoissa on varaus latauspisteen asentamiseksi myöhemmin.

Näin uuden asunnon ostaminen etenee

Tutustu asunnon ostamisen vaiheisiin ja huomaa itse, kuinka vaivaton on matkasi uuteen kotiin. Ja jos joku asia askarruttaa, ota yhteyttä – autamme mielellämme!

OTA ASKELEET UUTEEN KOTIIN

Ota meihin yhteyttä

Kiinnostuitko Asunto Oy Helsingin Siveltimestä?

Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä.

JÄTÄ YHTEYSTIEDOT

Muita sinua kiinnostavia taloyhtiöitä

MYYNNISSÄ JA RAKENTEILLA
Asunto Oy Helsingin Kruunuvuorenrannan Kajo

Uusimaa

Asunto Oy Helsingin Kruunuvuorenrannan Kajo

Arvioitu valmistuminen 9/2024

45 asuntoa

1-4 huonetta

27,5-115,5 m2

Vapaana 34 kotia

SUUNNITTEILLA
Asunto Oy Helsingin Verkkosaaren Valo

Uusimaa

Asunto Oy Helsingin Verkkosaaren Valo

79 asuntoa

1-5 huonetta

34,0-131,0 m2

Vapaana 79 kotia

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.