Hartela myy A-energialuokan asuinkohteita Siriukselle Lahdessa, Järvenpäässä ja Tuusulassa

31.10.2022

Hartela ja kiinteistösijoitusrahasto Sirius Fund IV ovat tehneet kaupat kolmesta kohteesta Lahdessa, Järvenpäässä ja Tuusulassa. Kohteet sisältävät yhteensä 198 vuokra-asuntoa. Hartelan kehittämät kohteet toteutetaan A-energialuokkaan. 

 

Lahden kohde sijaitsee laadukkaista palveluista ja lähiluonnostaan tunnetulla Vahva-Jussin asuinalueella. Vahva-Jussin alue kuuluu Radanvarren alueeseen, jonka tavoitteena on olla kaupunkikuvallisesti korkeatasoinen ja kestävän liikkumisen edelläkävijäalue. Myytävän kohteen, Asunto Oy Lahden Vahva-Jussin Lenkki 13, pinta-ala on 1 719 neliömetriä ja se sisältää 37 asuinhuoneistoa.  

 

Järvenpään kohde sijaitsee eteläisessä Järvenpäässä, Ainolan aluekeskuksessa, joka tukeutuu junaradan tarjoamiin hyviin liikenneyhteyksiin. Ainolan aluekeskuksesta rakentuu kaupunkikuvaltaan ja julkisilta tiloiltaan laadukas keskittymä, jossa yhdistyvät monipuolinen asuminen, työpaikat, lähipalvelut, helppo liikkuminen sekä uuden Ainolan aseman liityntäpysäköinti. Alueen suunnittelussa huomioidaan erityisesti lapsiperheet. Hartelan kohteen, Asunto Oy Järvenpään Viulukonserton, pinta-ala on 2 641 neliömetriä ja se sisältää 58 asuinhuoneistoa.  

 

Tuusulan kohde sijaitsee Tuusulan Bostonin alueella Tuusulanväylän päässä, josta Helsingin keskustaan ajaa puolessa tunnissa ja lentokentälle vartissa. Tuusulanväylältä kulkevat myös säännölliset bussiyhteydet Helsinkiin ja pohjoiseen. Asunto Oy Tuusulan Pelargonian pinta-ala on 5 239,5 neliömetriä ja se sisältää 103 asuinhuoneistoa.  

 

”On hienoa, että kehittämämme kohteet menevät pitkäaikaisen kumppanimme omistukseen. Olemme kehittäneet jo pitkään Vahva-Jussin aluetta monipuolisena kaupunginosana. Kaikki kolme myytävää kohdetta tarjoavat kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja, kuten A-energialuokan ja sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella”, sanoo Hartela Etelä-Suomen toimitusjohtaja Matti Aho 

 

”Nämä nyt tehdyt kaupat jatkavat erinomaista yhteistyötämme Hartelan kanssa. Rakennettavat asunnot soveltuvat hienosti strategiaamme ja täydentävät meidän erittäin laadukasta rakenteilla olevaa vuokra-asuntosalkkua. Olemme erityisen tyytyväisiä siihen, että erinomaisten sijaintien lisäksi näissä kohteissa on painotettu kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja”, sanoo sijoitusjohtaja Jonas Ahlblad Siruksesta.   

 

Lisätiedot 

 

Hartela Etelä-Suomi Oy: 

Toimitusjohtaja Matti Aho, p. 050 380 9983, matti.k.aho@hartela.fi 

 

Sirius Capital Partners: 

Sijoitusjohtaja ja osakas Jonas Ahlblad p. 050 563 7667, jonas.ahlblad@sirius.fi 

 

Kuva: Arkkitehtipalvelu Oy 

Lue lisää uutisia

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.