Nimityksiä Hartelan johtoryhmässä

02.02.2024

KTM Erika Lindholm on nimitetty Hartelan henkilöstöjohtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi 1.2.2024 lähtien ja VTM Elina Tompuri viestintä- ja vastuullisuusjohtajaksi sekä konsernin johtoryhmän jäseneksi 1.1.2024 lähtien.

 

Henkilöstöjohtajana aloittava Erika Lindholm on aikaisemmin työskennellyt Bonavalla Senior Business Partnerina.

 

Erika Lindholm tuo mukanaan vahvaa osaamistaan muutoksen johtamisen ja läpiviennin saralla. Erikan laaja osaaminen tulee olemaan avainasemassa hr-toiminnon liiketoimintalähtöisyyden lisäämisessä ja yhtiön muutoskyvykkyyden tehostamisessa.

 

”Arvostan kovasti Hartelan pitkää historiaa ja olen iloinen siitä, että saan mahdollisuuden antaa oman kokemukseni ja panokseni yritykselle näinä haastavina aikoina. Odotan kovasti, että pääsen perehtymään lähemmin sekä yritykseen että sen henkilöstöön”, sanoo Erika.

 

Hartelan edellinen henkilöstöjohtaja Samppa Mäki-Patola on päättänyt siirtyä uusiin haasteisiin talon ulkopuolelle.

 

”Haluan kiittää Samppaa hänen vuosiensa intohimoisesta työstä Hartelan henkilöstön eteen ja toivottaa hänelle menestystä tulevissa haasteissa”, sanoo Juha Korkiamäki.

 

Elina Tompuri on työskennellyt aikaisemmin Hartelalla viestintäpäällikkönä ja tätä ennen mm. SRV:llä ja Alkolla viestinnän sekä yritysvastuun eri tehtävissä. Tompuri vastaa roolissaan yhtiön viestinnästä, markkinoinnista ja yritysvastuun kehittämisestä.

 

Vastuullisuus on keskeinen osa 81-vuotiaan perheyhtiön liiketoimintastrategiaa. Yhtiö on luonut viime vuonna hiilitiekartan, joka sisältää konkreettisia toimenpiteitä kohti hiilineutraalia rakentamista.

 

”Ilmastotavoitteiden lisäksi kehityksen painopisteitä tulevina vuosina ovat arvoketjun vastuullisuus ja kehittyvään vastuullisuuslainsäädäntöön vastaaminen. On hienoa päästä käärimään hihat hartelalaisten ja sidosryhmiemme kanssa vastuullisuustavoitteittemme toteuttamiseksi”, sanoo Elina Tompuri.  

 

Lue lisää uutisia

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.