Nimityksiä Hartelassa

02.01.2023

Johanna Palosaari (46, insinööri (AMK)) on nimitetty maanhankinnan ja asuntokehityksen johtajaksi sekä Hartelan johtoryhmän jäseneksi ja Emma Grönlund (34, DI) hankekehitysjohtajaksi ja Hartela Etelä-Suomen johtoryhmän jäseneksi 1.1.2023 alkaen. 

 

Johanna Palosaari vastaa uudessa roolissaan Hartela-yhtiöiden maanhankinnan kokonaisuudesta, Hartelan omaperustaisesta asuntotuotteesta ja sen kehittämisestä sekä sijoittajayhteistyön koordinoinnista. Hän raportoi tehtävässään toimitusjohtaja Juha Korkiamäelle. Johanna Palosaari on työskennellyt aikaisemmin Hartela Etelä-Suomen hankekehitysjohtajana.

 

Emma Grönlund vastaa uudessa roolissaan Hartela Etelä-Suomen hankekehitysjohtajana pääkaupunkiseudun maanhankinnasta ja omaperustaisten asuntohankkeiden hankekehityksestä sekä toimii pääkaupunkiseudun asuntohankekehityksen tiimin esihenkilönä. Hän raportoi roolissaan Hartela Etelä-Suomen toimitusjohtaja Matti Aholle. Emma Grönlund on työskennellyt aikaisemmin Hartelan hankekehityspäällikkönä.

 

”Maanhankinta ja asuntotuotannon kehittäminen ovat merkittävässä roolissa Hartelan tulevalla strategiakaudella. Näiden nimitysten myötä tulemme vahvistamaan maanhankintamme strategista johtamista ja asuntotuotteemme kestävän kehityksen mukaista ja asiakaslähtöistä kehitystä”, sanoo toimitusjohtaja Juha Korkiamäki.

 

”Siirtyminen Hartela-yhtiöihin antaa entistä paremmat mahdollisuudet tehdä alueiden välistä yhteistyötä. Johtamalla maanhankintaa ja asuntokehitystä keskitetysti vahvistamme yrityksemme tulevaisuutta”, sanoo Johanna Palosaari.

 

”Olen innoissani uuden roolin tuomista mahdollisuuksista. Jatkossa voin vielä laajemmin hyödyntää osaamistani vastuullisessa, vihreässä ja kestävän kehityksen mukaisessa rakentamisessa. Näitä teemoja tulen vahvistamaan Hartela Etelä-Suomen maanhankinnassa ja tulevissa hankkeissamme”, sanoo Emma Grönlund.

 

Lisätiedot:

Maanhankinnan ja asuntokehityksen johtaja Johanna Palosaari, p. 040 519 5860

Johanna.Palosaari@hartela.fi

 

Hankekehitysjohtaja Emma Grönlund, p. 050 414 4187

Emma.Gronlund@Hartela.fi

Lue lisää uutisia

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.