Hartela.fi-sivusto on uudistunut

26.11.2021

Olemme vaihtaneet sivustomme uuteen julkaisujärjestelmään sekä lisänneet sivustomme sisältöä.

 

Nyt sivuiltamme pääsee tutustumaan referenssien kautta esimerkkeihin siitä millaisia kohteita olemme rakentaneet. Perheyrityksemme ydin on Hartelan omistajaperhe ja heihin pääset tutustumaan laajassa artikkelissa.

 

Asuntohaussamme on entistä enemmän hakumahdollisuuksia ja näet nopeasti löytyykö meiltä tällä hetkellä sopivaa asuntoehdokasta sinulle. Uudet sivut tuovat meille Hartelassa myös lisää mahdollisuuksia asiakkaidemme digitaaliseen palveluun, joiden lisäkehittäminen on seuraava askeleemme.

 

Kestävä kehitys on meille tärkeä tavoite ja sen etenemisestä sekä siihen liittyvistä toimenpiteistä pääset lukemaan vastuullisuus-osiostamme.

 

Toivotamme mukavia hetkiä uusilla sivuillamme ja mikäli huomaat jonkin pienen mutkan vielä uusien sivujen toiminnallisuuksissa, niin vinkkaathan siitä meille: asiakkuustiimi@hartela.fi -osoitteeseen.

"Hartela.fi-sivuston uudistus oli monivaiheinen projekti, jonka tarkoitus on viedä meitä eteenpäin digitaalisella asiakaspolulla ja tarjota nykyaikainen kokemus sivuillamme vierailevalle.", kertoo asiakkuustiimistä Hanne Miettinen, asiakkuusjohtaja. 

Sivuston uudistaminen on tehty asiakaslähtöisesti ja testausvaiheessa asiakkaamme ovat päässeet antamaan palautetta sekä kehitysehdotuksia. Myös hartelalaiset ovat päässeet osallistumaan sivusto-projektiin eri tavoin. 

Lue lisää uutisia

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.