Tommi Tiihonen Hartela Etelä-Suomen urakka- ja kumppanuusliiketoiminnan johtajaksi

08.06.2023

Hartela Etelä-Suomen urakka- ja kumppanuusliiketoiminnan johtajaksi on nimitetty Tommi Tiihonen, 51. Hän aloitti tehtävässään 1.6.2023.

 

Tiihonen on koulutukseltaan talonrakennusinsinööri. Hän on viimeksi toiminut NCC:llä aluejohtajana ja toimialajohtajana. Hartelassa Tiihonen toimii urakka- ja kumppanuusliiketoiminnan johtajana ja Etelä-Suomen johtoryhmän jäsenenä.

 

Kumppanuusrakentamisessa Hartela toteuttaa monipuolisesti erityyppisiä hankkeita urakka-, allianssi- ja KVR-malleilla. Perinteisesti kumppanuuskohteet ovat olleet toimitiloja, teollisuutta ja kouluja, mutta viime vuosina myös asuntojen osuus on kasvanut. Jatkossa yhtiö haluaa olla hankkeissa mahdollisimman varhaisessa vaiheessa mukana kehittämissä ja tuomassa oman osaamisensa laajasti hankkeen käyttöön.

 

”Hartela on toteuttanut vuosien varrella useita yhteistoiminnallisia hankkeita pääkaupunkiseudun ulkopuolella ja on hienoa, että markkinatilanteen muuttuessa hartiamme näiden toteuttamiseen pääkaupunkiseudulla ovat nyt leveämmät. Tommi on toivottu henkilö tuomaan laajan kokemuksensa koko talon käyttöön. Tommi osallistuu jatkossa vaativien hankkeiden sparrausryhmiin ympäri Suomea, edistäen yhteistyötä aluerajojen yli ja tuoden arvokkaan panoksensa hankkeiden toteutukseen”, sanoo Hartelan toimitusjohtaja Juha Korkiamäki.

 

”Tommilla on laaja kokemus rakentamisen eri osa-alueista ja asiakasrajapinnassa työskentelystä sekä vankka kokemus projektijohto-, KVR- ja allianssihankkeista. Tommi tulee vahvistamaan osaamistamme erityisesti yhteistoiminnallisissa urakkamuodoissa. Haluan toivottaa Tommin lämpimästi tervetulleeksi perheyhtiö Hartelaan”, sanoo Hartela Etelä-Suomen toimitusjohtaja Matti Aho.

”Ensimmäiset päivät Hartelassa ovat olleet antoisat. On hienoa päästä tutustumaan uuden talon kulttuuriin ja ihmisiin. Toimiminen lähellä asiakasta, yrityksen ketteryys ja hyvä porukka ovat tehneet Hartelassa vaikutuksen”, kertoo Tommi Tiihonen.  

 

Lisätiedot:

toimitusjohtaja Matti Aho, Hartela Etelä-Suomi Oy, 050 380 9983, matti.k.aho@hartela.fi

Lue lisää uutisia

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.