Hartela rakentaa asuinkerrostalon ICECAPITALille Espoon Leppävaaraan

07.03.2024

Hartela rakentaa Espoon Etelä-Leppävaaran Säteriin kuusikerroksisen asuinkerrostalon, jonka ostaa ICECAPITAL Housing Fund VI Ky.  

 

A-energialuokan kohde tarjoaa korkealaatuista vuokra-asumista Leppävaaran monipuolisten palveluiden äärellä. Hanke sisältää 70 asuntoa ja sen huoneistoala on 2 862 m2. Kohteen rakentaminen alkaa maaliskuussa 2024, ja sen odotetaan valmistuvan vuonna 2025.

 

Hartelan tavoitteena on edistää vähähiilistä rakentamista, ja siksi tämäkin hanke suunnitellaan A-energialuokan mukaisesti. Vähähiilisyyttä tuetaan myös valitsemalla kestäviä materiaaleja, ja kohteeseen asennetaan aurinkopaneelit. Näiden aurinkopaneelien tuottama energia käytetään kiinteistösähkön tarpeisiin, samalla pyrkien pienentämään kokonaispäästöjä.

 

BREEAM In-Use -kriteeristöä on hyödynnetty kohteen suunnittelussa, mikä on mahdollistanut energiatehokkuuden parantamisen ja ympäristövaikutusten pienentämisen.

 

”On hienoa saada luotettavan kumppanin kanssa käyntiin hanke, joka mahdollistaa ympäristöystävällisen ja laadukkaan vuokra-asumisen lähellä monipuolisia palveluita ja liikenneyhteyksiä. Kohde sijaitsee erinomaisen julkisen liikenteen varrella, mutta on helppo saavuttaa myös autolla kehä 1 läheisyyden vuoksi.”, kertoo Hartela Etelä-Suomen toimitusjohtaja Matti Aho.

 

”Olemme iloisia pitkäaikaisen yhteistyömme jatkumisesta Hartelan kanssa. Toteutettava hanke lisää osaltaan rahastomme vähähiilisyysvaatimuksiin vastaavia korkealuokkaisia vuokra-asuntoja erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä.”, kertoo ICECAPITAL REAM Oy:n sijoitusjohtaja Mikko Suominen

Lue lisää uutisia

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.