Hartela myi hankkeita Espooseen lähes 60 miljoonalla

02.09.2019

Kohteiden ostajia ovat Espoon Asunnot, Kojamo sekä IceCapital. Hartela toimii kohteiden pääurakoitsijana ja rakentaminen käynnistyy syksyllä 2019.

”Pitkän kaavakehitystyön jälkeen olemme tyytyväisiä siitä, että lopultakin saamme hankkeet käyntiin. Kiitos asiakkaille hyvästä yhteistyöstä neuvotteluvaiheen aikana. Tulemme näiden hankkeiden lisäksi toteuttamaan alueelle myös yhden perustajaurakointikohteen”, kertoo Hartela Etelä-Suomen toimitusjohtaja Matti Aho.

Hartela toteuttaa hankkeita monipuolisesti kaikille asiakasryhmille. Yrityksen tavoitteena on rakentaa keskeisille paikoille hyviä koteja. Espoon Niittykumpuun rakentuva kortteli sijaitsee sujuvien kulkuyhteyksien äärellä Länsiväylän ja Kehä II:n vieressä. Niittykummun kautta kulkee myös länsimetro.

Kaukomaalaus Oy on Suomen johtava maalaus- ja tasoitetöihin sekä julkisivusaneerauksiin erikoistunut yritys. Liiketoimintakaupan yhteydessä Hartela ja Kaukomaalaus tekivät kausisopimuksen maalaus- ja tasoitetöistä Turun ja Lohjan alueilla.

 

”Laadukas lopputulos muodostuu ammattitaitoisesta henkilökunnastamme ja korkealaatuisista tuotteista. Lisäksi pyrimme jatkuvassa yhteistyössä tavarantoimittajien kanssa kehittämään tuotteita sekä toimintatapoja. Turun seutu on tuorein toiminta-alueemme. Tämä yrityskauppa mahdollistaa toimintamme laajentamisen ja vahvistamisen koko Lounais-Suomen alueella. Pystymme jatkossa palvelemaan asiakkaitamme kokonaisvaltaisemmin, paikallisin voimin ja kustannustehokkaammin.  Olemme iloisia saadessamme joukkoomme lisää ammattitaitoisia osaajia”, kertoo Kaukomaalaus Oy:n toimitusjohtaja Kauko Turunen.

 

”Maalausosaston liiketoimintakauppa on osa ketjua, jossa olemme myyneet erillisiä toimintojamme ja keskittyneet perusliiketoimintaamme. Olen vakuuttunut siitä, että kaupan myötä maalausosaston henkilöstö pääsee osaksi yritystä, jossa on osaamista ja resursseja nimenomaan maalaus- ja tasoitetöiden kehittämiseen ja johtamiseen”, toteaa Hartela Länsi-Suomi Oy:n toimitusjohtaja Hanna Kolehmainen.

Lue lisää uutisia

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.