Hartela kehittää pientalokonseptia asiakkaiden kanssa

13.04.2023

Hartela on ryhtynyt kehittämään uutta kaupunkiympäristöön soveltuvaa pientalokonseptia. Hankkeessa kehitystyön moottorina toimivat asiakkaiden näkemykset ja toiveet pientaloasumisesta.

 

"Maailma muuttuu ympärillämme. Hybridityö, energiakriisi ja turvallisuuteen sekä talouteen liittyvät asiat ovat monien mielessä. Me haluamme tietää, mitä ihmiset nyt toivovat urbaanilta pientaloasumiselta", Hartelan asiakkuusjohtaja Hanne Miettinen toteaa.

 

Kiinnostus pientaloasumista kohtaan on Suomessa todella korkea. LähiTapiolan viime vuonna teettämän kyselyn (N=1085) mukaan peräti 78 prosenttia suomalaisista nimeää omakotitalon, paritalon tai rivitalon houkuttavimmaksi talotyypiksi.

 

"Haluamme rakentaa koteja, joita asiakkaat todella arvostavat."

 

Kehityshankkeen pohjana on kolmiosainen asiakastutkimus, jonka ensimmäinen vaihe toteutettiin huhtikuussa. Kyselytutkimus suunnattiin Tampereen, Turun ja pääkaupunkiseudun asukkaille. 

 

Tutkimukseen osallistuvat kerryttivät lahjoituspottia Suomen Punaisen Ristin ylläpitämille nuorten turvataloille tai osallistuivat design-lahjakortin arvontaan.

 

Tutkimuksen seuraava vaihe toteutetaan kyselyyn jo vastanneiden kanssa.

 

Uusi urbaani pientalokonsepti luodaan tämän vuoden aikana, jonka jälkeen tavoitteena on rakentaa konseptiin perustuva pilottikohde.

 

Lisätiedot: Asiakkuusjohtaja Hanne Miettinen, 050 911 7905, hanne.miettinen@hartela.fi

Hanne Miettinen ja Heikki Hartela kehittävät uutta urbaania pientalokonseptia asiakkaiden toiveiden pohjalta.

Lue lisää uutisia

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.