Hartela rakentaa TA:lle kerrostalon Oulun Mäntylään

27.03.2024

Hartela on sopinut Ara-kohteen toteuttamisesta Kiinteistö Oy Oulun Tarve Oy:lle. 27 asunnon kerrostalo nousee Oulun Mäntylän alueelle osoitteeseen Postipojankuja 3 B.

 

KVR-urakkana toteutettavan Kiinteistö Oy Oulun Mäntylän Kaarnan rakennustyöt lähtivät käyntiin maaliskuussa, ja kohde valmistuu keväällä 2025. Rakennukseen tulee viisi maanpäällistä kerrosta. Asuntokoot vaihtelevat kaksioista neliöihin, ja rakennuksen asuinpinta-ala tulee olemaan 1 645 m2.

 

”On hienoa päästä aloittamaan yhteinen hanke tutun ja luotettavan yhteistyökumppanin kanssa Oulussa. Kohde täydentää osaltaan hienosti Mäntylän aluetta, jonne olemme toteuttaneet aikaisemmin Asunto Oy Oulun Mäntylän Kanervan. Mäntylän viihtyisä ja rauhallinen ympäristö tarjoaa monipuolisia ulkoilu- ja urheilumahdollisuuksia. Yhteydet ovat sujuvat sekä keskustaan että Limingantullin, Kaakkurin ja Joutsensillan alueen kauppakeskittymiin”, sanoo Hartela Pohjois-Suomi Oy:n toimitusjohtaja Markku Taskinen.

 

”On hienoa, että saamme jatkoa Hartelan kanssa pitkään kestäneelle yhteistyölle. Oulussa on kysyntää uusille ja laadukkaille vuokra-asunnoille, joten nämä erinomaiselle paikalle nousevat asunnot tulevat varmasti olemaan haluttuja”, sanoo TA-Yhtiöiden aluejohtaja Jouni Rautiola.

 

Vehreä Mäntylä sijaitsee vain 10 minuutin päässä Oulun keskustasta. Oulun Mäntylä on pidetty ja arvostettu asuinalue, jossa uusia koteja on tarjolla harvoin. Omakoti- ja rivitalovoittoinen 80–90-luvuilla rakennettu alue tunnetaan rauhallisuudestaan ja turvallisesta yhteisöllisyydestään.

Lue lisää uutisia

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.