Hartela rakentaa TA:lle kerrostalon Turun Pitkämäen Pukkilaan

12.06.2024

Hartela on sopinut asumisoikeuskohteen toteuttamisesta TA-Asumisoikeus Oy:lle. 88 asunnon kerrostalo nousee uudelle Pukkilan alueelle osoitteeseen Pigmenttitasku 7.

 

KVR-urakkana toteutettavan hankkeen rakennustyöt ovat juuri lähteneet käyntiin, ja kohde valmistuu syyskuussa 2025. Rakennukseen tulee kahdeksan maanpäällistä kerrosta. Asuntokoot vaihtelevat 35 neliöisistä yksiöistä 82 neliöisiin neliöihin, ja rakennuksen kokonaisala tulee olemaan 6 984 brm2.

 

Kohteeseen tulee monipuoliset ja tilavat varastotilat, kaksi yhteiskäytössä olevaa saunaosastoa ja polkupyörän huoltotila. Viihtyisä oleskelupiha sijoittuu korttelin yhteiselle pihakannelle, jossa sijaitsee leikki- ja oleskelualueet.

 

”On hienoa päästä jatkamaan kehittyvän Pukkilan alueen rakentamista. Pukkila sijaitsee vehreiden kortteleiden ja viihtyisän omakotialueen vieressä, lyhyen kävelymatkan päästä Turun ydinkeskustasta. On mahtavaa päästä toteuttamaan hanketta luotettavan kumppanimme kanssa.”, sanoo Hartela Länsi-Suomi Oy:n suunnittelupäällikkö Veli-Matti Kankare.  

 

”Olen iloinen, että pitkään jatkunut yhteistyömme Hartelan kanssa saa jatkoa Turun Pukkilassa. A-energialuokan kohde täyttää erinomaisesti yhtiömme tavoitteet tarjota kestävää ja kohtuuhintaista asumista hyvällä sijainnilla kulkuyhteyksien, palveluiden ja harrastusmahdollisuuksien läheisyydessä.”, kertoo aluejohtaja Matti Keitilä TA:lta.

 

Pukkilan alueen tulevat asukkaat pääsevät nauttimaan erinomaisesta sijainnista Turun keskustan läheisyydessä, torille pääsee hetkessä kävellen tai pyöräillen. Lähistöllä sijaitsee kulttuurikeskus Logomo, kauppakeskus Manhattan monipuolisine palveluineen sekä idyllinen pientaloalue puisto- ja viheralueineen. Alueella on hyvät joukkoliikenneyhteydet ja yhteydet Naantalin pikatielle sekä Helsingin ja Tampereen moottoriteille. Puolen kilometrin säteellä sijaitsee alakoulu ja päiväkotiyksikkö. Pukkilaan on kaavoitettu myös uusi päiväkotiyksikkö.          

Lue lisää uutisia

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.