Lari Mallius Hartela Länsi-Suomen uudeksi toimitusjohtajaksi

27.03.2023

Hartela Länsi-Suomen uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Lari Mallius, 39. Hän aloittaa tehtävässään 1.10.2023 mennessä.

 

Mallius on koulutukseltaan Tampereen teknillisestä yliopistosta valmistunut rakennustekniikan diplomi-insinööri. Hän on toiminut aiemmin SRV:n Länsi-Suomen aluejohtajana ja tätä ennen mm. toimitusjohtajana Rakennusliike Kemppessä, Hartelan hankekehityspäällikkönä sekä Bo Properties Oy:n toimitusjohtajana.

 

”Larilla on vahva rakennusalan tausta ja Turun alueen tuntemus. Hän on toiminut aikaisemmin menestyksekkäästi Hartelassa useassa eri roolissa ja onkin hienoa toivottaa Lari paluumuuttajana tervetulleeksi takaisin perheyhtiö Hartelaan”, sanoo Hartelan toimitusjohtaja Juha Korkiamäki.

 

”Hartela Länsi-Suomen nykyinen toimitusjohtaja Hanna Kolehmainen on halunnut uusiin haasteisiin talon ulkopuolelle. Julkistamme asian nyt, kun uusi toimitusjohtaja on valittu. Kiitän lämpimästi Hanna Kolehmaista hänen pitkäaikaisesta työstään Länsi-Suomen toimitusjohtajana sekä vastuullisuudesta vastaavana johtajana ja toivotan hänelle menestystä tulevaan”, jatkaa Juha Korkiamäki.

 

Lisätiedot:

Juha Korkiamäki, toimitusjohtaja Hartela-yhtiöt, 050 2238, juha.korkiamaki@hartela.fi

 

Lue lisää uutisia

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.