Kari Heinistöstä Hartela-yhtiöiden hallituksen puheenjohtaja

18.08.2020

”Jukka on tehnyt erinomaista työtä Hartelassa puheenjohtajana ja kiitämme häntä lämpimästi kuluneista vuosista toivottaen onnea uusiin haasteisiin. Olemme iloisia, että saamme uudeksi puheenjohtajaksi pitkäaikaisen kontaktimme Kari Heinistön,” kertovat Hartelan omistajat Hanna Hartela, Heikki Hartela sekä Maarit Hartela-Varkki.

 

Vahvaa kosketuspintaa rakentamiseen Karilla on aikaisemmista tehtävistä Polar-Yhtymä Oyj:n, Parocin ja Consoliksen hallituksissa sekä työurasta Partekissa. Kari on osakas Aventum Partners investointipankissa ja on tällä hetkellä hallituksen jäsenenä mm Valmet Automotive Oy:ssa ja Grano Group Oy:ssa sekä BMH Technology Oy:n hallituksen puheenjohtaja.

 

”Rakentaminen on monimuotoinen toimiala, jossa minusta kiehtovinta on siihen aina liittyvä uuden luominen ja tulevaisuuteen katsominen. Menestymiseen tarvitaan niin luovuutta ja reagointikykyä kuin kurinalaisuutta ja tinkimätöntä ammattitaitoa. Hartelan lähtökohdat nykyisessä haastavassa toimintaympäristössäkin ovat hyvät. On hienoa päästä mukaan kehittämään arvostettua suomalaista perheyhtiötä”, sanoo Kari Heinistö.

 

Hartelan hallituksessa jatkavat omistajat Hanna Hartela, Heikki Hartela ja Maarit Hartela-Varkki sekä Antti Peltoniemi ja Petri Olkinuora.

Lue lisää uutisia

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.